- Konu Sahibi cimcime1991
-
bende damarıma basarsa öyle bi susarım ki inan yani karşımda delirse kudursa konuşmam canım sabrım git gide taşıyor ben kötü bişey yapmadım ölümde yok ucunda terbiyesizlikte yok yani ama bu kadar abartı bu kadar suskunluk fazla bence bekliyorum bakalım değilse döşücem mesajı
canım erkek arkadaşın seni çok sevdiği ve kıskandığı için şanslısın. sinirlenmiş işte sevdiği için, kıskanmış. yatışır siniri zamanla. çok gitme üstüne sen de. senin hatan olmadığını biliyodur eminim ama sinirli şu an.
daceyda kıskanılmak çok güzel bi duygu insan önemsendiğini hissediyor ama bunu böyle belli etmesine gerek yok sinirli olsa bile ilişkisini tek taraflı yaşamıyor bu insan istediği kadar sussun şimdi konuşmuyor ama konuştuğunda bu olay ilk günden konuşulp çözülcene daha sonra konuşulcak daha çok gerilcez anında çözmek konuşmak varken olay ileriki zamana taşnıyor bende sıca sıcana çözülmesinden yanayım ki ben kötü bişey yapmadım ona sinirlidir evet ama 2 .günde konuşulmucak akadar sinir yaratıcak bir durum değil ki bu ama yaaa
erkek arkadaşının bu kadar kızacağı bir fotoğrafı arkadaşın neden koyuyor onu anlamadım.
Kızlar daha dikkatlidir halbuki bu südyenin görülmesi durumlarında.
Bence sevgilin haklı canım çünkü etiketleyen kişinin çevresi de senin o fotoğrafını görmüş oluyor.
Kötü bir durum ve dikkatsizliğine kızmış herhalde.
kıskanması iyidir
bir kaç gün sonra düzelir üzülme
ama bazen sıcağı sıcağına insan ağza alınmayacak laflar söyleyebiliyor. o yüzden biraz soğuması ve mümkünse hataların anlaşılması en güzeli. bence biraz da haklı gibi, erkekler bu konuda daha farklı düşünüyorlar. ama dediğim gibi yatışacaktır mutlaka.
inşallah yatışır canım gerçekten artık üzülmeye ve sıkılmayada başladım yani bu aman aman yapılan bir terbiyesizlik namussuzluk değil ki kızdı kaldırılmasını istedi kaldırdık daha hala uzuyorda uzuyor ben sonuçta düşman değilim hayatında yeri olan özel biriyim sevgilisiyim bu bu kadar çok uzarsa daha büyük olaylarda neler olur bilemiyorum üzülüyo insan yaaa afedersin dediğim halde tamam haklısın dediğim halde bu kadar büyütmesi çok sinirbozucu en azından sinirliyim ve seninle konuşmak istemiyorum diyebilir şuan resmen beni hayatında yok sayıyor hiç bir şeyime cevap vermiyor
demek ki çok sinirlenmiş, allah bilir neler kurmuştur kafasında, kaç erkeğin baktığını senin göğüslerine düşünmüştür, e cidden sinir bozucu bi durum. benim tavsiyem birkaç gün sen de sessiz kal, zaten böyle yapınca o da 1 2 güne derdi neymiş dökülecektir. şimdi kaçan kovalanır misali naz yapıyor sana, üstüne gittikçe de devam edecek.
umarım dökülür canım gerçekten dayanmıyorum yani susuyorum ama zor tutuyorum kendimi yarın çıkıp yanına gidip çok fena konuşasım var üstelik aynı şehirdede değiliz yani kendisi başka yerde
hayır öyle bi şey yapma sakın. bi de uzaktaymış şimdi anlaşıldı, senin uzağında olduğu için kendini yetersiz görüyor, denetim kuramıyor tam, napıyosun ne ediyosun bilemediği için, böyle bi şey görünce sinirlenmesi doğal valla canım bence sevgilin iyi niyetli yapmış gibi duruyor. bence bozma, eğer bundan sonra daha çok üstelerse, ne bileyim anlatmazsa gelip kendi, konuşmazsa o zaman bi konuşma yaparsın sende. ama hatasını anlayacak gibi duruyor şu an.
inşallah anlar canım benim yorumların çok güzel gerçekten içimi rahatlattınız hepiniz ama üzülüyorum işte kızıyorum ama üzülüyorum böyle yapmasına kendisi uşakta oturuyor bende izmirdeyim zaten 2 aydır görüşmüyoruz ne güzel konuşmuştuk bu hafta içi yanına gidicektim şimdi herşey alt üst olduinşallah dediğin gibi anlar böyle oldukça benden soğuyor sanki insan nasıl dayanırki mesaj atmadan yaaa
yok canım bunlar ilişkinin tuzu biberi valla, sevgililik döneminde biz ne kavgalar etmiştik, sonra kavuşması daha güzel oluyor. kaç hafta inattan mesaj mı atmamıştık, neler neler. ama cidden bunlar olmadı mı diğer türlüsü sıkıcı, tekdüze ilişki, bunlar aşkı taze tutan şeyler. umarım aşkınız hiiiç bitmez, ileride geçmişe baktığınızda gülüp geçeceğiniz anılar olarak kalır bütün bunlar canım benim üzme kendini.
tatlım ben böyle erkeklere kıskanç değil hasta diyorum.aynı şey benmde başıma geldi.tesettürlü biriyim.lise çağlarından bir fotoyu arkadaşlarım koymuş face. ve haberim yoktu niye koyarlarmış ben ona özelmişim bilmem ne anaam demediği kalmadı sonra rica ettim arkadşaımdan kaldırdı.bu arada tüm gün pek mesaj atmadı ben attıysamda sonra foto kalkıncada ben konuşmadım ve hatasını anlayıp özür diledi.Merhaba hanımlar ah bu erkekler yokmu erkekler imanımızı gevretirler yaaaaadün benimki nete girmiş ve nette arkadaşımın tarafından koyulan fotoda etiketlendiğimi görmüş ve foto çekilirken hava karanlıktı flash ın ışığı patlayaınca fotoğraf makinasnının içimdeki ten rengi olan südyenin siyah badiimin altından parlamış bu foto yüzünden erkek arkadaşımla dün saat 7 gibi kavga ettik. kızmış bana nasıl o fotoğrafı öyle koymasına izin vermişim ben bu vakit oldu hala daha konuşmuyor benimle sizle gerçekten kıskandığı içinmi böyle yapıyor olabilir yoksa bir bahanemidir bu kadar uzatması bence normal değil dikkatsizliğime ver afedersin birdaha olmaz dediğim halde üstüne aradığım halde mesaj attğım halde hiç birine cevap vermiyor sinirlerim bozulmaya başladı çok sizce bu davranışı normalmi kızlar çok uzatmıyormu yaaaaaaaa
sevgilinizin canı sıkkın anlaşılano kadar özür dilemişsiniz bu akdar büyütmesi çok çocukça sanki siz zorla koydurdunuz o resmi
tatlım ben böyle erkeklere kıskanç değil hasta diyorum.aynı şey benmde başıma geldi.tesettürlü biriyim.lise çağlarından bir fotoyu arkadaşlarım koymuş face. ve haberim yoktu niye koyarlarmış ben ona özelmişim bilmem ne anaam demediği kalmadı sonra rica ettim arkadşaımdan kaldırdı.bu arada tüm gün pek mesaj atmadı ben attıysamda sonra foto kalkıncada ben konuşmadım ve hatasını anlayıp özür diledi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?