- Konu Sahibi YesilMercimek
-
Sen kendince haklı olabilirsin evet ama bi de onun açısından bak bence, sanırım çalışıyor erkek arkadaşın ve işlerinde ters giden bişeyler olmuş birileriyle tartışmış ve hıncını senden çıkarıyor gibi, senin suçun yok ama anlayışlı olmalısın derim.. bu arada yaş kaç merak ettim? biraz çocukça geldi de
ah canım benim bunlar için canını sıkma derim ilerde can sıkacağın ne odunluklar yapacaklar ahh ahçocukluğuna ver gitsin, ama sen sakın mı sakın arama mesaj atma bekle o sana dönüş yapsın, belli ki bunalmış üstüne gidersin daha da ter teper
Aaaaa-aaaa duymamış olayım küfür de neyin nesi? Hiç bi bayanın ağzına yakışıyor mu hele ki senin gibi gencecik? Duymamış olayımdediğim gibi arama sen bekle, hatta mesaj attığında da cevap atma sabah at uyumuşum dersin :))
ona cevap vermeye tenezzul bile etmicemtrip atan sensin işine bak yazsaydın :) o msj atana kadar msj atma bence
bence cvp verme telefonuna.arama.bi süre.
hala mesaj atmadı ama zaten cevap verince hemen yumuşayabilen bi insan değilim. çok sinirli bir yapım vardır çabuk affedememkırıldığını belli et. ne bilim soğuk konuş. sorar ilgilenirse de bi daha böyle bişi istemiyorum de. tamam üstüne gitmişsindir belki ona göre ama kötü davranmasına da müsaade etme
daha yeni uyandım desem inanır mısınbu erkekler deli ediyor! :)
azcık bencil olma zamanı, yat uyu bence.hem gözün telefonda mesaj beklememiş olursun. biraz da o merak etsin. :)
ilişkiniz yenimi bilmiyorum ama sene devirmediyseniz eğer peşinde koşturmaya basla sonra çok çekersin değişmesini beklersin odun kalır sölemedi deme :)
cvp verme gitsin. pişman olup özür dilemezse zaten vardır bişiler
merhaba arkadaslar hepinize.
3-4 saat once erkek arkadasim ile mesajlasiyorduk sonra birden knusmayi kesti bende odemeli attim bana verdigi cevap su oldu ;
ne oldu askim ne var arayip duruyorsun isim var ki cevap vermiyorum !
dedi ben de tamam dedim
cevap ne tamam lan ne trip mi atiyorsun birde ! tamam mis bu ne .... gelen gecen trip atiyor!
diye cevap verdi.bende cevap vermiyorum iki bucuk saat oldu.
onu nasil pisman edebilirim sonucta durup dururken bana tavir aldi hem de hic bi sucum yokken. hic de ters davranmadim gayet iyi anlasiyorduk
onu pisman etmek istiyorum ozur dilesin benden... ne yapabilirim kizlar acil cevap lutfenagliyorum kac saattir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?