- 12 Temmuz 2006
- 8.474
- 280
- 698
Selam kızlar 2haftadır dengem bozuldu ya işyerinde abim dedigim insan şuan benımle konusmuyo nedeni dahada entersan benden uzak durmaya çalısıyomuş.
Sanırım beni seviyo ve evli ama bunu bana söylemedi ben anladım. Sevmesine kızmadım sever hoşlanır geçer dostum çünkü o benım herşeyimi paylaştıgım insan ama arkadaşlgımızıda bitiyo suanda.
Benımde bi erkek arkadasım var 5yıldır cokta mutluyum kimsenin kocasına bakmam
Şuan kendimi haketen bi tuaf hissediyorum hiç bi sucum yok karşımdakinide hep bi üzgün görüyorum ve benımle konusmadıgı içinde hep tersliyorum 12saat aynı yerdeyiz annemden babamdan cok görüyorum ben arkadslarımı. neden böyle yaptıgını sordugumda ben senınle konusyorum diyor işi düşünce iş hakkında herkes konuşur benımle zaten. Eşinide tanıyorum ama o insan gerçekten benım abim tek üzüntüm dostlugmuz bitiyo huzursuz bi ortamda çalısmak nekadar kötü.
Yorumlarınızı beklıyorum kızlar nasıl davranayım ben ona? çözemedim çünkü 2haftadır tek başıma
İlginç yani. Şu taktığınız şeye bakın.
Adam doğrusunu yapıyor, başka napsaydı. madem gönlü kaymış size, uzak durmaya çalışıyor bunu dizginlemek için. can ciğer kuzu sarmasımı olsun.
Madem evli adam, gönlüde size kaymış sizinde uzak durmanız lazım ondan. Dert etmeyin bunu. Böylesi daha iyi.
Son düzenleme: