• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

ne yapcagimi bilmiyorum onu cok seviyorum!!!!!

yonca_33

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
14 Haziran 2012
21
0
86
Almanya
Merhaba Arkadaslar kime nasil anlatcagimi bilmiyorum umarim siz bana yardimci olursunz....Benim 8 aydir konusudgum biri var ben ona cok alisdim baglandim size anlatamam.... onu cok seviyorum..Ilk baslarda hersey cok gzldi hergun hersaat konusuyorduk msjlasiyorduk....onun aile sorunlari yüzunden aramiz bozuldu biz 1 ay konusamdik görüsmedik ve onun baska görsüdügü biri olmus.ben yinede unutdum herseyi ve affetim cok sevdigim icin(ben cabuk inanirim güvenirim ona ).hersey yine iyiye gdiyor derken benden ayrildi ama nasil anlatmam size. bi hafta sonra yine dündü ve bana aklinin karisidgini söyledi cünkü ailesi ona bi kiz bulmustu. O beni sevdigini istedigini söyledi ve yine affetim. Fakat o kizlarla cok samimi facde konusur ekler yapma dedigim halde yapiyor yaziyor. ne yapcagimi sasirdim sogmaya basladim artik ondan uzaklasiyorum cünkü hep bi yalan bahane var gece uyanir facde girer bana yazacagina baska bi kiza yazar neden desem haklisin der veya abartdigimi. Onu sevmeseydim cokdan hersey biterdi ama o ayrildiginda onsuz birsey yapamiyacagimi anladim. Ltfen kizlar arkadaslar ablalarim bana yardim edin. cidden bir cikmazdayimmm yada ben mi abartiyorum. ve sorun onun ailesi kapali benim ise acik bende. Bana dediki onun ailesi asla beni kabul etmezmis oda bilyiorum ailesini önemsiyecek. Ve annem ondan hoslanmyior eger onunla konusursam beni kizlikdan redd edermis. Ben yinede annem dinlemedim onun sevgiliyim hala fakat kimse bilmiyor intikam icin sevgili oldum yine baristim ama onun kadar yapmam cok sevdim be !!!!

kusura bakma ama gözgöre göre kendine bunu yapman aptallık ? onu cok seviyorsun da kendini sevmiyormusun?
ne demek ne yapmalıyım ayrıl ondan görüşme hiçbi şekilde bitir gitsin
düşünmeye bile degmez..

tmm hakklisin canim fakat benmi abartiyorum bu durumu yoksa omu beni anlamiyor ya beni sevdigini söyluyor söylerken bile sesi titriyor bu nasil birsey ya:(

Sana gereken ilgiyi göstermiyor, başka kızlara ilgi gösteriyor onlarla görüşme gibi isteklerini umursamıyor
Herşeyden önemlisi annen de onu istemiyor. Bu durumda evlensen mutlu olabileceğine inanıyorsan devam et
Benim düşüncem böyle bir ilişkinin yürümeyeceği yönünde. Ayrılmak unutmak kolay değildir ama o sana karşı aynı duyguları hissetmiyor. İyi düşün ve kararını ver

güzelim bence çocuk seni sevmiyor ilk fırsatta başkalarına gönlü kayıyor anladıgım kadarıyla bence senin için zaman kaybı temiz bi sayfa aç ve hayatına devam et ilerde daha çok üzülürsün

güzelim bence çocuk seni sevmiyor ilk fırsatta başkalarına gönlü kayıyor anladıgım kadarıyla bence senin için zaman kaybı temiz bi sayfa aç ve hayatına devam et ilerde daha çok üzülürsün

ben bunu biliyorum üzülen ben oluyorum hep ama bi umut ya degisir dedim bi böyle bi soyle sasirdim ya bana mesela ailesi istemezse bile onlari karsisina alir dedi benim icin herseyi yapar dedi ama simdi ise evlilik konusunda bile hep benimle degilde baskasinla olur gibi anlatiyor.
korkuyorum sorun ben baska yetisdirildim o baska onun ailesinde kizlarin fazla söze karismazmis acik giymezmis mutsuz olcagimi biliyorum ama cikartamiyorum onu kalbimden aciyor korkuyorum.

canim ben denedim yeni sayfa acmaya ama olmadi yine ona döndüm onun icn okadar yalan söyledim ki aileme utaniyorum kendimden

sizce sorun bendemi herseye ragmen onunla olmammi. suc bende bilyiorum herzaman ona onsuz yapamiyacagimi gösterdim oda bunu bilyior sanirim ama face sifresi bende var görecegimi bile bile ne yaziyor ne ekliyor. bunu facde yapan cidden de yapar burdan haberim olmaz sanirim. ya ben onun her sözünü dinliyorum yapma dedigini yapmam konus bitmisdir o niye öyle degil :(:(

şimdi ne desek sen onu sevmeye devam edeceksin bazı şeyleri insan malesef yaşayarak anlıyor. gerçekten pişman olur da ilerde ömrümden gün yemişim yazık dersin güçlü ol kararlı ol ondan sana hayır gelmez yazık gençliğine. annelerin dediği çıkar bunu da unutma bir bildikleri vardır sonra anneni üzdüğüne daha çok üzülürsün gerçekten değmez.

