- 11 Ocak 2018
- 113
- 77
- 98
- 36
- Konu Sahibi atmosfer39
-
Yok babannesiyle yazlkta tatilde annesi brakip gtmis maalesefkiKendi cocugu nerde canim oda evde mo amnesinde mi.
Büyük harf online platformlarda bağırmak oluyor:)Ayy afedersin canım bunun bağırma olduģunu biliyordum
Her konuda maddi acidan ihtiyacları yok cok sükür kızları eczaneci onu kullanıyolar getir götürde ayak islerinde hep eşiminasil kullanma maddi olarak mi, her islerini yaptirmak gibi mi
idare edilir biseyse biraz gormemezlikten gelin, cocugun da sinav yiliymis yazik
evliligi oturtmak zaman alir. ikinci evlilik olduğu için belki bazi seylere tahammul sınırınız da azdir
Her konuda maddi acidan ihtiyacları yok cok sükür kızları eczaneci onu kullanıyolar getir götürde ayak islerinde hep eşimi
Her konuda maddi acidan ihtiyacları yok cok sükür kızları eczaneci onu kullanıyolar getir götürde ayak islerinde hep eşimi
Onun cocuğu 9 yasnda benim kizim 13 yasnda benim cocuguma surekli büyük muamelesi yapiyo ayrimcilik üst seviyede cocuklarin arası şükür cok iyi ama benim ailemin durumu fazla iyi degil esimin ailesinin iyi onlar torunlarına herseyi aliyolar yapiyolar benim kizimin boynu hep bükük ben almaya calisiyorum esim diyo cocuguma ben almadm halasi alms kizada alamam teyzesi alsn
Onun cocuğu 9 yasnda benim kizim 13 yasnda benim cocuguma surekli büyük muamelesi yapiyo ayrimcilik üst seviyede cocuklarin arası şükür cok iyi ama benim ailemin durumu fazla iyi degil esimin ailesinin iyi onlar torunlarına herseyi aliyolar yapiyolar benim kizimin boynu hep bükük ben almaya calisiyorum esim diyo cocuguma ben almadm halasi alms kizada alamam teyzesi alsn
Ya kusura bakmayın da benim konuma ve başka insanların konularına yaptığınız gibi saçma sapan bir yorum daha işte... Ne büyük bir dikkat çekme çabası var sizde!.. Kendinizi bir şey zannediyorsunuz kusura bakmayın. İnsanlar bir kere size dobra dedi diye önünüze gelene sarıyorsunuz. Hiç de dobralık değil bu kusura bakmayın. Ayrıca oldukça da yapmacık duruyor. Komik :) Diğer üyeler ; ne olur bu yorumum yüzünden bana kızmayın, bu üyenin hakaret içerikli yorumlarını okuyun.Başlıkta bize niye bağırdın?
Beğeni alma umuduyla mı yazdınYa kusura bakmayın da benim konuma ve başka insanların konularına yaptığınız gibi saçma sapan bir yorum daha işte... Ne büyük bir dikkat çekme çabası var sizde!.. Kendinizi bir şey zannediyorsunuz kusura bakmayın. İnsanlar bir kere size dobra dedi diye önünüze gelene sarıyorsunuz. Hiç de dobralık değil bu kusura bakmayın. Ayrıca oldukça da yapmacık duruyor. Komik :) Diğer üyeler ; ne olur bu yorumum yüzünden bana kızmayın, bu üyenin hakaret içerikli yorumlarını okuyun.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?