- 3 Kasım 2014
- 15.770
- 19.085
- 498
- Konu Sahibi adventurerpassenger
Söylediğinden eminsen bişey yap bence
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Çok samimi ve hoş geldi anlatım tarzınız." KAldırılabilecek sırlar değiller "Tövbe tövbeee... Sır nasıl bir sır. Kardesinmis küsemezsin de. Benim kiz kardesim asla esine benim sırrımı vermez. Çünkü kaldirilabilecek sırlar degiller :) Ese acık vermeme taraftarı kendisi. Esinin arkamdan konusacagini dusundugu icin söylemez mesela. Neden böyle yapmıs onu da anlamıyorum. Kendini sizden iyi göstermek icin mi acaba? Ilginc geldi. Buyuk erkek kardesim sevgilime mektubumu götürmustu. Annem nerden geldin diye onu oklavayla hirpalamisti. Yasi da kucuktu epey. Ama sirrimi vermemisti. Dayanamayip soylemek zorunda kalmistim anneme. Bu bahsettigim olay kardesim 11 yasindayken oluyor düşünün. Dayağı yemişti ama asla sirrimi vermemisti. Kardesinizin bu yaptigi cok ayip. Buyuk bir sırsa affedilemez.
Tövbe tövbeee... Sır nasıl bir sır. Kardesinmis küsemezsin de. Benim kiz kardesim asla esine benim sırrımı vermez. Çünkü kaldirilabilecek sırlar degiller :) Ese acık vermeme taraftarı kendisi. Esinin arkamdan konusacagini dusundugu icin söylemez mesela. Neden böyle yapmıs onu da anlamıyorum. Kendini sizden iyi göstermek icin mi acaba? Ilginc geldi. Buyuk erkek kardesim sevgilime mektubumu götürmustu. Annem nerden geldin diye onu oklavayla hirpalamisti. Yasi da kucuktu epey. Ama sirrimi vermemisti. Dayanamayip soylemek zorunda kalmistim anneme. Bu bahsettigim olay kardesim 11 yasindayken oluyor düşünün. Dayağı yemişti ama asla sirrimi vermemisti. Kardesinizin bu yaptigi cok ayip. Buyuk bir sırsa affedilemez.
Söylediğinden eminsen bişey yap bence
kime söylemiş peki?Kesinlikle cok ozel bi durum ...cok ozel olmasa uzun sure saklamazdim zaten...yine de soylemeyi dusunmuyodum ama cok kotu bi olay aninda soylemek zorunda kaldim...yanimda aileden tek o vardi...simdi o kadar pismanim ki...
Söylemişse eğer sizin iyiliğinizi düşündüğü için mi söylemiştir,yoksa dedikodu olsun diye mi?
Eğer ilk şık akla yatkınsa söylemiştir.
Degiller tabi. Annem duydugunda fenalaşmıştı. Günlerce aglamıştı. Kiz kardeşim sinir krizleri geçirmişti o da cok ağlamıştı. Erkek kardeslerim gayet normal karşılamıştı. Ozellikle büyük olanı. Ona göre ne kadar erkek varsa o kadar da kız var. Isteyen istedigiyle evlilik dışı iliski yasayabilir. Cok rahat çocuk:))Çok samimi ve hoş geldi anlatım tarzınız." KAldırılabilecek sırlar değiller "![]()
kime söylemiş peki?
o insanarın tavırlarında şüpheli bir durum var mı?
Hiç bişey yapmam. Bidaha da o kişilerden hic birine sırrımı veripte kendimi bu hale sokmam.Kızlar uzun suredir ailemden birine verdigim kendimle ilgili cok cok önemli özel bi durumu bu kisinin esine ve aileden başka birilerine soylemis oldugundan suphe duyuyorum....boyle bi durum sizin basiniza gelse ne yaparsiniz (sizin hassasiyetinizi bildigi halde soyledigini dusunun)....
Sırrınızı merak ettim su anKesinlikle cok ozel bi durum ...cok ozel olmasa uzun sure saklamazdim zaten...yine de soylemeyi dusunmuyodum ama cok kotu bi olay aninda soylemek zorunda kaldim...yanimda aileden tek o vardi...simdi o kadar pismanim ki...
İyide kardeşin canım atamazsın ki. Eğer söylediyse mesafe koy, bir süre görüşme vs ama temelli atamazsın. Heleki kötü niyetle yaptığını düşünmüyorsanKizlar cok merak ediceginiz wauvvv falan diyeceginiz gecmisimle ilgili bisi degil ama bana gore özel...![]()
İyide kardeşin canım atamazsın ki. Eğer söylediyse mesafe koy, bir süre görüşme vs ama temelli atamazsın. Heleki kötü niyetle yaptığını düşünmüyorsan
Naçizane tavsiyem, Tamamen bitirme de mesafeli davran bundan sonra, herhangi bir uzak arkadaşmış gibi. Kanın canın çünküAnneme soylemesi kotü niyetli degildir tabii ama kendi bazi seylerini esine soylemedigi halde (kendi cıkarlarını korumak icin) benimle ilgili bu durumu esine soylediyse bitiricem...cunku benim hassasiyetim oldugunu biliyo ayrica esinin bilmesi gereken bi durum degil ve soylememesi gerektigini milyon kez soyledim....
Naçizane tavsiyem, Tamamen bitirme de mesafeli davran bundan sonra, herhangi bir uzak arkadaşmış gibi. Kanın canın çünkü![]()
Yanlız bende sırrını düşünmekten konuya konsantre olamiyorum:))