Ne yapayim kizlar siz soyleyin?

Mickeyyy

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
5 Kasım 2018
286
273
23
Kizlar kac gundur bulusalim bulusalim diyor bana vakit ayir diyor erkek arkadasim ve her defasinda beni ekiyor dun dedim ki bulusalim ev tasicam yarin bulusalim dedi ve tamam dedim daha dun sabahtan bu saate kadar tek bir mesaj ve arama olmadi hayir yani tek mesajla musait degilim dese yine kâfi adam beni resmen sallamiyor bunun baska bir aciklamasi var mi sizce ben mi abartiyorum? Birde neymis ben once soracakmisim sonra yargilicakmisim peki o dunden beri mesaj atmadiysa bu saate kadsr ben daha bu insana ne sorayim ? Bundan sonraki tepkim ne olsun hiç bende arayip sormayim mi yada mesaj atip bir daha konusmayim mi bilemedim hofff:KK14:

Canım bence hiç üstüne düşme. Bırak ne zaman yazarsa yazsın. Hemen yazdığında da cevap verme buluşalım derse de bu sefer sen reddet. En azından hislerini anlasın bir parça.

Biz kadınlar çok üstlerine düşüyoruz o yüzden kendilerini bulunmaz hint kumaşı sanıyorlar. Sıkma sen canını.

İnsanın ev taşıyacağı bir günde belli olmaz ki buluşma günü ayarlayıp sonradan iptal etsin. Erkek arkadaşınız umursamıyor. Siz de daha fazla üsteleyip kaldırmayın totosunu.

İlişkilerde bağlılık esastır, bağımlılık esarettir.
İlişkinizi tek taraflı yaşıyorsanız, tavrınızı koyun derim

Canım bence hiç üstüne düşme. Bırak ne zaman yazarsa yazsın. Hemen yazdığında da cevap verme buluşalım derse de bu sefer sen reddet. En azından hislerini anlasın bir parça.

Biz kadınlar çok üstlerine düşüyoruz o yüzden kendilerini bulunmaz hint kumaşı sanıyorlar. Sıkma sen canını.
Tesekkur ederim

Kizlar kac gundur bulusalim bulusalim diyor bana vakit ayir diyor erkek arkadasim ve her defasinda beni ekiyor dun dedim ki bulusalim ev tasicam yarin bulusalim dedi ve tamam dedim daha dun sabahtan bu saate kadar tek bir mesaj ve arama olmadi hayir yani tek mesajla musait degilim dese yine kâfi adam beni resmen sallamiyor bunun baska bir aciklamasi var mi sizce ben mi abartiyorum? Birde neymis ben once soracakmisim sonra yargilicakmisim peki o dunden beri mesaj atmadiysa bu saate kadsr ben daha bu insana ne sorayim ? Bundan sonraki tepkim ne olsun hiç bende arayip sormayim mi yada mesaj atip bir daha konusmayim mi bilemedim hofff:KK14:

Bana bunun benzerini defalarca değil sadece bir kez yapan adam tarihe gömüldü. Siz kendinize ders çıkarın artık.

Ben olsam ben de onu kale almiyomusum gibi yapardım arayıp sormam o arayınca da hiç bişey olmamış gibi konuşurum buluşalım vs derse arkadaşlarınızla plan yaptığınızı söyleyin onun çabasına göre devam edip etmeyecehime karar verirdim

Bu, sizi yedekte tutuyor bence.

Görüşelim diye aradığında, 3 gün sonrasında görüşelim, arasırız diyin bence. Bi planım var, olmazsa görüşürüz diyip, yol verin.

Back
X