- 12 Temmuz 2006
- 3.566
- 2.184
- 698
nişannlı olduğu halde her dişiye olta atmaya çalışan bu insan kılıklı ...... gidip şikayet etme cesaretinde bulunduğun için tebrik ederim.
Güzelim benim de başıma gelmişti böyle bir olay karakola gideceksin mesajları okutup ifade vereceksin oradan savcılığa yönlendirilecek... savcı masum birşey görürse takipsizik kararı verir yada olay incelenmeye alınır... ben de benzerini yaşadım ve küfürlerden sonra inanılmaz tehditler almıştım hatta evimin adresine tehdit notları ve mailler yollamıştı hatta yüzlerce mail... maillere bakayım dediğimde hergün yüzlerce mail oluyordu( kabus gibiydi... sen şikayet et gözü korksun hatta korkuyorum de... ben ancak öyle kurtulabilmiştim... şikayet olmazsa bununda hoşuna gidiyor aranmak diye daha da ileri götürüyorlar yapacaklarını bilgine
ben savcılıga ve karakola gıttım sıkayette bulundum canım ,
bu arada cocuk baya tırsmıs anladıgım kadarıyla onun teyzesıyle benım annem arkadas
teyzesı demıskı ben gelıp nadıa dan ozur dıleyeyım dılekceyı gerı alsın
onu ıcerı atarlar doverler yazık demıs bende hıcte yazık degıl devlet o kufurlerı yedırır ona dedım
En doğrusunu yapmışsın... beni rahatsız eden manyakta onu şikayet ettiğim için bana dava açmaya kalkmıştı:)) psikoljisi bozulmuş sapığın öyle tutanakta kayıt edilmiş:) bunlar başka türlü manyak oluyorlar cidden... ve ayarsızca o kadar küfür eden biri de her pisliği yapar... vazgeçme ve ders olsun o manyağa da.
valla bana en cok babamın bu kadar sakın olması koydu eger su an o cocuk elıme gecse paramparca ederım onu herhalde
Babanın tavrı bana da garip geldi( neyse yine de geçmiş osun tatlım sana,bir daha o manyakla hiç karşılaşmazsınız inşallah...
günaydın kızlar öncelıkle hepınıze tesekkur ederım bana destek oldugunuz yanımd oldugunuz ıcın ,
ınanın olanlarda en ufak kabahatım yok ıyılık yaptıgım ınsan yuzunden basıma gelene bakın bır daha da kımseye ıyılık yapmıycam gozumun onunde aclıktan geberse dahı goturup ıse sokmuycam ben bu kufurlerı haketmedım sucum ne yanı nısanlı bı adamla konusmamak bnmle bıkac gun konusup gonul eglendırecektı sonra ben nadia yla konustum dıye orda burda konusacaktı ben esınden ayrılmıs bı ınsanım bunları kaldıramam...
babama soylemıs annem dun bende aksam aradım baba eve gel konusalım dedım benım haberım var dedı bn hallettım o ısı dedı
bu sabah sordum yıne cocugu gormus sormus neden boyle yaptın dıye cocukta demıskı ben sadecve bır kere aradım kufur yazmadım demıs bende hersey ortada ve bellı gorusucez dedım en cok babamın bu umursamaz tavrı uzdu benı herseyıne dıkkat et adımını atarken dusun dedı zaten dusunuyorum dedım sen zararlı cıkarsın bu ısten olan sana olur o erkek senın adın cıkar dedı ve cok kırdı benı sızce bır baba bu durumda ne yapmalı
Canim ben esinden ayrildiigni bilmiordum,o yuzden konussaydin dedim pardon...en iyisini yapmissin...
Babanin dediklerine uzuldum ama o yastan sonra ne yapabilirki adamcagiz basina bêla alicak...
