• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

ne yapayım?

1 sene cok az bir sure.benimde cocugum var ve hayatimda ki insani tam 6 yildir daha iyi tanimaya calistim emin olmak icin.
Ve askerlil okul diyorsun.
Bilmiyorum ama zor.
Ben mesela isine gucune cok dikkat ettim.beni suanki hayat standartimdan bir basamak olsun asagi cekecek oldugunu hissetsem durmazdim.
Ustelik 6 yil surekli kizimla alakali konusmalari ve davranislarinda en ufacik tasvip etmedigim bir sey var mi diye didikledim.o hic evlenmemis oldugu halde sabirla bekledi bekliyor.
Ince elemelisin.

1 sene cok az bir sure.benimde cocugum var ve hayatimda ki insani tam 6 yildir daha iyi tanimaya calistim emin olmak icin.
Ve askerlil okul diyorsun.
Bilmiyorum ama zor.
Ben mesela isine gucune cok dikkat ettim.beni suanki hayat standartimdan bir basamak olsun asagi cekecek oldugunu hissetsem durmazdim.
Ustelik 6 yil surekli kizimla alakali konusmalari ve davranislarinda en ufacik tasvip etmedigim bir sey var mi diye didikledim.o hic evlenmemis oldugu halde sabirla bekledi bekliyor.
Ince elemelisin.
Evet dediğiniz gibi 1sene çok uzun bir süre değil aslında bende dikkat ediyorum çocuğum hakkında konuşmalarına tavırlarına.çok seviyor oğlumu onunla alakalı hayaller kuruyor içten samimi olduğuna inanıyorum bu konuda.şuan okulu bıraksa iş bulur.ama diploma olsa daha iyi standartlarda yaşarız evlenince.
Ama pasif işte

peki niye hep o ödesin istiyorsunuz ki bende onu anlamadim? Her yemegi, her geziyi erkek ödeyecek diye birsey yok.

bence adam daha olgunlasmamis ve sorumsuz
Bence erkek ödemeli çok nadir bayan ödeyebilir ben böyle düşünüyorum ama herkesin fikrine saygı duyarım tabi

Okulu bitecek de, askerliği halledecek de, çalışacak da sonra size kocalık, çocuğunuza babalık yapacak. Çok uzar bu iş.

Ayrıca ben pek sevmiyorum erkeklerin kadına para harcatmasını hele de ilk izlenimlerin olduğu zamanlarda. Alıştırmayın. Sonra o yatar siz çalışırsınız. Adamın yaşı 30 olmuş hala bir bayanla vakit geçirirken harcayacak parası yok mu? Zaten uzaktaymış, ne olursa olsun asıl yüzünü yanyanayken anlarsınız. İnsanlar 10 senelik sevgililik yaşayıp, evlenince tanıyamıyorlar. Sizin yüzyüze görüşmeniz de çok az. Yetersiz. Bence uzatmayın.

Okulu bitecek de, askerliği halledecek de, çalışacak da sonra size kocalık, çocuğunuza babalık yapacak. Çok uzar bu iş.

Ayrıca ben pek sevmiyorum erkeklerin kadına para harcatmasını hele de ilk izlenimlerin olduğu zamanlarda. Alıştırmayın. Sonra o yatar siz çalışırsınız. Adamın yaşı 30 olmuş hala bir bayanla vakit geçirirken harcayacak parası yok mu? Zaten uzaktaymış, ne olursa olsun asıl yüzünü yanyanayken anlarsınız. İnsanlar 10 senelik sevgililik yaşayıp, evlenince tanıyamıyorlar. Sizin yüzyüze görüşmeniz de çok az. Yetersiz. Bence uzatmayın.
Tebrik ediyorum çok güzel acikladiniz katiliyorum

evlenmis bosanmissin. cocugun var. daha derslerni verme sorumlulugunda olmayan yayan dahasi sik sik da gorusemedign insanla evlilik dusunmeyecek kadar olgunlasmis olman gerekmiyor mu?

ya bende karşıyım bir kadının para harcamasına bence kadın hiç harcamaz.teklif etse bile hayır denmeli bence.
şuan hem çalışıyor hem okuyor zaten çalıştığı için okulunu bırakmak zorunda kalmış.
ama okumak içinde son şansıydı onun ve kalmasına sinir oldum bütünleme sınavları var ama bütünlemeye de kalmaması gerekiyordu.
iyi bir eş baba olacağına eminim çünkü oda çok çekmiş hayattan ama bilemiyorum tabi dediğinizde haklısınız

