Tatlım,
Hiç sıkma canını ama önlemini de al. Karakola git, şikayette bulun. Onlar gereğini yaparlar
resmen tehdit etmiş seni. git savcılığa dilekçe ver karakolada bildir durumu bi olay olursa bilgileri olur en azından. allah korusun duyuyoruz bunun gibi psikopatlar çekip vururlar bile. olayın peşini bırakma...
şikayet için karakola dılekce vermem yeterlı olur mu ?
canım cok sıkıldı canım ya hıc yok yere basıma gelenlere bak
şikayet için karakola dılekce vermem yeterlı olur mu ?
canım cok sıkıldı canım ya hıc yok yere basıma gelenlere bak
Evet tehdıt ettı , hemde hıc yok yere yanı bn cocuga umıt versem yada konussam gercekten derrımkı bende hatalıyım ama konusmadım sırf kendı zevkıne ona buna sulanıyo rahatsız edıyor sonra zoru goruncede pıslık yapıyor savcılık lafı duydu mesaj fılanda atmıyo artık bnen nısanlıyım benım adım cıkar yazmıs aksam bana bende savcılıkta gorusuruz dedım
karakola dilekçe vermen yeterli. onlar savcılığa sevk ediyorlar. işyerinde şizofren hastası biri telefon numaramı öğrenip beni rahatsız etmişti bir dilekçe ardından savcılık mahkeme.. ve görevden aldılar onu ki gerçekten sağlıklı değildi. bu seni rahatsız eden kişi de haketmiş şikayet edilmeyi terbiyesiz adam.
Önceki konunu bilmiyorum, o yüzden bu konu üzerinden direk yorumlarımı yapacağım.
Bu çocuk numarana nasılı ulaşmış, ne olmuş o kısmı tam anlamadım.
Fakat, senin yapman gereken karakola gitmek önce, iş yerinden öğle saati gibi izin al, biraz gecikeceğini işin olduğunu söylersin.
O kadar müsama gösterirler herhalde, git karakola zabıt tuttur mesajları göster kim olduğunu bildiğini söyle onlara danış.
Sonra zaten onlar seni savcılığa yönlendirir.
2.'si madem sen biliyorsun bu çocuğun nasıl biri olduğunu, mahallece bilinir yazmışsın, o zaman niye sen hattını değiştirmedin ki?
Kesin ve kati bir çözüm olurdu.
Bir diğeri ise, babanı konudan haberdar et. Sağdan soldan duyarsa "biz neciyiz burada iskele babası mı" der, bi de onunla aran bozulur.
Her ne kadar fevri ve deli dolu olsa da, evladını ve ailesini herhangi bir risk altına sokacak birşey yapmaz.
Ama babanı mutlaka haberdar et.
Allah kolaylık versin inşallah bu dengesiz insandan kurtulursun.
Çok geçmiş olsun.
pekı ısleyıs nasıl oldu canım ?
dılekceyı nereye verdın , ceza verılmesını ıstıyorum ben
yalnız ilk önce souvennir 2 konuya değinmiş; ben de yaşamış biri olarak aynen katılıyorum. 1.si kesinlikle babanla paylaş bu durumu. 2.side mesajlarına telefonlarına cevap verme ben hiç cevap vermemiştim hiç muhatap olmamıştım. emniyete gidip dilekçe verdim mesajları gösterdim onlar savcılığa sevk ettiler savcılıkta gerekli gördüğü için mahkemeden çağrı kağıdı geldi.
tuhaf olan şu ki mahkeme de hakim (sanığın akıl sağlığından mıdır nedir) çok babacan bir tavırla "bir daha yapmayacaksın değilmi oğlum" dedi o da "yapmayacam" deyince çok küçük bi para cezası ile kurtuldu.
aksam babamla paylasacagım canım,
yanlız suda var o ananı .... fılan deyınce bende kendı ananı bılmem ne yap dedım bıde seref...z dedım o zmn bndemı suclu duruma dusuyorum,
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?