ne yapayım nasıl davranayım aklım karmakarışık

youonlyliveonce

Guru
Kayıtlı Üye
7 Temmuz 2011
5.100
200
363
merhaba kızlar öncelikle bayramınızı kutluyorum bi durumum var karmakarışığım lise aşkım beni facebooktan eklemiş ben de kabul ettim daha önceki konularımdan bildiğiniz gibi yeni bir ilişkiden çıktım hala seviyorum ve bekliyorum gecem gündüzüm o hala unutamadım daha 1 ay oldu biteli ne kadar üzüldüğümü burada hep paylaştım daha yeni yeni azda olsa alışmaya çalışırken taa lisede sevdiğim çocuğun beni facede eklemesi aklımı bulandırdı niye diyeceksiniz her defasında online olduğumda yazıyor güzelleştiğimi söylüyor bahaneler üretiyor konuşmak için bende içimden gelmesede karşılık yazıyorum ister istemez etkilenmeye başladım sanki sürekli yazıyor öyle sarkma falan değil yani bir bahane buluyor sırf benimle konuşmak için ben faceden çıkınca oda kapatıyo falan...
sanırım ayrılığın ardından eskilerden birinin ilgisi hoşuma gidiyor:17: ama geçici oluyor yine aklıma yeni biten ilişkim ve hala sevdiğim kişi geliyor ona ihanet ettiğimi düşünüyorum :14: oysaki o beni ne aradı ne sordu aklım karmakarışık ne yapmalıyım sizce onun yaklaşımına karşı nasıl olmalıyım bide hep çocuk yazdı yazdı şimdi ise bayram olmasına rağmen online şekilde bekliyor ama yazmıyor sanırım benden bekliyor artık bişeyler sizce bir bayramını kutlasam mı yada onun yazmasını mı beklesem:26:
karmakarışıklardayım lütfen yardımcı olun ne yapayım:50:

güzelleşince mi kıymete binmişsin. boşver ya. çirkinleşince bırakır gider böle tipler :D

bu boşluk döneminde kimseye bulaşma derim yanlış gözüne doğru görünür böyle büyük bir aşktan çıktın madem kimseden kolay kolay hoşlanamazsın karşındakide aranan bi tip belli yani sallaaa:51:

Hiç onunla aklını karıştırma bence.Çivi çiviyi sökmüyor maalesef.
Boşluk yaşadığın bu dönemde ilgisi hoşuna gitmiştir muhtemelen.Biz bayanlar,ilgiye sevgiye hemen kanan insanlarız.
Dikkatli ol bence :)

canm senle gerçekten ilgilenen biri facete ekleyeceği zamana kadar beklemez ki seni arar bulurdu, güzelleşmişsin ne hem ya eskiden beğenmiyomuş da şimdi gözüne mi ii gelmiş, ben hoşlanmadım çocuğun muhabbetinden

eğer o çocuktan hoşlanıyorsan acele etme derim ben.. yalnızlığın etkisiyle yanlış karar verebilirsin dahada yıkıcı olabilir... illa istiyosan eğer sana açılırsa arkadaş olup biraz seni tanımak isterim falan de

eğer o çocuktan hoşlanıyorsan acele etme derim ben.. yalnızlığın etkisiyle yanlış karar verebilirsin dahada yıkıcı olabilir... illa istiyosan eğer sana açılırsa arkadaş olup biraz seni tanımak isterim falan de

canım bilmiyorum ki dediğinde çok haklısın belkide yalnızlığın etkisiyle onun ilgisi bu kadar etkiliyor beni bi süre sessiz kalmak en iyisi sanırım zaten yazmıyor 2 gündür nedense benden bekliyor sanırım

cnm bence erkekler yüzsüz oluyor elde edene kadar başkasına yeşilleniyor bile olabilir

Bence kendine biraz daha zaman vermen lazim.
Once tamamen toparlan, daha sonra kendini yeni bir iliski icin ac,
Biraz geri planda tutmaya calis kendini, face'e daha az gir, yada girince offline ol.

Bence kendine biraz daha zaman vermen lazim.
Once tamamen toparlan, daha sonra kendini yeni bir iliski icin ac,
Biraz geri planda tutmaya calis kendini, face'e daha az gir, yada girince offline ol.

haklısın HepBaharOlsa çünkü duygularım o kadar karmakarışık ki yani yanlış tercihler yapmaktan korkuyorum sanırım dediğin gibi biraz kendi başıma kalmam lazım:31:

Back
X