- 7 Temmuz 2011
- 5.100
- 200
- 363
- Konu Sahibi youonlyliveonce
merhaba kızlar öncelikle bayramınızı kutluyorum bi durumum var karmakarışığım lise aşkım beni facebooktan eklemiş ben de kabul ettim daha önceki konularımdan bildiğiniz gibi yeni bir ilişkiden çıktım hala seviyorum ve bekliyorum gecem gündüzüm o hala unutamadım daha 1 ay oldu biteli ne kadar üzüldüğümü burada hep paylaştım daha yeni yeni azda olsa alışmaya çalışırken taa lisede sevdiğim çocuğun beni facede eklemesi aklımı bulandırdı niye diyeceksiniz her defasında online olduğumda yazıyor güzelleştiğimi söylüyor bahaneler üretiyor konuşmak için bende içimden gelmesede karşılık yazıyorum ister istemez etkilenmeye başladım sanki sürekli yazıyor öyle sarkma falan değil yani bir bahane buluyor sırf benimle konuşmak için ben faceden çıkınca oda kapatıyo falan...
sanırım ayrılığın ardından eskilerden birinin ilgisi hoşuma gidiyor
ama geçici oluyor yine aklıma yeni biten ilişkim ve hala sevdiğim kişi geliyor ona ihanet ettiğimi düşünüyorum
oysaki o beni ne aradı ne sordu aklım karmakarışık ne yapmalıyım sizce onun yaklaşımına karşı nasıl olmalıyım bide hep çocuk yazdı yazdı şimdi ise bayram olmasına rağmen online şekilde bekliyor ama yazmıyor sanırım benden bekliyor artık bişeyler sizce bir bayramını kutlasam mı yada onun yazmasını mı beklesem:26:
karmakarışıklardayım lütfen yardımcı olun ne yapayım
sanırım ayrılığın ardından eskilerden birinin ilgisi hoşuma gidiyor

karmakarışıklardayım lütfen yardımcı olun ne yapayım