• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ne yapayım şimdi ben?

heramora

Be different
Kayıtlı Üye
21 Şubat 2016
3.636
4.583
133
Kızlar yine ben. Bu kez size sormak için konu açıyorum. Evet gerçekten kim haklı ne yapmam lazım;

Şimdi bizim 40 ımız çıkmak üzere. Malum mevlüt okutulacak. Evim çok küçük olduğu için kv nin evinde okutacağız. Bu kararı eşim verdi onayladım.

benim akrabalarımın tamamı çok yakın bi şehirde oturuyorlar. Ve annem de yeni eve taşındı. Hem evi için hem de bebek için mevlüt okutmak istiyor. Kvde de okunacak mevlütten ayrı olarak. Annem kv ben aynı şehirde oturuyoruz bu arada.

Eşim bu duruma aşırı bozuldu. İlk kez annemin yüzüne neden böyle bi şey yapıyorsun diye sordu. Annem de okutmak istiyorum bunda ne var diyor. Biraz tartıştılar ben kucağımda oğlum onları izledim. Sonra eşim çıktı işe gitmek için. Bana mesajlar attı bir sürü. Heramora annenle konuş aramızı bozuyor amacı ne, neden ayrı mevlüt okutuyor, niye ayrım yapıyor, mevlüt tek olur, annenle konuş hemen, annen böyle yaparsa bende değişirim haberin olsun. Bir sürü mesaj...

Bende annemle konuştum. Kızım ben eşinden izin mi alacağım anlamıyorum neden böyle yapıyor ben okutacağım dedi. Eşime söyledim. Yok kendisi bilir naparsa yapsın amacınız neyse gerçekleştirin... böyle mesajlar attı bana. Şu an işte. Cevap veremedim. Ağlıyorum sinirim çok bozuk. Ne yapmam lazım??

Kızlar eşim aradı. Annen seni dolduruyor ben biliyorum her şeyin farkındayım haberin olsum gibi laflar etti ağlayarak kapattım. Annemin de doldurduğu falan yok. Bi aydır yanımda bebeğime bakıyor her gece. Uykusuz kalıyor yoruluyor sırf bebeğim için benim için.

Son düzenleme:
Ev icin okutacagini soylemedi mi anneniz? Evet izin alacak degil ama orta yolu bulmakta fayda var. Biraz zaman gecsin ondan sonra yapsa olmuyor mu anneniz? Hadi esiniz alttan almiyor anneniz alsin. Zitlatmasin annenizde. Esiniz dedi diye degil kizi uzulmesin diye.

Anneniz de okutsun ne var bunda

kocan mevlüt de gelecek olan altınları düşünüyor olabilir mi ? hani 2 ye ayrılmasın diye filan . Yoksa annenin mevlüt okutmasında ne sakınca olabilir ki tam tersine çok güzel bir şey . Böyle çok onure edici ...

Kızlar yine ben. Bu kez size sormak için konu açıyorum. Evet gerçekten kim haklı ne yapmam lazım;

Şimdi bizim 40 ımız çıkmak üzere. Malum mevlüt okutulacak. Evim çok küçük olduğu için kv nin evinde okutacağız. Bu kararı eşim verdi onayladım.

benim akrabalarımın tamamı çok yakın bi şehirde oturuyorlar. Ve annem de yeni eve taşındı. Hem evi için hem de bebek için mevlüt okutmak istiyor. Kvde de okunacak mevlütten ayrı olarak. Annem kv ben aynı şehirde oturuyoruz bu arada.

Eşim bu duruma aşırı bozuldu. İlk kez annemin yüzüne neden böyle bi şey yapıyorsun diye sordu. Annem de okutmak istiyorum bunda ne var diyor. Biraz tartıştılar ben kucağımda oğlum onları izledim. Sonra eşim çıktı işe gitmek için. Bana mesajlar attı bir sürü. Heramora annenle konuş aramızı bozuyor amacı ne, neden ayrı mevlüt okutuyor, niye ayrım yapıyor, mevlüt tek olur, annenle konuş hemen, annen böyle yaparsa bende değişirim haberin olsun. Bir sürü mesaj...

Bende annemle konuştum. Kızım ben eşinden izin mi alacağım anlamıyorum neden böyle yapıyor ben okutacağım dedi. Eşime söyledim. Yok kendisi bilir naparsa yapsın amacınız neyse gerçekleştirin... böyle mesajlar attı bana. Şu an işte. Cevap veremedim. Ağlıyorum sinirim çok bozuk. Ne yapmam lazım??
Eşiniz ayıp etmiş annenize ne var bunda kadının torunu olmuş mevlut okutuyor kv ye çıkarma yapmıyor ki eşinizin dusuncesimi bu kv aklına sokmuş olmasın illa bir mevlut olacak diye bir kaide yok

Eşinin sıkıntısı ne? Altında yatan bir şeyler olmalı. Benim tahminim birileri doldurmuş.
şimdi aradı beni annem beni dolduruyormuş her şeyin farkındayım fln ddi saçma sapan annemin de doldurduğu falan yok kadın günlerdir bebeğime bakıyor gecelerş uykusuz çok kötüyüm :(

şimdi aradı beni annem beni dolduruyormuş her şeyin farkındayım fln ddi saçma sapan annemin de doldurduğu falan yok kadın günlerdir bebeğime bakıyor gecelerş uykusuz çok kötüyüm :KK43:
Tam tahmin ettiğim gibi. Annesi onu doldurmuş o da senin annen seni dolduruyor diyor :KK70:
Savunma mekanizmaları'ndan yansıtma

Iyi de eşin annenin Kv nin yaptığı Mevlüt'ü yetersiz gördüğünü düşünüyor

Yani şimdi tam tersini düşünün

Sizin anneniz Mevlüt yapacak bir sonraki hafta da Kv ben de torunuma Mevlüt yapacağım diyecek kızmaz mısınız annemin Mevlüt'ü yetersiz mi diye

Eşinizin fikri doğru olsa da tavrı çirkin ama hem annenizle tartışması hem de size mesaj yağdırması

Bir de daha küçücük bebekle kış günü Mevlüt yapmayın bence azıcık büyüsün mikroplara karşı bağışıklık kazansın şimdi kalabalık kış günü herkes aksırır tıksırır

İkisi ortak yapsın, ya da yapmasın herkes evinden dua etsin?

Bilmiyorum, bana eşin doldurulmaya çok müsait gibi geliyor.
Zaten sen lohusasın, üzülme boşu boşuna.
Bir de adamla kavga edip canını sıkma
Okunmak zorunda mı mevlüt?

Burada doldurulmuş birisi varsa o da eşin. Bir de annen sizde bebeğine bakıyor o kadar zamandır birden nasıl böyle nankörleşiyor insanlar aklım almıyor.

pff roller değişmiş sizde .. kadınların takılıp mesele yapacağı antik kuntik şeylerden biri için adamın mızmızlanması çok komik..
anneniz doğru demiş izin mi alacak .. hem ne var iki kere okunsun zarar mı ?
şunu demeliydiniz annem ikilik yapıyor olsa senin annenin evinde okuttuğu mevlüte gelmez zaten.. ha senin annen benim annemin okuttuğuna gelmezse o ayrı..

Burada doldurulmuş birisi varsa o da eşin. Bir de annen sizde bebeğine bakıyor o kadar zamandır birden nasıl böyle nankörleşiyor insanlar aklım almıyor.
bende anlamıyorum gerçekten. Sütüm kesilecek diye korkuyorum çok kötü oldm çaresiz kaldm arada kaldım eşime çok kırıldm ne yapacağmı şaşırdım

Back
X