geçmiş olsun konuyu tam bılmıyorum ama senı derınden etkilediği belli.Düşündükçe daha cok kendı ıcıne ceker senı kafanı dagıtmak ıcın bu konudan uzaklaşmak ıcın bı hobı edın kendıne neden hoşanırsan :)merhaba arkadaşlar öyle kötü durumdayımki ne yapıcam bilmiyorum. bugün psikiyatriste gittim forumda açtığım konuda hakkında bilgi edinmek istediğim ilaçları verdi bana prozak tranko buskas ve desyrel. aynı konudan iki tane açmış gibi mi oldum bilmiyorum ama ben burda sizlerden yardım istiyorum öneri istiyorum çok zor durumdayımson günlerde zor şeyler yaşıyorum (durumumu açıklamak beni biraz çekindiriyo çünkü bugüne kadar doktor hariç kimseye anlatmadım ama elimden geldiğince ruh halimi anlatmaya çalışıcam inşallah kendimi ifade edebilirim) çok kötüyüm dokror depresyonla birlikte birazda panik atak var dedi. yaşadığım olaylar karşısında öyle bir ruh haline giriyorumki nasıl anlatayım sanki zaman geçince herşey mahvolacak gibi bi korkuya kapılıyorum böyle ayağımın altında ateşler kaynıyor sanki yerimde duramıyorum o an derhal bişeyler yapıp durumu kurtarma isteği oluşuyor bende, ne kadar kendimi durdurmaya çalışsamda kendimi asla yatıştıramıyorum bir sürü şey yapıyorum durumu düzeltmek için ama çoğu zaman daha kötü yapıyorum sanki. az biraz sakinleştiğimde dur diyorum yapma biraz sakin ol bak daha kötüleştirdin diyorum ama kendimi durduramıyorum paniğe kapılıyorum biraz sakin oluyorum sonra içimde sanki bi ısı var gittikçe yükseliyo duramıyorum paniğe kapılıyorum yerimde bile duramıyorum. sanki o an bişey yapmazsam hiç bişeyi bir daha toparlıyamıcam gibi geliyo o yüzden hemen o an derhal bişey yapma hissine kapılıyorum bu beni çok yıpratıyo kendimi yatıştıramıyorum çok ama çok zor durumdayım doktor zamana bırak ve kendine bi uğraş hobi bulmaya çalış dedi.. benim problemim zaten bu zamana bırakamamak ben ne yapıcam gerçekten bilmiyorum çok kötüyüm çok korkuluyum belki çok uzun yazdım okuyup da zaman ayırdıysanız çok teşekkür ederim
geçmiş olsun konuyu tam bılmıyorum ama senı derınden etkilediği belli.Düşündükçe daha cok kendı ıcıne ceker senı kafanı dagıtmak ıcın bu konudan uzaklaşmak ıcın bı hobı edın kendıne neden hoşanırsan :)
Tevekkul et canim Allahi vekil tut yani, o herseyi iyi bilendir hayirlisini ver bana islerimi yoluna koy bana sukunet ver diye dua et ya şafi de ey şifa veren bana da şifa ver de.. Birak mahvolursa olsun belki daha guzel bi firsat bekliyo seni bilemezsin ki? Senden degerli mi? Biliyorum soylemesi kolay ama senden guclu birinin Allahin sonsuz kudretine biseyleri emanet etmenin rahatligini huzurunu hissetmek gercekten rahatlatici.. Allah sifa versin en kisa zamanda:)
Prozac'ı bana da vermişti.
Mutlu olmanı sağlıyormuş
Ben atarax ile birlikte kullanıyordum.sende işe yaradı mı peki bu ilaç acaba?
İnşaAllah :) Onu bilmiyorum ama ben atarax'ı içince,2 saat sonra uykuya dalıyorum,sonraki gün akşama kadar bıraksalar uyuyoruminşallah bende de öyle olurbana da uyku için desyrel verdi
Uzun süre kullanınca bağımlılık yapıyormuş,o yüzden ben çok derin uyumak isteyince bi hap atıyorum 1 ay daha içmiyorumhadi ya bu kadar etkili oluyolar mı :) bana xanax etki etmişti atarax da vermişlerdi ama kullanmadım eğer zor durumda kalırsam kullansam mı acaba onu da doktor vermişti ya sonuçta olurmuki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?