- 1 Nisan 2014
- 356
- 169
- 123
- 35
- Konu Sahibi elif-zeynep
normalde başkaları karşı çıktıkça ters tepki olup daha çok sevmen gerekirdi. genelde öyle olur yani.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Mezhep degılde 10 kardeş sorun olabilir diye düşünmüşler sanırım 10 kardeş demek bol elti bol görumce demek :)Ailem 10 kardeşi var diye ve farklı mezhep olduğu için kültür farkı var diye istemiyor
Mezhep degılde 10 kardeş sorun olabilir diye düşünmüşler sanırım 10 kardeş demek bol elti bol görumce demek :)
4 yıldır deli gibi sevdiğim evlenmeye çalıştığım adamdan soğur oldum.Ailemle tanıştı.Ailem istemediği için sürekli başıma kaktılar.Şurası şöyle şurası böyle diye.Artık bende soğur oldum.Aileme deli gibi savunduğum sevdiceğime şimdi aşkım demek gelmiyor içimden ya.Sürekli evde kavga kıyamet.Başıma kakmalar.Artık bi müddet sonra soğudum mu nedir.Artk erkek arkadaşıma baktığımda kötü huyları batmaya başladı bana.Ne yapmalıyım ben ya yardım edin?? Bu durum geçici midir.Bitirmeli miyim ne yapmalıyım.Yardım edin bana??
hayır normalde bende karşı çıktım hemde kavga gürültü ama şu an farklı çözemiyorumnormalde başkaları karşı çıktıkça ters tepki olup daha çok sevmen gerekirdi. genelde öyle olur yani.
ve buda bdv de daha çok görümce elti konusu demek :)