Ne yapayım ben şimdi ?

Selam kızlar 2haftadır dengem bozuldu ya işyerinde abim dedigim insan şuan benımle konusmuyo nedeni dahada entersan benden uzak durmaya çalısıyomuş.
Sanırım beni seviyo ve evli ama bunu bana söylemedi ben anladım. Sevmesine kızmadım sever hoşlanır geçer dostum çünkü o benım herşeyimi paylaştıgım insan ama arkadaşlgımızıda bitiyo suanda.
Benımde bi erkek arkadasım var 5yıldır cokta mutluyum kimsenin kocasına bakmam
Şuan kendimi haketen bi tuaf hissediyorum hiç bi sucum yok karşımdakinide hep bi üzgün görüyorum ve benımle konusmadıgı içinde hep tersliyorum 12saat aynı yerdeyiz annemden babamdan cok görüyorum ben arkadslarımı. neden böyle yaptıgını sordugumda ben senınle konusyorum diyor işi düşünce iş hakkında herkes konuşur benımle zaten. Eşinide tanıyorum ama o insan gerçekten benım abim tek üzüntüm dostlugmuz bitiyo huzursuz bi ortamda çalısmak nekadar kötü.
Yorumlarınızı beklıyorum kızlar nasıl davranayım ben ona? çözemedim çünkü 2haftadır tek başıma

İlginç yani. Şu taktığınız şeye bakın.

Adam doğrusunu yapıyor, başka napsaydı. madem gönlü kaymış size, uzak durmaya çalışıyor bunu dizginlemek için. can ciğer kuzu sarmasımı olsun.
Madem evli adam, gönlüde size kaymış sizinde uzak durmanız lazım ondan. Dert etmeyin bunu. Böylesi daha iyi.

Son düzenleme:
Erkek degilmi iste, bi kadin bi erkege merhaba dese o kelimenin altinda bile neler ararlar. Kaldiki sen herseyimi paylasirim diyorsun. Yalnisi bastan yapmissin bence, aklinda bulunsun hiç bir erkekle samimi olma bence..bi erkegin aklindan ne pislikler geçer biz bilemeyiz tabii ama belliki bu sekilde dikkatini çekmeye çalisiyor. Eger birdaha 'ben baska is ariyorum' derse hiiiiç üzülme 'evet, bencede iyi olur' de , gitsin daha iyi!

aynen bütün söylediklerine katılıyorum.bırak nereye giderse gitsin.

illa adamın açık açık seni seviyorum,aşığım demesini mi istiyorsun?:53:

Neden zorluyorsun ki adamı illa söylesin diye,amacın ne ..??

Şu son mesajına kadar iyi niyetli olduğunu düşünüyordum..

Bi amacım olsa bunu burda paylaşmazdım size şaka gibi gelıyor belki ama bu konu benı yıpratıyor evet öyle artık arkdslıgın falanda peşinde deilim. Hayatımda ilk defa işimden memnundum ilk defa hersey yolundaydı suandada katlandıgım sey vicdana azabı kendimi cok suçluyorum evli bi adam bana aşık diye
Çıkmayı düşünüyorum ekmek yedigim yer adamı yüzüstü bırakamam ben giderim birinin gelip işi ögrenmesi 4-5 ayı bulur. benımde borçlarım var çalısmam lazımmm. anlamıssındır umarm biraz benı

Bi amacım olsa bunu burda paylaşmazdım size şaka gibi gelıyor belki ama bu konu benı yıpratıyor evet öyle artık arkdslıgın falanda peşinde deilim. Hayatımda ilk defa işimden memnundum ilk defa hersey yolundaydı suandada katlandıgım sey vicdana azabı kendimi cok suçluyorum evli bi adam bana aşık diye
Çıkmayı düşünüyorum ekmek yedigim yer adamı yüzüstü bırakamam ben giderim birinin gelip işi ögrenmesi 4-5 ayı bulur. benımde borçlarım var çalısmam lazımmm. anlamıssındır umarm biraz benı

Anlamayan sensin malesef..İşinden çık diyen yok..İşine devam et tabiiki.. Adamın gönlü kaymış.kendine engel olmaya çalışıyor ve sen durumun farkında olduğun halde dök içini diye adamı zorluyor,konuşturmaya çalışıyorsun..Görmezden gelmeye çalış diyor herkes sana ..İlla arkadaşlık diyorsun..Yapman gereken çok basit olduğu halde bunu konu ediyorsun ya hayret..Aklı başında bir kız olarak mantığınla davranman hem senin hem de o adam için en yerinde olan davranış olur..Sana değil aşık olduğunu,senden hoşlandığını anladığın zaman bile geri adım atman gerekirdi..bazı erkekler durumun farkında olduğu halde açıl bana tarzında konuşmalar geçince bunu ümit vermek olarak düşünürler...

Umarım anlamışsındır..

Son düzenleme:
Madem senden uzak durmaya çalışıyor sende uzak durmalısın. Mesafe koymalısın...

Evli bir adamın sana böyle yakınlık hissetmesindense onun dostluğunu kaybetmen, yalnız kalman en hayırlısı olur.

Onunla konusmadım oda benımle konusmadı en hayırlısı bu dedim.
Herşeyin zamana ihtiyacı var evli olmasa zerre kadar üzülmezdim ama evli insanın başkasına asık olması cok kötü kendmi suclu hissediyorum. Gözlerimin içine bakıyo aynı ortamda Allahım sabır zaman geçsin hersey bittsin istiyorum. Eşini düşünmüyomusun diyorum hep benmiyim suçlu nie benı hiç düşünmüyosun benım sana bi zararım yok sadece cok sevıyorum diyor.uff Hayatta böyle şeylerde oluyomuş demekki

Onunla konusmadım oda benımle konusmadı en hayırlısı bu dedim.
Herşeyin zamana ihtiyacı var evli olmasa zerre kadar üzülmezdim ama evli insanın başkasına asık olması cok kötü kendmi suclu hissediyorum. Gözlerimin içine bakıyo aynı ortamda Allahım sabır zaman geçsin hersey bittsin istiyorum. Eşini düşünmüyomusun diyorum hep benmiyim suçlu nie benı hiç düşünmüyosun benım sana bi zararım yok sadece cok sevıyorum diyor.uff Hayatta böyle şeylerde oluyomuş demekki

Bir de sana böyle duygularından bahsediyorsa ne dostluğu ne arkadaşlığı bir daha asla öyle olamazsınız. Olabildiğince uzak dur bırak göz göze gelmeyi konuşma bile bence.

Back
X