bence aldiracaksanda gizli aldirma esinle paylas,sonucta onunda cocugu.
Tabiiki aldırmayın, öldürmeyin bebeğinizi.. Şimdi öldürmek diyince bazı kişiler tepki veriyor ama bunun adı bu; aldırmak ne ise öldürmek o. Eş anlamlı sayılır.
Sizin yerinizde olsam yaşadığım depresyondan dolayı hemen bu konu için bir uzmandan destek alırdım..Sonrasında eşimle paylaşırdım..
Hayırlısı olsun.Sakın aklınızı ve kalbinizi devre dışı bırakmayın karar verirken.Hislerinizi gözardı edin şimdilik.
esime hamile oldugumu soylersem aldirmama izin vermiyecek biliyorum...
uzmandan destek aldim aliyorumda ilacda kullaniyorum zaten o konudada endiseliyim ya sakat dogarsa diye..hem evliligim hemde kendim ruhsal olarak iyi degilim 2inci bir cocuk cok zor olur. actigim diger konulara bakarsaniz beni daha iyi anlarsiniz
Tabiiki aldırmayın, öldürmeyin bebeğinizi.. Şimdi öldürmek diyince bazı kişiler tepki veriyor ama bunun adı bu; aldırmak ne ise öldürmek o. Eş anlamlı sayılır.
Sizin yerinizde olsam yaşadığım depresyondan dolayı hemen bu konu için bir uzmandan destek alırdım..Sonrasında eşimle paylaşırdım..
Hayırlısı olsun.Sakın aklınızı ve kalbinizi devre dışı bırakmayın karar verirken.Hislerinizi gözardı edin şimdilik.
canım geçmiş olsun..
korunmana rağmen hamile kalmışsın belkide bu bebek sana yeni bi mutluluk getirecek allah vermiş onu sna git bi tedavi ol ama nolur aldırma o canının parçasını....
kaybetmek kolay, sen kolayı seçme bu senin sınavın bol bol dua et...
Zor bir durum.Benimde kızım 11 aylık.Düşünüyorum şuan hamile olsam ne olur diye.Gerçekten zor olacağını düşünüyorum.
Bebek aldırmak bana her zaman ters gelmiştir.Eminim ki aldırırsanız sonra üzülürsünüz vicdanınız rahatsız olur.
Heleki eşinizin haberi olmaması çok mantıksız.Bununda vebali büyük.Zamana bırak bence Allah hayırlısını verir.Taşıyamayacağın yük vermz inşallah.Belki kendiliğinden düşücek bebek,belki daha güzel olacak.Hiç bilinmez...
Ne guzel iki cocugunuzuda ayni anda buyutursunuz..
Sonrasinda cocuk yapmiycaksaniz eger, 5-6 sene gecince rahat eersiniz ve kendinize vakit ayirmaya baslarsiniz:)
Benimde su anda 2 aylik bebegim var, Allah kismet ederse cok ara vermeden ikincisinide yapicam:))
Birlikte buyutup sonrasinda keyfime bakicam:))
Cok ara verince rahata alisiyorsun ve ikinci cocukta sil bastan oluyor..
Bebegine kiyma sakin, Dusunsene oglundan ne farki var o bebegin?
Biri kucaginda biri karninda sadece..
Kucagindakine kiyabilirmisin bi dusun??
Allah yardimcin olsun arkadasim..
"Kürtaj" korkunçluğunun yanına bir de bunu eşinizden gizlemeyi ekleyeceksiniz. Şayet bunu eşinizden gizlerseniz, yaşadığınız depresyon katmerlenecek. Çocuğunuzu öldürmenin vicdan azabını tek başına sırtlayacaksınız. İleride eşiniz kürtajı öğrendiğinde neler olacağını bir düşünün isterseniz.
Bir inancısınız varsa eğer; bebeği aldıracağınızda büyük bir günaha gireceğinizi biliyorsunuzdur. Aldır ya da aldırma diyemem. Sonuçta bu çocuğa sen bakacaksın. Fakat; ne yapmaya karar verirsen ver, bunu eşinle paylaş.
zamanında eşinizden boşanmayı beceremediniz , şimdi bir bebeğin günahına gireceksiniz.
sürekli toplum içinde eşiniz tarafından aşağılanıyorsunuz.
şiddet görüyorsunuz.
böyle bir evlilikte çocuk sahibi oluyorsunuz.
sonra çocuğunuzu yük olarak görüyor, saatlerce ağlamasına rağmen kalkıp bakmıyorsunuz.
seni arzulamıyorum diyen eşten tekrar hamile kalıyorsunuz ve şimdi eşinizden habersiz kürtajdan bahsediyorsunuz.
bunca şeyi yaşıyor ve boşanmıyorsunuz. bu kadar zor mu bu boşanmak anlamıyorum ki???
(bir de ben anlamıyorum bu korunmaya rağmen hamile kalmayı. hadi milyonda bir ihtimal olabilir de, kk da kim istemeden hamile kalsa korunmasına rağmen hamile kalıyor!!)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?