Ne yaparsınız?

Bi nişanlım olsa da cefasını çeksem keşke....
Konuya geleyim,ben de kırılırdım. Zannedersem istediğiniz yüksek bi mebla değil. Onu bile yapmaya eriniyorsa ben derdim “cebinde akrep mi var” diye... size gelince bişey yok. Fedakar olması gerekmez mi aslında? Yanlış mı düşünüyorum. Zaten kuru lafla herkes sever.

Para istemeniz normal değil kusura bakmayın ama ne münasebet yani hele ki bu devirde. Tamam erkekler kız arkadaşlarına hediye almayı maddi varlığını harcamayı sever ama bu içinden gelmeli siz isteyince ki daha önce de istemişsiniz benimle param için mi beraber diye düşünüyor dur

Kibar adammış, ne saçmalıyorsun sen diyememiş tuhaf oluyorum, demiş. Beklentinize söyleyecek söz bulamıyorum gerçekten, ben böyle bir şeyi aklımdan geçirsem bile utanırdım; siz sevgilinizin bunu reddetmesini onun ilişki konusundaki tecrübesizliğine bağlayacak kadar normal görüyorsunuz. Ben kendini küçük düşürmek olduğunu düşünüyorum bunun. Öyle değilse bile, aklından bile geçse “Bu kadın beni kullanıyor mu?” diye, düşünsenize ne kadar çirkin bir itham.

Bana doğru gelmiyor sevgiliden para istemek. kişi kendisi düşünür verirse verir ama kendisinden para istenilmesi birçok insanı rahatsız eder hele bu kişi çok zenginse.ister istemez param için mi benimle diye düşünür bence o da bunu düşünüyor.

Valla tabi içinde bulunduğunuz durumu bilmiyorum ama ben pek hoşlanmıyorum bir kadının ya da erkeğin birbirinden para isteme gibi durumlarını. Ben de nisanliydim telefonum bozuldu ve iki buçuk ay sonra düğünümüz vardı ben alicaktim telefon ama bana sürpriz yapıp almıştı ben yine de maaşımı alınca hemen hesabına atmıştım parayı.
Şuan bir buçuk yıllık evliyim aramızda hiç para maddiyat mevzusu olmadı ama ben iş resmiyet kazanmadan böyle manevi güzel bişey ama maddiyat onu zedeliyo gibi ki sizde o da aynı tuhaflığı hissetmiş.
Oo çok resmi kocamdan da yeri gelince para isteyemeyeceksem

Ben hayatta isteyemem òyle rahat. Nişan ne ki atıp yüzüğü havada buhar olan bişey.. Bunun samimiyetine dayanmak biraz tuhaf.
Bazı erkekler magrur kendi isini kendi halleden kadinları sever ozellikle zengin adamlar :KK70: Pembe dizilerin yalancısıyım. :Ddddddd

Bence asıl sizin para istemeniz tuhaf, ben de hoşlanmazdım açıkcası. Kullanıldığını düşünmüş olabilir.

Birlikte olduğunuz insan yani nişanlınız size ‘sen benden birşey istediğin zaman ( maddi olarak) bir tuhaf oluyorum.’ dese ne tepki verirsiniz ?
Uzun zamandır yalnız bir insan olduğu için bir kadın için para harcamaya alışmamış heralde.

Maddiyat dediğimde yatlar katlar değil ingilizce kursuna başladım bana biraz yardım etmesini istedim maddi olarak.Yani bu tarz ufak istekler oluyor bazen herzaman değil.Şuan çalışmıyorum kendi ofisimi açıcam onun hazırlığı içerisindeyim.
Maddi durumu inanılmaz iyi yani burda mal varlığını anlatsam roman olur.Örnek vermek gerekirse evi için aidat ödemesi yaparken 2 defa üstüste rakam hatasından dolayı bir hesaba toplamda 5000 tl yatırdı.Ama umurunda olmadı geri istemedi bile çünkü onun için o para hiçbirşey demek yani bi nevi sokağa attığı para umurumda olmazken bana 1.200tl istedim diye bunu demesi çok zoruma gitti.Sadece bunun için değil genel olarak böyle düşünüyor bence. İlerde böyle olursa sıkıntı çünkü cimri bir adamla yapamam. Sorun cimrilik mi yoksa bir kadın için para harcamak ki ben eşi olacam 3 ay sonra zoruna mı gidiyor anlam veremedim.
Cimri insanla ömür geçmez zamanla sizi hayattan bıktırırlar iyi düşünün derim.

Back
X