Ne yapayim?

Biri var bana yazdi konusmak istiyor ama mesafe var. Ben napayim biraz takilayim mi hic konusmiyim mi? Eski sevgilisi aldatmis o yuzden uzmekte istemiyorum
Uzak mesafe ilişkisi zor olur. Başka taliplerine bak

Sana takıl dalgana bak diyelim de günahına ortak olalım dimi 😒
Zaten biriyle flörtleşmek için başkalarından onay bekliyorsan hiç o işlere girişme.

Sana takıl dalgana bak diyelim de günahına ortak olalım dimi 😒
Zaten biriyle flörtleşmek için başkalarından onay bekliyorsan hiç o işlere girişme.

Yav onay falan beklemiyor simdi her gun birini bulur muyum diye sormak yerine 2 gunde bir araya boyle seyler ekliyor ki hep ayni konu demeyelim. Rainyy ogrendi artik bu isi. Bu gunku konumuz bu 2 gun sonra biri olur mu diyecek.

Kizlar siz hep dalga geciyorsunuz ben ciddi bir sey sormustum

Ya gerçekten instadan yazan birini sormak için mi konu açtın?
Yani bu olay günde 90832751462 kadının başına geliyor zaten. Tamam konu aç bir şey demiyorum da, fikir almak istediğin konuya bi bak.
Bu kadar mı fikirsizsin R rainyy ?

Her seferinde bakıyorum ne demişsin belki farklı bir dert edinmişsindir kendine diye ama yok be rainyy

Neredeyse merak etmeye başlamıştım rainny, neyse ki bu hafta da yazdın.
Konuna gelirsek yazış ne olacak ki. Bir birinize uymazsanız iletişimi kesersin olur biter.

Ah R rainyy artık birini bulup evlensen de, kadınlar kulübü de rahat bir nefes alsa. Gerçi evlenince daha çok başımıza ekşirsin diye de korkmuyor değiliz.

Ciddi anlamda soruyorum gerçekten başka hiç mi derdiniz yok sizin ? Allah başka hiçbir şeyle sınamıyor mu?

Back
X