Susuyor diyorsun ya evlendıkten sonra onı unut bence.
Diger meselelere girmiyorum bile daha uzaktan ne kadar tanıyabılırsın ?
bilmiyorum değişirmi ama değişeceğini düşünmüyorum.
işte ayda yada bir buçuk ayda bir görüşüyoruz bu şekilde de tanımak zor evet

merhabalar
benim kisi aslında dert değil ama yinede fikir yorum rica ediyorum sizlerden.
hayatımda biri var benden 1 yaş küçük ama fizik olarak benden byük gösteriyor.huy olarak çok iyi bir insan.
kesinlikle kırmıyor.asla laf söylemiyor saygılı.bazı kötü özellikleride var mesela beni kaybetmemek için hep susuyor.tartışamıyoruz bile oysa ben her zaman hakkını savunmasını haksızsa susmasını haklıysa hakkını aramasını isteirm ki ben öyleyim.
ailevi sebeplerden dolayı okulunu yarıda bırakmış.ben onu tanıdığımda ise okuluna başka yerde devam ediyordu.yani 30 yaşına gelmiş biri ve son şansı kalmaması gerekiyor.ve daha askerlik olayları var.
ben bir evlilik yaptım.çovuğum var.bu kişinin huy olarak iyi olduğunu gördüm ve asla beni ve çocuğumu üzmeyeceğini biliyorum ki 1 sene oldu hemen hemen tanıyalı hiç bir yanlışını görmedim.
çok fazla yüz yüze görüşme imkanımız olmadı çünkü türkiyede değil.geldiği zamanda çok kalamıyor.benim kafamı kurcalayan şeyler okulunu bitirse iş sahibi olsa evine yuvasına bakar ama şuan mesela geldiğinde genelde ben para harcıyorum para harcamak istemiyorum yanımda bir erkek vvarken.bu yönleri hoşuma gitmiyor.
okul okuduğ için çok harcamasınıda istemiyorum.
ben ona derslerinden kalırsan bu iş biter demiştim ve derslerinden yine kalmış.sizce bitirmelimiyim yoksa böyle iyi biri zor bulunur bu devirde beklemeliyim.(not:belki tepki gösterebilirsiniz çocuğuna bk ne evlilik meraklısısın diye hayır evlilik meraklısı değilim çocuğumlada gayet kaliteli zman geçiriyorum ve öz babasından hiç bir destek görmeden büyütüyorum.ama ilerki zamnlar için allah bilir ama evlilik düşünüyorum)
derslernden kalmak gibi bir şart koymak acımasızca olabilir
önemli olan çalışıyor mu derslerine
yok çalıştığı halde kalıyorsa yapacak pek bir şey yok gibi adam napsın yani

derslernden kalmak gibi bir şart koymak acımasızca olabilir
önemli olan çalışıyor mu derslerine
yok çalıştığı halde kalıyorsa yapacak pek bir şey yok gibi adam napsın yani
derslerine çalışıyor yani bana öyle diyor bende inanıyorum şüphem yok.
ama sözünü tutmaması beni sinir eden

derslerine çalışıyor yani bana öyle diyor bende inanıyorum şüphem yok.
ama sözünü tutmaması beni sinir eden
ama bu insanın pek de elinde olan br şey değilki çalışıp olmaması
çünkü çocuk yapamıyor demekki yani napsın
bu stresten de oluyordur iyice insan çünkü yapamayıp stres yaptıkça daha çok yapamıyor
çevresindekiler yaparsın aslansın kaplansın koçsun dedikçe yapabiliyor insan ancak
ciddiyim

ama bu insanın pek de elinde olan br şey değilki çalışıp olmaması
çünkü çocuk yapamıyor demekki yani napsın
bu stresten de oluyordur iyice insan çünkü yapamayıp stres yaptıkça daha çok yapamıyor
çevresindekiler yaparsın aslansın kaplansın koçsun dedikçe yapabiliyor insan ancak
ciddiyim
bilmiyorum bence çalışan yapar.

emin ol öyle
eğitimciyim bu işlerin içindeyim
sadece çalışmak değil psikoloji de çok önemli
yani 30 yaşında bir adam herşeyin farkında ben şimdi ona aferin koum yaparsın diye moticemi vereyim :-D
zaten ben ona hep destek veriyordum ama çokta dersi yok sözünü tutamadı.ve uzattıkça uzatıyor.

yani 30 yaşında bir adam herşeyin farkında ben şimdi ona aferin koum yaparsın diye moticemi vereyim :-D
zaten ben ona hep destek veriyordum ama çokta dersi yok sözünü tutamadı.ve uzattıkça uzatıyor.
Sorumsuz olabilir. Özünde iyi ama sorumsuz biriyle hayat geçmez cok yıpranırsın

Back
X