NE YAPAYIM BEN BU ADAMA NASIL DAVRANAYIM !!!

atmosfer39

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
11 Ocak 2018
113
77
98
36
Evet bayanlar benim konum biraz uzun ve karışık kısa kısa anlatmaya çalısayım ben 3 yıllık evliyim ikimizinde 2. evliliği ikimizinde birer çocuģu var eşimin ailesi sürekli esimi kullanıyorlar her konuda bu yüzden sürekli tartışıyoruz zaten aramz hiç iyi degil ben bu durumu bi sekilde hallediyorum fakat bu durum cinsel hayatımızada yansıdı tabiki eşimde ereksiyon sorunu basladı diyorum ki bu sorunda gecici gelelim asıl konuya eşim 3 gecedir aralksz her gece dsarda arkadaslaryla iciyo ve eve sarhos geliyor hemen yatıyor herhangi bi konusma bi muhabbet gecemiyo aramzda ben kızımı bu sene lgs ye hazrlıyorum ders calisiyoruz ve bana sormadan cktı gtti yine saat 6da daha gelmedi eve msj attim ders calısıyordunuz rahatsz etmedim dedi baska hicbsey demedi ben ne yapayım nasl davranayim çok yanlz hissediyorum kendimi (

nasil kullanma maddi olarak mi, her islerini yaptirmak gibi mi

idare edilir biseyse biraz gormemezlikten gelin, cocugun da sinav yiliymis yazik

evliligi oturtmak zaman alir. ikinci evlilik olduğu için belki bazi seylere tahammul sınırınız da azdir

Her konuda maddi acidan ihtiyacları yok cok sükür kızları eczaneci onu kullanıyolar getir götürde ayak islerinde hep eşimi

Eşinle ayık olduğunda konuş

Durduk yere neden her gün içmeye başlamış

Derdi ne imiş

Onun çocuk kaç yaşında

Evleneli ne kadar oldu

Çocukların arası nasıl

Her konuda maddi acidan ihtiyacları yok cok sükür kızları eczaneci onu kullanıyolar getir götürde ayak islerinde hep eşimi

Eşin en az 40 yaşındadır

Bu yaştan sonra zor değişir

Geçen Kv televizyonun ayarı bozulmuş diye eşimi çağırmış evde kızı da var bir gün önce oğlum en son tv izlemişti o bozdu diye gitti

Ben olsam gitmezdim kızı çözsün derdim

Karşıliklı konusmaya calisiyorum fakat olmuyo sonu kavgaya gdiyo haftalarca surat yapiyo konusmuyo hic hata yaptm galiba evlenmekle veya bazı seyleri degistirebilecegimi dusunmekle benimle oturmaya tahammuk edemiyo adam

benim babamda icerdi derdini anlatamayinca, ortada aslinda dert olcak biseyde yok. siz hakli olarak kullanilmasin istiyosunuz esiniz, o da annem babam napiyim bu zamana kadar boyleydi diyodur

benim esimin ailesi de ayak islerini bize yaptiriyodu yapsak da yaranamiyoduk gerci, biz baska sehre tasindik simdi sikinti yok

siz tasinabilir misiniz

ya da idare edilemeyecek kadar mi cok ayak isi oluyo

Onun cocuğu 9 yasnda benim kizim 13 yasnda benim cocuguma surekli büyük muamelesi yapiyo ayrimcilik üst seviyede cocuklarin arası şükür cok iyi ama benim ailemin durumu fazla iyi degil esimin ailesinin iyi onlar torunlarına herseyi aliyolar yapiyolar benim kizimin boynu hep bükük ben almaya calisiyorum esim diyo cocuguma ben almadm halasi alms kizada alamam teyzesi alsn

bu olmadi işte

yazik gunah sabinin ne sucu var da ayrimciliga maruz kaliyo

esinizin demesi lazim biz artik ayni evdeyiz ikisine de alin ya da benim cocuguma da almayin diye, en azindan ayni ayarda olmasa da kiziniza da alinabilir makul bisey

O alınanlar ne

Telefon tablet vs mi

Siz çalışıyor musunuz

Bu sıkıntılar olabilir ama bir süre sonra alışılır

Kızınız da çok küçük değil parasal konuları anlayabilir

Öbür çocuk küçük ve o büyüyüp ergenliğe girdiğinde sıkıntılar büyüyebilir çocuk evde iken de babası içmeye gidiyor mu

Çocuk size sizin kızınız eşinize Nasıl davranıyor abi abla gibi mi amca teyze gibi mi iki yabancı gibi mi

Başlıkta bize niye bağırdın?
Ya kusura bakmayın da benim konuma ve başka insanların konularına yaptığınız gibi saçma sapan bir yorum daha işte... Ne büyük bir dikkat çekme çabası var sizde!.. Kendinizi bir şey zannediyorsunuz kusura bakmayın. İnsanlar bir kere size dobra dedi diye önünüze gelene sarıyorsunuz. Hiç de dobralık değil bu kusura bakmayın. Ayrıca oldukça da yapmacık duruyor. Komik :) Diğer üyeler ; ne olur bu yorumum yüzünden bana kızmayın, bu üyenin hakaret içerikli yorumlarını okuyun.

Beğeni alma umuduyla mı yazdın

Abla abi iliskisi var aramizda tatil tablet genc odası vs her türlu imkan veriliyor yani ben calistigim icin benim kizim annemde onun oglu annesinde kaliyor esimin babasi hasta oldugu icin cocuk bizde kaliyor sabah esim arabayla annesine brakip ise gdiyor benim kz bende kalmaya gelmiyor zaten odamda koltuk var diyo ananemde enazindan yatagim var diyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…