Merhaba Arkadaslar kime nasil anlatcagimi bilmiyorum umarim siz bana yardimci olursunz....Benim 8 aydir konusudgum biri var ben ona cok alisdim baglandim size anlatamam.... onu cok seviyorum..Ilk baslarda hersey cok gzldi hergun hersaat konusuyorduk msjlasiyorduk....onun aile sorunlari yüzunden aramiz bozuldu biz 1 ay konusamdik görüsmedik ve onun baska görsüdügü biri olmus.ben yinede unutdum herseyi ve affetim cok sevdigim icin(ben cabuk inanirim güvenirim ona ).hersey yine iyiye gdiyor derken benden ayrildi ama nasil anlatmam size. bi hafta sonra yine dündü ve bana aklinin karisidgini söyledi cünkü ailesi ona bi kiz bulmustu. O beni sevdigini istedigini söyledi ve yine affetim. Fakat o kizlarla cok samimi facde konusur ekler yapma dedigim halde yapiyor yaziyor. ne yapcagimi sasirdim sogmaya basladim artik ondan uzaklasiyorum cünkü hep bi yalan bahane var gece uyanir facde girer bana yazacagina baska bi kiza yazar neden desem haklisin der veya abartdigimi. Onu sevmeseydim cokdan hersey biterdi ama o ayrildiginda onsuz birsey yapamiyacagimi anladim. Ltfen kizlar arkadaslar ablalarim bana yardim edin. cidden bir cikmazdayimmm yada ben mi abartiyorum. ve sorun onun ailesi kapali benim ise acik bende. Bana dediki onun ailesi asla beni kabul etmezmis oda bilyiorum ailesini önemsiyecek. Ve annem ondan hoslanmyior eger onunla konusursam beni kizlikdan redd edermis. Ben yinede annem dinlemedim onun sevgiliyim hala fakat kimse bilmiyor intikam icin sevgili oldum yine baristim ama onun kadar yapmam cok sevdim be !!!!