ne yapayım bilmiyorum

geçmiş olsun konuyu tam bılmıyorum ama senı derınden etkilediği belli.Düşündükçe daha cok kendı ıcıne ceker senı kafanı dagıtmak ıcın bu konudan uzaklaşmak ıcın bı hobı edın kendıne neden hoşanırsan :)

Dikenli bahcelerden geçmeden gül bahcelerıne ulaşılmıyor....Herkesin bir derdi var,dertsiz insan mı var salla gitsin :) Unutma bir SEN daha yok bu dünyada kendının kıymetını bıl

Prozac'ı bana da vermişti.
Mutlu olmanı sağlıyormuş

cevabınız için çok teşekkür ederim ama ben kendime bi uğraş da bulamıyorum dahası sanki içimden gelmiyo ve bir de ben şehir dışında okuyorum 4 gün sonra okuluma dönücem orada da yapayalnızım ben bu fikir de beni çok mahvediyo çok mutsuzum

Tevekkul et canim Allahi vekil tut yani, o herseyi iyi bilendir hayirlisini ver bana islerimi yoluna koy bana sukunet ver diye dua et ya şafi de ey şifa veren bana da şifa ver de.. Birak mahvolursa olsun belki daha guzel bi firsat bekliyo seni bilemezsin ki? Senden degerli mi? Biliyorum soylemesi kolay ama senden guclu birinin Allahin sonsuz kudretine biseyleri emanet etmenin rahatligini huzurunu hissetmek gercekten rahatlatici.. İlaclarina da devam et tabii ki, bi sikintin olursa doktorunla paylas dozda veya ilacta degisime gidebiliyolar etkisine gore, Allah sifa versin en kisa zamanda:)

Son düzenleme:

çok teşekkür ederim dediğini yapıcam ben zaten sürekli dua ediyorum çok haklısın Allah herşeyi kontrol eder en iyisini o bilir şu içimdeki telaş biraz yatışsa

Son düzenleme:
Spora gitmeni tawsiye ederim. Git saatlerce yüz, bisiklet sur, muzik dinle ve en onemlisi sosyalles..

Kendine guveninin gelecegini ve en azindan zihnini veya bedenini kontrolun altinda tutmayi ogrenecegini tahmin ediyorum..

Gecmis olsun, insallah ustesinden kendin gelirsin..

Arkadaşım birazcık sakin ol, gevşe.Hayat bu kadar panik yapmaya değmez.Bu tepkilerin kontrol edemediğin bi fiziksel olgu fakat emri beyninden alıyor.İlaçlar mutlaka beynini rahatlatacak dolayısıyla sabırsızlığın ve hemen bir şeyler yapma çaban, güdün de azalacaktır.İlaçlar hakkında; prozac ı ben de kullandım.İlaçların öcü olduğunu düşünmüyorum, seni korkutmasın, sabırlı ol ve asla yarı yolda bırakma tedavini.Sen sanırım gözünde büyütüyorsun bu huyunu sen büyüttükçe o daha da kontrolsüzleşiyor.Geçer bu dönemlerin de sen hayattan ve kendinden zevk almaya bak...

inşallah bende de öyle olur bana da uyku için desyrel verdi
İnşaAllah :) Onu bilmiyorum ama ben atarax'ı içince,2 saat sonra uykuya dalıyorum,sonraki gün akşama kadar bıraksalar uyuyorumO derece etkili :)

hadi ya bu kadar etkili oluyolar mı :) bana xanax etki etmişti atarax da vermişlerdi ama kullanmadım eğer zor durumda kalırsam kullansam mı acaba onu da doktor vermişti ya sonuçta olurmuki

hadi ya bu kadar etkili oluyolar mı :) bana xanax etki etmişti atarax da vermişlerdi ama kullanmadım eğer zor durumda kalırsam kullansam mı acaba onu da doktor vermişti ya sonuçta olurmuki
Uzun süre kullanınca bağımlılık yapıyormuş,o yüzden ben çok derin uyumak isteyince bi hap atıyorum 1 ay daha içmiyorum
Yine de danışın bence,yan etki yapmasınlar

desyrel şükür ki işe yaradı bende uykumu getiriyor atarax a gerek duymadım şimdiye kadar Allaha şükür inşallah duymam :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…