- 13 Eylül 2014
- 140
- 35
- 38
- 33
- Konu Sahibi elif-zeynep
-
Ne bileyim işte.Ayrı şehirdeydik hep hala da öyle.Ne doğum günlerinde,ne mutlu ne de kötü günlerimde yanımda değildi uzaktan telefonla telafi etmeye çalıştı ama bilmiyorum yada bana kötü gelmeye başladı bu tarz şeylerine gibi huylar mesela anlayamadım da ben konuyu
Emin oldum gerçekten deli gibi sevmiyormuşsunuzNe bileyim işte.Ayrı şehirdeydik hep hala da öyle.Ne doğum günlerinde,ne mutlu ne de kötü günlerimde yanımda değildi uzaktan telefonla telafi etmeye çalıştı ama bilmiyorum yada bana kötü gelmeye başladı bu tarz şeyleri
Ama gerçekten çok fazla savunurdum aileme karşı ailem bana kızardı.Bilmiyorum insan bi anda değişir miDeli gibi sevmiyormuşsunuz demek
Öyle olsa çevremizdekilerin söylediklerinden bu kadar etkilenmezdiniz
Biraz süre verin kendinize sevginizi tekrar tartın
4 yıldır deli gibi sevdiğim evlenmeye çalıştığım adamdan soğur oldum.Ailemle tanıştı.Ailem istemediği için sürekli başıma kaktılar.Şurası şöyle şurası böyle diye.Artık bende soğur oldum.Aileme deli gibi savunduğum sevdiceğime şimdi aşkım demek gelmiyor içimden ya.Sürekli evde kavga kıyamet.Başıma kakmalar.Artık bi müddet sonra soğudum mu nedir.Artk erkek arkadaşıma baktığımda kötü huyları batmaya başladı bana.Ne yapmalıyım ben ya yardım edin?? Bu durum geçici midir.Bitirmeli miyim ne yapmalıyım.Yardım edin bana??
Ne bileyim işte.Ayrı şehirdeydik hep hala da öyle.Ne doğum günlerinde,ne mutlu ne de kötü günlerimde yanımda değildi uzaktan telefonla telafi etmeye çalıştı ama bilmiyorum yada bana kötü gelmeye başladı bu tarz şeyleri
Ondan soguduysan bitirmelisin4 yıldır deli gibi sevdiğim evlenmeye çalıştığım adamdan soğur oldum.Ailemle tanıştı.Ailem istemediği için sürekli başıma kaktılar.Şurası şöyle şurası böyle diye.Artık bende soğur oldum.Aileme deli gibi savunduğum sevdiceğime şimdi aşkım demek gelmiyor içimden ya.Sürekli evde kavga kıyamet.Başıma kakmalar.Artık bi müddet sonra soğudum mu nedir.Artk erkek arkadaşıma baktığımda kötü huyları batmaya başladı bana.Ne yapmalıyım ben ya yardım edin?? Bu durum geçici midir.Bitirmeli miyim ne yapmalıyım.Yardım edin bana??
Ailem 10 kardeşi var diye ve farklı mezhep olduğu için kültür farkı var diye istemiyorBen de ailenin neden istemediğini merak ettim.
Neler söylediler de soğudun?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?