Eski esinizle araniz nasil? Yani size destek olabilirmi
eskı esım kendı golgesınden korkan ınsan bana mı yardım edecek,
ayrıca babam yaslı degıl 44 yasında daha
anlamadığım yada atladığım bişey var o abi mi vermiş numaranızı böyle birkız var tanış falan diye :/
işyerindeki abisinin eşinin yeğeni arayan... o kadının telinden almış sözde belki de o abi dediği adam arattırıyordur... erkek milleti ne yapacakları belli olmaz ki
bencede, o abi aratıyor gibi geldi
erkek kardesım var canım ama benden kucuk yanı yapacak bırseyı yok onunda ,Ne desem bilmiyorum.erkek kardesinizde yok heralde
Allah yardimcin olsun arlkadasim umarim kurtulursun
numaramı degıstırmedım sımdılık zaen aramıyor duyduguma gore pacaları tutusmus , teyzesıne gıdıp konusun ozur dıleyın ben nısanlıyım kız tarafı duyarsa rezıl olurum demıs teyzelerıde yapmasaydın demıs kızda sıkayet etmezdı demıs cezanı cekeceksın demısler sozde ben ınanmıyorum artık o sevıyesızlerenumaranı değiştir kesinlikle,,,ve katılıorum savcılığa şikayet ett kesinlikle...
benım hatam ne bılıyormusun ıyı nıyetlı olmak ve herkesı kendım gbı gormek ben o enıste dedıgımız adamı ıse goturdum hanı yapılan soylenmez tamam ama soylıycem artık gercekten cok kotu bı durumdaydılar ha ıyıkı yapmısım bunu Allah gordu ya o bana yeter ama bunlarıda haketmedım bı kere arayınca sert cıkabılırdı onune gecebılırdı ama yapmadı ısteİstediğin kadar maddi gücün olsun,kariyerin olsun vs vs yine de boşanmış bir kadın olarak yaşamak zor... ben de bunları yaşadım gerçekten çok zor. insanlarla iletişimden bile korkar hale geliyorsunuz.. Babanın da bu konuda sana dört elle sarılması lazımdı o adamı dinlemek yerine kızını dinlemeliydi destek olmalıydı... ayrılmış bir bayansın olayı hemen kapatmak niyetleri( kendimizden başka destek yok galiba bu dünyada... sevgiler canım sıkma canını
hayır o vermemıs sozde esının telefonundan alıyor bu cocuk benım numaramı gercı bana da oyle dedı cocuk ama tabı o adamda konus demıs olabılır ben ondan herseyı beklerımanlamadığım yada atladığım bişey var o abi mi vermiş numaranızı böyle birkız var tanış falan diye :/
işyerindeki abisinin eşinin yeğeni arayan... o kadının telinden almış sözde belki de o abi dediği adam arattırıyordur... erkek milleti ne yapacakları belli olmaz ki
bana da artık boyle gelıyor canım ılk zamanlar belkıde o verdı numaramı yanı subatta arayıncabencede, o abi aratıyor gibi geldi
O abi aratmasa o yeğeni çekinir zaten eniştesinden korkar arayamaz... sinir oluyorum bazı erkeklere düşüncesiz kuş beyinliler..
nadiacığım canım sana özel mesajdada yazmıştım
baban belkide onlarla yüzyüze bakıyor diye düşman olmak istememiştir sonuçta çocukları , eşi var başına bela almamak için susmayı tercih etmiştir
Ne kadar yanlış olduğunu bilsemde , senin yaptığını takdir etsemde ataerkil bir toplumda yaşıyoruz ne yazıkki boşanmış kadın suçsuzda olsa hemen herşeyde suçlanabiliyor adı karalanabiliyor , çocukta sana adın çıkar diyerek bunu sana tehdit olarak demek istemiş , babanada bunu söylediyse babanda belki geri adım atıp üstünü örtmek için öyle davranıyordur yoksa seni sevdiğine eminim
biliyorsun bizim toplumda erkek her türlü pisliğin altından çıkıyor elinin kiri diyorlar ama kadının en ufak şeyinde hemen karalıyabiliyorlar
yapabilecek en iyi davranışı göstermişsin bundan sonra kendine dikkat etmen ve kendini üzmemem lazım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?