kizlar her dediginiz dogru ama benim hissetdigimi oda hissetsin istiyorum oda aci ceksin beim gibi pisman olsun kizlar ne yapmaliyimmmm....

sizce sorun bendemi herseye ragmen onunla olmammi. suc bende bilyiorum herzaman ona onsuz yapamiyacagimi gösterdim oda bunu bilyior sanirim ama face sifresi bende var görecegimi bile bile ne yaziyor ne ekliyor. bunu facde yapan cidden de yapar burdan haberim olmaz sanirim. ya ben onun her sözünü dinliyorum yapma dedigini yapmam konus bitmisdir o niye öyle degil :(:(

canım sende sorun var niye mi? onun her istediğini yapmakla ona saygı duyduğunu mu gösterdiğini sanıyorsun resmen ipleri onun eline vermişsin sen. adamın sana saygısı kalmamış ki malesef göreceğini bile bile yazıyorsa oooo seni kaybetme korkusu yok sanırım e sana yazık değil mi daha ne beklersin

biliyorum ama benim hissetdigimi oda hissetsin onunda cani yansin istiyorum napcagimi bilmiyorum cidden aklim cok karisik. ya ben o son olsun istedim belki bu yüzden abartiyorum. artik evlilik ciddi birseyler olsun istedim mutlu olmak istedim ve onunla mutlu olcagimi sandim ama öyle olmiyacak bunu ögrendim biliyorum yanliz oda aci ceksin beni kaybetdigine pisman olsun.yazin türkiyeye gitcem orda buluscaz ozaman yüzüne demek istiyorum ama bi yandanda okadar beklemek sacma diye düüsnüyorum

kizlar her dediginiz dogru ama benim hissetdigimi oda hissetsin istiyorum oda aci ceksin beim gibi pisman olsun kizlar ne yapmaliyimmmm....

ayrılmak istediğini söyle ve lafta kalmasın gerçekten ayrıl acı çekecektir (eğer seni seviyorsa tabi) ee sonra ne olacak sana geri dönünce düzelecek mi hiç sanmıyorum bir kaç ay iyi gider hadi sonra herşey eski haline döner ve daha çok acı çekersin

son yazdığını görmemişim canım kusura bakma ilişkiyi kurtarma gibi bir derdin yok tamam. uzakta ayrıl ve tek kelime ile açıklama yapma o anlar zaten. sana ulaşacağı tüm yolları kapat yapabiliyorsan numaranı bile değiştir. hiç bir anlam veremez ayrılmak istediğine eğer açıklama yaparsan seni caydırmaya çalışır e tabi bulmuş senin gibi derdini çeken. o yüzden ayrılmak istiyorum neden sıkıldım (diyalog bu olsun) yazın Türkiye'de hani olurda karşılaşırsanız vs. ona arkadaşın gibi davranırsın

ben bunu biliyorum üzülen ben oluyorum hep ama bi umut ya degisir dedim bi böyle bi soyle sasirdim ya bana mesela ailesi istemezse bile onlari karsisina alir dedi benim icin herseyi yapar dedi ama simdi ise evlilik konusunda bile hep benimle degilde baskasinla olur gibi anlatiyor.
korkuyorum sorun ben baska yetisdirildim o baska onun ailesinde kizlarin fazla söze karismazmis acik giymezmis mutsuz olcagimi biliyorum ama cikartamiyorum onu kalbimden aciyor korkuyorum.

Sen böyle davrandıkça hiç değişmez zaten.Bence çok üzülmeden sen bitir.

ben hatta ayrildigimizda baska biriyle görüsdüm ama olmadi onu cikaramadim napdiysa ne ettiyse unutamiyorum cikartamiyorum offff hersey gzl olabilirken tam annem onu kabullenmisken ayrildi bendenn

canim ben denedim yeni sayfa acmaya ama olmadi yine ona döndüm onun icn okadar yalan söyledim ki aileme utaniyorum kendimden

canım bak senin faceden görecegini bile bile sevgilin yapacagını yapıyor sebep ne peki sordunmu hiç kendine? cevap verim istersen...sen ona göre sevgini o kadar belli etmişsinki o zaten onsuz olamıyacagını biliyor onun elinde bu koz var onun düşüncesi afedersin ben ne bok yersem yiyim beni affeder ve kaldıgımız yerden devam ederiz düşüncesi var çünkü onsuz olamayacagını biliyor bence biraz ilgi gösterme uzak dur fazla soru sorma bu kim şu kim deme nerdesin napıyosun deme ilgisiz kal bi adım geri çekil canım o sana bir adım gelir emin ol ama sabırlı ol ve fazla sevgini gösterme

ben hatta ayrildigimizda baska biriyle görüsdüm ama olmadi onu cikaramadim napdiysa ne ettiyse unutamiyorum cikartamiyorum offff hersey gzl olabilirken tam annem onu kabullenmisken ayrildi bendenn

mersinlimisin bacım sen bende mersinliyimde:3::3:

Back
X