Ne yapayim?

Demeyin oyle seyler herkesin dusuncesi farklidir sonucta ve kadin hamile yani duygusal bi zamana denk gelip cok uzulebilir dediginize

Öncelikle anlayışınız için teşekkür ederim. Evet benimle aynı düşünmek zorunda değil ama doğanın dengesinin bozulmasına karşıyım. Bir düzen var ve değiştirmemeliyiz. O kedi de açlıktan ölmek üzere olabilir, avlanmak istiyor olabilir. Yaratılışı bu. Saldırgan yorum yapabiliyor maalesef bazen üyeler. Ben de dahil.

Ahahahahshs. Dünyanın bazı yerlerinde hala aslanlara yem olan insanlar var. Bu da onların kaderi. Aslan açlıktan ölsün mü.. Coğrafya kaderdir boşa demiyorlar. Kedi için bile kader vallahi.
Insallah minik asi pandaniz sağlıkla doğar bazi arkadaşlar hoşgörüyle karşılamaya da yaptığım espriye verdiğiniz tepki cok minnoş :anneadayı::anneadayı:

Ben kedi olsam bizim mahallede kedi olmak isterdim bizim parkta gecen saydım 16 mama kaşesi doldurmuşlar

Ona bir şey diyemem bizim burada da köpeklere, kedilere balık versen suratına dönüp bakmıyorlar :D Nasıl bir tokluksa artık.. Geçen biri köfteye uzun uzun bakıyordu bu tanımlanamaz nesne ne acaba der gibi :D Yine de doğası avlanmak kedinin o sebeple de karışmamaktan yanayım. Belki spordur kedi için bilemiyorum.

Insallah minik asi pandaniz sağlıkla doğar bazi arkadaşlar hoşgörüyle karşılamaya da yaptığım espriye verdiğiniz tepki cok minnoş :anneadayı::anneadayı:

Biraz saldırgan bir tutum sergilediniz sanırım siz de sinirlendiniz. Kuşa üzülmüş olabilirsiniz elbette. Teşekkür ederim. Dostça konuşup, tartışmak da güzeldir. Sağ olunn 🌸🌸🌸

Ona bir şey diyemem bizim burada da köpeklere, kedilere balık versen suratına dönüp bakmıyorlar :KK70: Nasıl bir tokluksa artık.. Geçen biri köfteye uzun uzun bakıyordu bu tanımlanamaz nesne ne acaba der gibi :KK70: Yine de doğası avlanmak kedinin o sebeple de karışmamaktan yanayım. Belki spordur kedi için bilemiyorum.
Yaa bizim buradaki kediciklerden bazilari köpek mamasi bile yiyor 😔 Bir de acliga rağmen kedi ve köpekler hep uyum icinde yaşıyor 💕

Eklentiler

• IMG_20200602_162832_HDR.webp
    IMG_20200602_162832_HDR.webp
    39,8 KB · Görüntüleme: 23
Öncelikle anlayışınız için teşekkür ederim. Evet benimle aynı düşünmek zorunda değil ama doğanın dengesinin bozulmasına karşıyım. Bir düzen var ve değiştirmemeliyiz. O kedi de açlıktan ölmek üzere olabilir, avlanmak istiyor olabilir. Yaratılışı bu. Saldırgan olmadan yorum yapmayı bilmiyor maalesef bazı üyeler.

Valla bizim evdeki karnı tok sırtı pek kedi kişisi camlara atlıyor kuş görünce, sinek bulunca ağzından alamıyoruz anında yutuyor. Sokak kedisi muhtemelen açtır ama aç olmasa da avlanacak tabi ki büyük kuzenleri gibi.

Geçen köpekler kedi öldürdü bizim sitede. Ben camdan görüp müdahale edene kadar öldürüp attılar kenara. Hemen hemen her gün beslediğim hayvanlar bunlar, kediyi yemeyecekleri de belli. Ama doğa işte.

Açsa yer kediler kuşları. Yemese bile türlerin dengesi için gerekli bu tip şeyler. Doğa bu şekilde denge kurar, müdahale edersek de denge bozulur ki zaten şehir hayatında bozuk. Köpeklerin iç güdüsü kedileri öldürmeye, kedilerinki kuşları öldürmeye programlı. Biz insani dürtülerimizle gördüğümüzde müdahale ediyoruz tabi ki ama ben de bazen müdahale etmesek daha mı iyi diye düşünüyorum doğrusu.
Bizde doğanın bir parçasıyız bence bizim müdehalemiz kötü bir şey olmuyor bu durumda.

Muhtemelen yaşayamayacak ama elinizden geleni yapmış olmak adına facebooktaki güvercin gruplarına bir sorabilirsiniz. Çok seveni besleyeni deli olanı var illaki yardım edecek bilgileri vardır.

Kusculara goturdum...Salmonellaymis almadilar kuslara bulasir diye :/ insallah bakabilirim... mahalledeki hayvanlar besleniyor genelde. Parkta oldurulmus kuslar goruyorum yemiyorlar anladigim kadariyla :/

Anlatamazsiniz asla kedi kimbilir ne zamandir acti kusu yiyecekti. Zaten her trafa beton yasam alanlarini isgal ettik. Bari avlarina karışmayalım. Bunu yazanlarinda kaci mahalledeki kedilerini besliyor acaba merak ettim.
Evet kedi avcıdır sonuçta onun doğası bu. Elindeki yemeği alınca hayvansever olduk sanıyorlar bir de 🙄
arkadaşlar bari, googlelasaydınız yok yere linç etmeye çalışacağınıza :KK70: kediler kuşları yemez.avci -av iç güdüsüyle bir güzel atlar üstüne , oynaya oynaya öldürür parçalar, sonra sıkılır atar kenara gider.aynı şekilde farelere de yaparlar.leşçi hayvan değiller oynar parçalar atarlar.hatta hayvan can çekişirken çırpınırken daha da güzel oynarlar.

Son düzenleme:
arkadaşlar bari, googlelasaydınız yok yere linç etmeye çalışacağınıza :KK70: kediler kuşları yemez.avci -av iç güdüsüyle bir güzel atlar üstüne , oynaya oynaya öldürür parçalar, sonra sıkılır atar kenara gider.aynı şekilde farelere de yaparlar.leşçi hayvan değiller oynar parçalar atarlar.hatta hayvan can çekişirken çırpınırken daha da güzel oynarlar.

Benim muhabbet kuşunu gayet güzel yemişti. Aç hayvan yer. Hayat gogıldan ibaret değil cicikız 🤣

Aç kedi gayette yer. Tok kedi de yakaladiysa yer. Bazen de yemez tok olan belli olmaz bazen de oyuncak eder. Sonucta hayvanin doğasi bu evde büyüyen kedi bile yemek istiyor.

Back
X