- 26 Ağustos 2011
- 806
- 320
- 108
- Konu Sahibi MiSS_GoTHiC
Midemde reflü var,3 gün denedim onu ama reflümü çok artırdı.Sonradan öğrendim ki reflü gastrit olanların yapması sakıncalıymış..birde rahatsızlığın için soğan kürünü hiç denedin mi ?
Teşekkür ederim.Evet azmedince veriyorum ama nedense ben içimdeki o azmi kaybetmiştim..hiç kimse için değil, kendin için sağlığın için zayıfla, bol su (içme suyuna 1 lt ye 1 çay kaşığı karbonat etkili olur), yürüyüş, spor sanırım çok kolay kilo verirsiniz, azmedince 7 kg vermişsiniz çünkü. eğer diyet kötü etkiliyorsa bu saydıklarım eminim sizde kötü etkilenmeden kilo verdirir.
Evet düzenimi kesinlikle değiştirmem gerekiyor.Bunun farkındayım ve artık bunu yapmaya başlıyorum..Bence senin yapman gereken şey diyet değil. Bir nevi düzenini değiştirmen gerekiyor bence. Artık hayatının bir parçası haline getirmen gerek düzenli beslenme, spor vesaire.
Belirli aralıklarla yapılacak diyetlerle olacak şey değil. Çünkü bozsan tekrar alacaksın.
Doğru söylüyorsunuz..Çabalamam lazım hem onun için hem de kendim için..Ve başladım da..Bundan sonra durmak yok :)Diyetle degil, sporla kilo vermenizi oneririm. Bu sevgilisinizin size kabaca uyarisi aslinda iliskiniz icin bir yardim cagrisi. Sizi eskisi kadar cekici bulmadigini soyluyor bir yerde. Eger ona kiymet veriyorsaniz, biraz cabalasaniz fena olmaz
O zaman da eder,ben seni uyarmıştım,şimdiki haline bak der kesin..hastaysan vermek zor kardeşimden biliyorum. onda da gizli şeker var ve çok zorlanıyor kilo verirken. önemli olan iki haftada üç haftada kilonu tamamen vermek değil. sağlıklı olanı ayda bir iki kilo vermekmiş.
sevgilinin seni bu şekilde kırması üzücü.. hamile kaldığında daha çok kilo alırsan ve eşin bunu o zaman sorun ederse peki? şimdiden laf eden ilerde de eder gibi geldi. bilemedm..
Doğru..Acı ama doğru..Bundan sonra böyle yaşamayacağım..Ama kendim için,başkası için değil..Pek de haksiz sayilmaz be canim 95 kiloyla ne hamile kalinir ne saglikli yasanir
Önerileriniz için teşekkür ederim.Evet diyet psikolojisi çok etkiliyor ama bunu artık hayat tarzım yapmam gerek,farkındayım..Canim allah yardimcin olsun
Benim öyle bir hastalığım yok ama diyet yapayim dediğim an iki misli yiyesim geliyor hatta gwceleri bile kalkip bişeyler atistiriyorum gündüz yememege çalıştığım için
Ama benim kilo verme yontemim hersey normal bir şekilde olucak (yalniz yemek yaparken az yağlı yapmaya ozen gösteririm)
Herseyden yiyeceğim ama azar azar yami tika basa yemiycem herzamanki gibi. Cok doymadan kalkicam sofradan