jjesika Aktif Üye Kayıtlı Üye 25 Aralık 2014 825 850 48 12 Ocak 2015 Konu Sahibi Konu Sahibi jjesika #41 imagemaker .!.: ben aslanım düşün halimizi .Mücadele etmem çok zor ve bunca yıl oldu hala kabüllenemiyorum davranışlarını .Bizim evde action hiç bitmez sayesinde . Dün de kombi yüzünden delirtti beni .İnan çok zor Genişletmek için tıkla... Kız bende akrebim işte aslana benzer hemen hemen abooo yandık
imagemaker .!.: ben aslanım düşün halimizi .Mücadele etmem çok zor ve bunca yıl oldu hala kabüllenemiyorum davranışlarını .Bizim evde action hiç bitmez sayesinde . Dün de kombi yüzünden delirtti beni .İnan çok zor Genişletmek için tıkla... Kız bende akrebim işte aslana benzer hemen hemen abooo yandık
G gulendam_34 inanmak yolun yarısıdır :) Kayıtlı Üye 27 Nisan 2012 15.743 18.933 498 12 Ocak 2015 Konu Sahibi Konu Sahibi jjesika #42 emir verilirse bende inadına yapmam söylemek var söylemek var değil mi o sana emir verse hoşlanır mısın?
emir verilirse bende inadına yapmam söylemek var söylemek var değil mi o sana emir verse hoşlanır mısın?
imagemaker Geçici Olarak Hesap Pasiftir ! tek ayak cezası Kayıtlı Üye 5 Ekim 2013 3.582 3.393 168 12 Ocak 2015 Konu Sahibi Konu Sahibi jjesika #43 jjesika .!.: Kız bende akrebim işte aslana benzer hemen hemen abooo yandık Genişletmek için tıkla... valla baştan tedbirini al .Çok zor gerçekten .
jjesika .!.: Kız bende akrebim işte aslana benzer hemen hemen abooo yandık Genişletmek için tıkla... valla baştan tedbirini al .Çok zor gerçekten .
jjesika Aktif Üye Kayıtlı Üye 25 Aralık 2014 825 850 48 12 Ocak 2015 Konu Sahibi Konu Sahibi jjesika #44 soslu_makarna .!.: emir verilirse bende inadına yapmam söylemek var söylemek var değil mi o sana emir verse hoşlanır mısın? Genişletmek için tıkla... ya o bana emir vermiyor kibar kibar söylüyor
soslu_makarna .!.: emir verilirse bende inadına yapmam söylemek var söylemek var değil mi o sana emir verse hoşlanır mısın? Genişletmek için tıkla... ya o bana emir vermiyor kibar kibar söylüyor
G gulendam_34 inanmak yolun yarısıdır :) Kayıtlı Üye 27 Nisan 2012 15.743 18.933 498 12 Ocak 2015 Konu Sahibi Konu Sahibi jjesika #45 jjesika .!.: ya o bana emir vermiyor kibar kibar söylüyor Genişletmek için tıkla... o zaman sende kibar ol bence yoksa ayrılık yolları görünür.. Allah korusun da
jjesika .!.: ya o bana emir vermiyor kibar kibar söylüyor Genişletmek için tıkla... o zaman sende kibar ol bence yoksa ayrılık yolları görünür.. Allah korusun da
jjesika Aktif Üye Kayıtlı Üye 25 Aralık 2014 825 850 48 12 Ocak 2015 Konu Sahibi Konu Sahibi jjesika #46 soslu_makarna .!.: o zaman sende kibar ol bence yoksa ayrılık yolları görünür.. Allah korusun da Genişletmek için tıkla... Çok teşekkür ederim güzel yorumunuz için deneyeceğim
soslu_makarna .!.: o zaman sende kibar ol bence yoksa ayrılık yolları görünür.. Allah korusun da Genişletmek için tıkla... Çok teşekkür ederim güzel yorumunuz için deneyeceğim