ne yapayım????

051251039

Üye
Kayıtlı Üye
29 Ekim 2012
17
0
16
Yozgat
evliyim ve mutsuzum. 2 seneye geçti k.v. çocuğumuza baktı. çalışıyorum bu yüzden başka memlekette. Ama bu iki sene çok kolay geçmedi. Çok kullanılmışım hiç farketmedim.. İyi niyetim hep istismar edilmiş bunu anlamadım. K.v. çocuğumuza baktığı sürece farkettim eşimle zamanla düzelir dediğim problemler daha da gün yüzüne çıktı. bu problemler hiç düzelmeyecek hatasını anlamıyorlar. Ve beni en çok yaralayan eşim benim aileme karşı acayip soğuk. Ailesi çok kıymetli.

Erkekler icin kendi aileleri cok kiymetlidir gerci bizler icin de böyle...
Bu sebebden kendinizi üzmeyin o sizin ailenize soguk davraniyorsa sizde öyle davranin mecbur degilsiniz herkesin ailesi kendisine sevimlidir. Hatalarini anlamalarini da beklemeyin cünkü anlamazlar kolay kolay anlasalarda anlamamazliga vururlar kimse yogurdum eksi demez misali...
Onlar size nasil davraniyorsa sizde öyle yapin es gecin isinize gelmeyenleri herseyden önce kendinizi düsünün...
Karsi tarafdan beklentilerinizi en aza indirin böylelikle daha az takarsiniz kafaniza...

k.v çocuğunuza baktı diye acaba bir minnet mi duyuyor eşiniz yada k.v mi bişeyler diyor bak ben baktım çocuğa onun annesi ne yaptı neden arayacaksın gibisinden acaba..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…