Ne yapayım

Strawberry95

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
6 Eylül 2014
726
192
103
30
Merhaba kızlar , eskiden konuştuğum biri vardı sonra anlaşamadık ayrıldık kavga ettik engelledim hiçbir şey hatırlamak istemiyorum onunla ilgili whatsappta engellenenler kısmında numarası çıkıyor numarasını engellememe rağmen numarasını ordan görüyorum ama hiçbi yerden görmek istemiyorım numarasını hafızamdan silmek istiyorum ama hala telefonumun bir köşesinde kayıtlı oluyor olması çok moralimi bozuyo çok çirkin profil resimleri koyuyor görmek istemiyorum engellediğimde o engellenenler kısmından da nasıl görmeyebilirim şimdi diceksiniz bakmayın o zmn ama yinede telefonumun bir köşesinde kayıtlı olmasını istemiyorum napıcam

Engellemek yerine numarasını komple silin. Engelleme sebebiniz ne ki? Sizi rahatsız mı ediyor?

Engellediğiniz zaman orada görmeniz çok normal, bu konuda yapacak hiçbir şey yok. Bence neden bu kadar takıntı yaptığınızı düşünüp bu soruna çözüm bulmalısınız.

Telefonun bir köşesinde kayıtlı olmasını istemiyorsanız telefonun o köşesinden yani telefondan rehberden silin

Ben bile ayarlar-hesap-gizlilik kısmına girmeye eriniyorken siz habire oraya mı giriyorsunuz? Bence siz de her şey bitmemiş şu an nefret aşaması da bitmediği anlamına geliyor..Bitmiş olsaydı nefret dahi etmezdiniz..

Engellediğiniz zaman orada görmeniz çok normal, bu konuda yapacak hiçbir şey yok. Bence neden bu kadar takıntı yaptığınızı düşünüp bu soruma çözüm bulmalısınız.
Çünkü gerçekten unutmak istiyorum takımtı yapmadım hala numarasının telefonumda olamsı çok canımı sıkıyor çok saygısızlık ederek ayrıldık adını bile duymak istemiyorum

Küçük şeylere büyük anlamlar yüklemeyin
O sadece bir telefon numarası, sırtınızda bir kambur değil.

Back
X