• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ne yapayım sizce?

melinda

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
8 Mayıs 2011
1.930
796
173
1 ay önce bir magazadan seramik kaplı tava aldim bilinen bir markanin. Eve gelip açınca kulpunun bir yerinin kırık olduğunu gördüm ertesi gün geri goturdum. Ellerinde ayni üründen olmadığını soylediler yenisini getirtelim dediler haftasonu da gorumcemler bize yatili geleceklerdi tava takimim kötü oldu diye almıştım bunu da aciklayinca satıcıya o zaman siz tavayi kullanabilirsiniz biz yeni ürün geldiğinde sizi arariz getirsiniz dediler peki dedim ayrildim oradan.

E tabii kimse aramadi ben de tavayi kullandim neyse dünya mali kalsin orası da kırık olsun dedim üstüne dusmedim.

Bir de taa yazin takım olarak getirtecekleri bir tencere seti sipariş vermistim onun icin de bekletmislerdi geri arayacaklardi o sürede diger mağazalardkaki indirimleri kacirdim sipariş ettirdim ellerinde kalmasin diye. Sonra kendim bizzat gidip akibetini sorunca o firmanin artik ürün gondermedigini soylemislerdi niye arayip soylemediniz vs dedim fazla da uzatmayip cikmistim. Dun magazaya oylesine gezmeye gidince ne goreyim o tencere setinin farkli renklerini bile getirtmisler tepem attı tabii.

Bu sefer aradim bugun, durumu anlattım tabii telefondaki kiz cevap veremedi hatalilar. Numaramı aldi size döneceğim dedi pek inanmıyorum ama peki bekliyorum dedim. Kiz döndü bana tavayi siz getirin buradan istediginiz bir ürünle degisin dedi. Ben kullanmis olduğumu icinde beyazlamalar olduğunu da dile getirmistim bir önceki konusmamizda ama şimdi gotursem kendimden kaynaklanan cizikler oluştu yani belki onlar beni mağdur etti ama içime sinmiyor ben onları kaziklamis olmayacak mıyım şimdi göz göre göre. Goturmesem de kendimi afedersiniz enayi gibi hissediyorum 80 tl ye aldim ne yapayım bilemedim gideyim mi gitmeyeyim mi. Diyeceksiniz niye aradin o zaman ne bileyim sinirlendim çünkü dalga geçer gibi davrandilar.
Sizce ne yapayım?

eğer değiştirebiliyorlarsa değiştirin kazıklanacak olsalar bu teklifi size sunmazlar zaten kesinlikle kabul etmezler

ve baştan beri hatalarını bu şekilde telafi etmeye çalışmışlar bir müşteriyi kaybetmemek için gönlünüzü alacaklar...

müşterinin her değişimi aslında kaybetme değil yeri geldiğinde kazançtır bunların hesabını yapmıslardır boşa dert etmeyın

Son düzenleme:
Oyle mi dersiniz.

Kendimden kaynaklanan bir cizilme onu da soylesem mi, yoksa kutusuna koyup oylece verip hic konuya girmesem mi?

Gidiyorum ben kizlar annemi aradim anlattim bir de o da git bence nasil tavaymis o hemen cizilmis kotu bir teflon bile bir yil gidiyor deyince gaza geldim :41:

Gidiyorum ben kizlar annemi aradim anlattim bir de o da git bence nasil tavaymis o hemen cizilmis kotu bir teflon bile bir yil gidiyor deyince gaza geldim :41:

gitmelisiniz tabiki de ayıplı mal satmışlar.Değiştirme geri verme hakkınız var sonuna kadar

Gittim geldim valla hic beklemiyordum oyle bir karsiladilar ki elemanlar ilgilenirken magaza muduru geldi tanisti benle cocuklar size uzmus kusura bakmayin vs dedi. Gidene kadar hepsi seferber oldu:D Aldigim tavanin aynisi da gelmis coktan ayrica bak bi aradilar mi neyse. Ben de onu almadim o diger bahsettigim setin tavasini aldim ayni fiyatti zaten daha cok icime sindi.

Back
X