Ne yapayım fikrinize ihtiyacım var kızlar ?

Vodmod

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
30 Ocak 2015
42
7
36
31
Kızlar daha önce konuşup ailevi durumlarım nedeniyle ilişkiyi baslatmadığım biri vardı. Geçen sene tekrar karşılaştık bir şekilde arkadaş ortamlarımız da aynı. Selamlasiyoruz karşılaşınca falan ama ben mesaj attım ki doğum gününü de kutlarım ama işte kendimi tutamadım. Hata yaptığımı düşünmüyorum ama şöyle ki bir telafi konusu vardı bende dışarıya kahve içmeye çağırdım fakat işlerim var geç bitecek eve giderim diyen çocuk yarım saat sonra dışarıdaysan görüşelim yanına geleyim dedi bende geç olduğu için eve gectigimi söyledim biraz daha konustuk sonra konusma orada kaldı yine karşılaşıyoruz hatta gittiğim yerlerde yer bildirimı yaptigimda oraya geldi 3den fazla kez.
Şimdi mesaj atsam mı ne desem kızlar bir akıl verin

Kızlar konuyu yeniden hortlatiyorum ama bi çare bulamadım hala vazgeçmedin mi hala diyenler olacaktır muhakkak ama ne onun hayatında ne benim hayatımda kimse olmadı hala..
Kızlar daha fazla uzatmayayım güncel bilgi verip yeniden akıl danışmak istedim sizlere.
Arkadaşlar benim yakın 2 kız arkadaşım vardı yaz dönemleri konuşup buluştuğumuz fakat benimle taban tabana zıt insanlardı fakat o kadar uzun süredir arkadaştık ki arkadaşlığımı bitirmek aklıma gelmezdi ta ki hoşlandığım A. bu kızlardan hoşlanmadığını anlayana kadar benı onlarla gördüğünde morali bozuluyordu. Ben yokken karşılaştıklarında mutlu olduğunu öğrendim. Ben başka kız arkadaşlarımlayken de gayet pozitif fakat o 2 kizla görünce gerçekten değişiyor. Bh kızların özel hayatlarında maalesef benim bilmediğim şeyler olduğunu öğrendim. Ve bunu ben duyana kadar ki bilirsiniz erkekler daha fazla dedikodu yapar böyle konularda eminim A da öğrenmiştir. Tavırlarının sebebinin bu olduğunu düşünüyorum. Ama asıl sorum daha farklı benim okuldan bir arkadaşım A nin arkadaşıyla bir süre sosyal medya üzerinden konuştu ve o çocuk anlamsız bir şekilde kavga edip konuşmayi kesti ben bu çocuğu hiç tanimiyorum sadece yanında görüyorum. 2-3 ay sonra bu çocuk beni instagramdan ekledi bende A'nin arkadaşı olduğu ve arkadaşımın eski flörtü olduğu onunla ilgili konuşacağını düşündüğüm için kabul ettim. Fakat konuşma gibi bir olay yasanmadi. Bir süre sonra facebooktan ekledi fakat kabul etmedim saçma geldi haliyle.ama çocuk ne zaman fotoğraf koysam beğeniyor story atsam istisnasiz bakıyor. A ile yakınlar beni bilmediğini düşünmüyorum çünkü çevresinde bilen insanlar çok fazla. Bu konuda ne düşünmeliyim A'nin bundan haberi var mı buradaki niyet ne olabilir ?

Back
X