ne yapayim ben bu durumda.?

rma_rma

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
26 Mart 2016
639
234
53
hamileligmin ilk aylarinda oldugm icn cok asiri bulantim kusmam v.s oluyor bi gun iyiyim bir gun felaketim anlayacaginiz.yeri geliyor yataktan kalkip su bile icemedgm oluyor esim yardmci oluyordu gecen hafta filan ama esimde bu ara full yogun calisiyor sabah 8 den aksam 10-11 e kadar evde ollmuyor.evde yemek olmuyor ben yapamiyorum cunku dayanamuyorum midem kalkiyor.bayilir gibi oluyorum surekli halsizim tek kalmayayim diye annemlerde kalmaya gonderdi. esim iki gun sonra ozledim gelim alimmi dedi bende cmt pzar fullsun evde.tek basima rezil olurum dedim.oda haklisin o zaman pazar aksami gelir alirim dedi.neyse aramiz iyi hostu.
bugun oglen bulantidan dayanamiyidum konustukca midem kalkiyodu esim aradi ogle molasinda. soguk bi tavirla yine kotusun en iyisi seni carsamba gunu alim ben dedi.carsamba gunu izinli bu arada.bende sali gecesi al madem dedim isten cikip usenirim gbisinden konustu.bende saka yapiyksan yapma dun ozledim gece alim.diyodun dedim ne bu dedim hem uzuldum hem sinirlendm.oda nolacak hem ben haftaya carsambadan bahsediyorum filan dedi.yani bu crs kal haftaya gelirim diuor aklinca.benim.zoruma gitti.kotu oldugm icin izin gununde yanimda olmak istemedgni dsundum
gercekten belli.ne kadar ozledgn v.s dedim biraz atistk yuzume tlf kapatti.ardindanda msjda devam ettk msjin ortasinda bana takilmak beni sinirlendrmek icn soyledgni aslinda sali aksami alacaktm flan dedi.bende ben bu durumdayken boyle yapmasina anlam veremedgmi.soyledim .ne geregi var yani beni snirlendrmeye calismasinin heleki ben boyleyken.ve acikcasi pekte inandirici gelmedi cunku benden terslik gorunce bi anda geri adim atarcasina ozledim ben seni sinirlendrmeye calistm diye msj atmasi samimi gelmedi.neyse gece su saate kadar arama.msjlasma olmadi.whatsapta adimi silip.durumunu degstrms. neyse msj attm v.s yok uzattin sen aciklama yaptgm halde filan dedi.bak seni almicam kendi ayagnla sen geleceksn hic gelmicem bunu kaydet kafana v.s dedi.cok.zoruma gitti.bende gelme bende gelecek.deglm dedm
amacini anlamiyorum.dun aramiz.ne guzeldi bugun bu tavirlar tuhaf geldi.bana ya.ne diyorsunuz nasil bir tavir takinmaliyim .suclu benmiym o mu ya insan hamile esine karsi daha sagduyulu olmali degilmi.cok uzgunum moralim.cok bozuk ya

Son düzenleme:
Akşam yapsın yemeği koyun sehpaya yanınıza yiyin, kraker, leblebi vs takılın haşlanmış patates de iyi gelir

Yani çok aşırı bulantıyı tatmadığım için bilemiyorum ama hemen anneme gideyim bana ters

Biraz da direnmek lazım sanki zira ben otobüsle iş için şehir dışına giderdim

direnebilecegim bir bunyemin olmasini cok isterdim ama elimde degl daha dun sabah hickira hickra agladim sayisiz istifra ederek.ki evde tek olunca bu durum daha zor oluyor.cunku gece 11 de geliyor esim sabah 8 de uyanip gidiyor.

Eski çalıştığım yerde hamile bir kadın vardı. Kadıncağız kusmaktan ofisle tuvalet arasinda mekik dokuyordu.
Bence evinize dönmelisiniz.

Büyük tutarsızlık var .
Ergenlik hat safhada
İsim silip durum değiştirmeler filan .
Totalde ne kadar süredir birliktesiniz ?
Daha önceden böyle bir tavır sergilediği oldu mu ( espiri açısından ) ?

Eski çalıştığım yerde hamile bir kadın vardı. Kadıncağız kusmaktan ofisle tuvalet arasinda mekik dokuyordu.
Bence evinize dönmelisiniz.
donmicem demiyorum zaten carsamba gununden sonra evde kalicaktm ama esim inatla boyle davraniyor o gelip almadan gitmek istemiyorum.acikcasi.ki o istedi beni gondermeyi.evde yemek yapan olmuyor ben boyle.olunca .kaynanam.sagolsun haftasonu yemek veriyor.hafta ici esimde evde olmaynca ben zor durumda kaliyorum

direnebilecegim bir bunyemin olmasini cok isterdim ama elimde degl daha dun sabah hickira hickra agladim sayisiz istifra ederek.ki evde tek olunca bu durum daha zor oluyor.cunku gece 11 de geliyor esim sabah 8 de uyanip gidiyor.

