- 4 Kasım 2013
- 2.395
- 1.339
- 448
Hayır tatlım için kararmasın. Erkekler pek ince düşünceli değiller bilirsin. Aman oturuverelim dicektir nişanlın. Ona sadece işin birde bu tarafını göster zaten vazgeçicektir. Hele bunları biraz içine romantizm kattığın konuşmaların peiine eklersen ımmhh bal kaymak.Valla sen anlattıkca benim icim karardıkimse bana gelmesin bn kimseye gitmiym kafasını yaşıyorum ben ben alttan alttan temel atmaya basliym bakalım sonu ne olcak
Misal eşim ilk evlendiğimizde anahtarımızın bi kopyasını annesine vermek istedi unutursam yada lazım olursa die. Kayınvalidemle aram çok iyi o ayrı ama kesinlikle istemedim. Eşim bnm annem asla izinsiz girmez desede ona şöyle anlattım. Evimin kapısı hep açıkmış gibi hissedicem evimde huzur bulmayımmı kocacım dedim. Tamm annen izinsiz gelmez ama birgün birşey lazım olsa (on dakikalık mesafedeyiz) aa anahtar var desede eve gelse tamamen iyi niyetle bile olsa, ve bn önceki gece köfte içşn çıkardığım çamaşırımı kaldıramamış olsam yatak odamdan annen bunları görmek zorundamı. Burası bizim yuvamız sen bu evin erkeği bnde hanımıyım başka bir ünvana daha ihtiyacımız yokki dedim. Haklısın dedi. Hatta sonra kayınvalidem de talep etti hem eşim hem benim olduğum bi ortamda ben istemem pek anne dedim kayınvalidem ama unutursan faşan kağıda kalma dedi eşimde kapıda kalmaz sana gelir beni bekler akşamda kocası açar kapısını dedi konu bitti gittii:-D kapişşşş beybiii:-D:-D