• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

ne yapayım ben:(

Şu yaşıma geldim (27;);)) öğrendiğim şey şu ;aileye rağmen evlilik olmuyor,onlarla beraber oluyor cnm

Soğur oldum ne ya hu ya soğumuşsundur ya da soğumamışsındır. Bu da arası mı?

4 yıldır deli gibi sevdiğim evlenmeye çalıştığım adamdan soğur oldum.Ailemle tanıştı.Ailem istemediği için sürekli başıma kaktılar.Şurası şöyle şurası böyle diye.Artık bende soğur oldum.Aileme deli gibi savunduğum sevdiceğime şimdi aşkım demek gelmiyor içimden ya.Sürekli evde kavga kıyamet.Başıma kakmalar.Artık bi müddet sonra soğudum mu nedir.Artk erkek arkadaşıma baktığımda kötü huyları batmaya başladı bana.Ne yapmalıyım ben ya yardım edin?? Bu durum geçici midir.Bitirmeli miyim ne yapmalıyım.Yardım edin bana??

Yaslariniz kac canim?

ailenden etkilenmişsindir. iş ciddiye binince korkmuşsundur. ya da gerçekten o kadarda çok sevmiyormuşsundur...............

imkansız her zaman tatlı gelir.ailen karşı çıkınca sana inat etmişsin,iş ciddiye binmiş gerçekten sevmediğin ortaya çıkmış.sevsen asla soğumazdın

10 kardeş evet çok yaa. Bide aynı şehirde olursanız tam curcuna. Uzak olsanız bile arada kalmaya gelirseler o da uzun bi süreç. Bide sevgilinin tutumu önemli aileci mi ki? Seni ezdirir mi ailesine

Back
X