ne yapayım bilemedim..

canım Allah yardımcınız olsun öncelikle..
Ben öncelikle aileme yardım ederdim herşeyden önce aile çünkü..
birde sormak istediğim kredileri eşin mi çekmiş yoksa rahmetli ailesi mi?
eğer ailesi çektiyse;hangi kredi türü olursa olsun bankalar müşteriyi sigortalar..
kredi ödeme sürecinde müşteri vefat ederse,sigorta şirketi teminat bedeli öder..
hatta üstüne para bile alabilir.

TEREMM'cim krediyi kendi üzerine çekmiş. tüm masrafları da kendi karşılıyodu zaten. bu arada evli deiliz, erkek arkadaşım. sanırım dediğiniz gibi önce aileme yardım edicem...

Bence de ailene yardim en dogrusu.

Bir de resmiyet olmadan maddi yardim kulaga hos gelmiyor acikcasi. Gunde 3 iste calisanlar var. kardesinin yasi az degil pekala calisablir. Simdiden siz niye fedakarlik yapiyorsunuz? Aileniz omur boyu yaninizda. Fedakar insanlar. Elbette onlari tercih ederim ben de.

Bir de soz olayindan bahsetmissiniz. Bizde soyle oldu. Esimin annesi olmadigi icin, bunlar da baska sehirde yasiyordu. Ben de zaten incik cincik istemedim. Geldi ailesiyle istemeye. Sonra nisan yuzuklerimiz takildi. 6 ay sonra da evlendik ooh mis valla hic oyle angarya islerle ugrasmadik. Cok da guzel oldu.

Bir de bu kisiyle evlenecekseniz evin erkegi siz olacaksiniz. Cok agir bir sorumluluk bence. Allah yardimciniz olsun.

Back
X