Haklısınız belki de ama insanların güveneceği birisi olmayınca vücutları daha dirençli olur adrenalin vs artar

Bu söylediğimi size ters cevap gibi algılamayın ama düzeninizi bozmamaya çalışın zira böyle de üzülüyorsunuz

Ayrıca kusuyorsanız birinin olup olmamasının önemi ne ya da neden ağlıyorsunuz

Hamile biraz kusar sonra biraz daha yer biraz daha kusar ileri boyutta ise zaten serumluk olur

Eşiniz sizi üzmüş sakince ona da anlatın yarın üzüldüğünüzü hassas olduğunuzu

Sağlıkla kucağınıza alın bebeğinizi de

Büyük tutarsızlık var .
Ergenlik hat safhada
İsim silip durum değiştirmeler filan .
Totalde ne kadar süredir birliktesiniz ?
Daha önceden böyle bir tavır sergilediği oldu mu ( espiri açısından ) ?
2,5 3 senedir diyebilirim .valla acikcasi espri degl ama ben sinirlenince sakaya vurdugu oluuor.bugunde oyle yaotgni dusunuyorum

Çocuk gibi ismini silip durum güncellemeleri yapmak da ne demektir ya siz evlisiniz çocuğunuz olacak evcilik oynamıyorsunuz ki .Eşin pek bir olgun adam değil anladığım kadarıyla ben bu noktada seni çok haksız bulmuyorum .Eşinin böyle bir durumda biraz daha anlayışlı olması gerek ama erkeklerde iş stresinden bazen patlayabiliyorlar.Bence eve git yüzyüze konuş böyle şeyler mesajlaşarak konuşulacak şeyler değil . Yazışarak herşey daha da yanlış anlaşılabilir . Yüzyüze konuşmak en iyisidir.

eşinizin işe ne bukadar yogun , erkeklerin kafası tersten çalışır , hamile karısına terbiyesizlik yapmış anlar ama umarım geç kalmaz

ben otobuse bile.binip.gideblcek durumda deglm adam gelip almicam v.s diyor ayaginla geleceksin diyor dun ozledm diyen adam bunu diyor ben eve gittgmde bak dedgm oldu ayagnla geldn v.s dicek.ve kavga buyiyecek .

2,5 3 senedir diyebilirim .valla acikcasi espri degl ama ben sinirlenince sakaya vurdugu oluuor.bugunde oyle yaotgni dusunuyorum

Adam sinirinden ne kadar çekiniyorsa artık
Ben kuzenimin oğluna önlük almıştık 4 aylık hamileydi o zaman
epi topu bir önlük için 1 saat telefonda ağladı
Hormonlar ve erkekler
Ya ben abimden biliyorum hamile yengeme sevgililik dönemindeymişcesine neler derdi
Takılıp sinir edicem sonra o siniriyle dalga geçeceğim diye

eşinizin işe ne bukadar yogun , erkeklerin kafası tersten çalışır , hamile karısına terbiyesizlik yapmış anlar ama umarım geç kalmaz
calistiklari yerde elemanlar istifa etti rapor aldi eleman kalmadigi icn esime kaldi bazi isler o yuzden bu hafta boyle yogun .bu sebepten anneme gelmeme karar verdk.keske hatasini gorse ama gormuyor.nasil br yol.izlicegmi sasirdim sebepsiz yere stres yasatiyor bana

ben otobuse bile.binip.gideblcek durumda deglm adam gelip almicam v.s diyor ayaginla geleceksin diyor dun ozledm diyen adam bunu diyor ben eve gittgmde bak dedgm oldu ayagnla geldn v.s dicek.ve kavga buyiyecek .
O zmana mesajı kes . Sadece telefonla yada yüzyüze konuşabileceğini söyle . İstediği kadar yasın cevap verme . Eninde sonunda gelecek. Bence taviz verme

sinirmden ceknse beni sinirlendrmek icn boyle yapmazdi heralde
ki amaci sinirlendrmek.olsa yuzume tlf kapatcak.kadar ileri gitmezdi bence

O bulantıları dibine kadar yaşamayan anlamaz, elin kolun kalkmaz, musluktaki su lağım gibi kokar, sürekli kusarsın, öğürmekten boğazın düzelmez, herşeyden tiksinirsin... ben seni çok iyi anladım... benim eşim akşamdan yemekleri yapar, ertesi günün yemekleri hazır olur rahat ederdim... eşin özlediği için saçmalamış, ama şu an sen o saçmalığı kaldıramayacak kadar bitkinsin... onun aramasını bekle.. ve aradığında uzatma bence... hamilelik sürecinde de annenden, kaynanandan yemek depola

yani konunuzu okurken hangi ara boyle oldunuz anlayamadim. bir anda kotu olmus araniz yok yere. gereksiz bir sebepten. dusunceszlk yapms esiniz. ama sebepleri de olabilir. şöyle ki, evden gitmenizi istemiyosa bak gidersen senden sogurum msji vermek istemis olabilir. ya da gercekten biraz tek takilip yalnz kalmak hosuna gitti ki bu sizi istemedgi anlamna gelmez kisa surelgne yani. bulantilariniz 12. haftada yuksek ihtimal gececek. ihtimal varsa bi sure anneniz kalsin sizinle

cok sukur beni anlayan biri var yaaa
gercektrn dayanabilcegm.gbi bi durum degl. ararsa uzatmicam zaten ama sucu bana atp.beni uzmekten vazgecer insallah .tesekkurler yorumunz ve anlayisnz icin

kal diyen kendi oldgu icin banada yalniz kalmak hosuna gitti gibi geldi
ama oyleyse neden dun gece alim seni filan dedi anlamadim.kafami karistrdi insallah yarin beni dahada uzcek bi sozu msji veya haraketi olmaz.stres istrmiyorum ve korkuyorum canimi skcak bsi olcak diye insallah hatasini anlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…