Ne yapcam biliyorum?çıkmaza girdim sanirim

Rockavril

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
18 Aralık 2021
1.922
497
53
34
Arkadaşlar ben geçmişteki eski sevgilime tekrar şans verdim.bir aydır konuşuyoruz.bu çocuğun niyetini anlayamadim.cafede oturalım ama ayda bir başbaşa kalalım .sakın buyere gidelim sana sarılmak istiyorum dedim.bnde yanlız kalmadan bir insanı taniyamam dedim.test amaçlı gittim.yemek yedik .parka gittik oturdum.bana sarıldı öptü.dediki şana saygım var.ilerisi zaten olmaz.ben eski nişanlımi bile bu kadar istemedim dedi.eve gelince biz yetişkin insanız ilerisi olursa bile aramızda halederiz demiş ben sok oldum.beni sevdiğini ve biseyler yaşamak istediğini söyledi.insllah dayanırım dedi.beni bnce cinsel yönden bakıyor.soruncada tersini iddia ediyor.ciddi olduğunu söyluyur ama ciddi degil gibi bnde basbasa kalınca basım belaya girer diye düşünüyorum.gitmek istemediğimi söyledim.sn kötu hissediyorssn gitmeyiz diyemiyor.en sonunda bana küfürlu bişey yazdı.bnde konuşmayı kestim.seven adam böyle konuşur mu.bnce psikolojisi bozuk sarilmada ve opmede bişey yok bnce ama ilerisini normal karsiliyor bana göre ters bu adam hakkında ne düşünüyorsunuz

Adamın amacı belli . yol ver gitsin

Hiç
Küfürlü şey nedir seni dikerim demiştir en fazla hzbsjzj
Hanfendi adamın niyet belli
Duramam falan diyormuş, vay anasını
Aq dedi 3 kere şans verdim olmadı napiyim çok komik

Hiç

Aq dedi 3 kere şans verdim olmadı napiyim çok komik
Hahahha yapacağı şeyiii söylemiş Allah seni ;D sen her halde mahallede herkesten uzak yetiştirilen o narin kızlardansın
Ben ise annelerin bannakla gösterip , kızlarını oynatmadıkları kızçeyim
Bi değişiklik yap asıl ben senin aqu de

Merhaba,
Yaşlarınıza göre bu olaya yapılacak yorumlar değişir. 18-19 yaşlarında iseniz bu sohbetleri normal karşılar ve size o kişiden uzak durmanızı tavsiye ederim. Ancak 25 yaşının üzerindeyseniz bu durumun biraz ergence olduğunu söyleyebilirim. Hakaret olarak algılamayın lütfen. Ama kaç yaşında olursanız olun tekrar bu insan ile iletişime geçmeyin. Ve eğer cinsellik açısından sınırlarınız varsa başka biriyle görüşmeye başladığınızda da özellikle ilk tanışma aşamalarında yalnız kalmaya gönüllü olmayın.

Bu adam senle insan içine çıkmaz, ilerisini düşünmez, ciddi olmaz, işini görür yol alır.

Okurken çok güldüm kusura bakma. Adamın niyetini anlamışsın zaten bunu buraya sormanın anlamı yok.

Bide Allah'tan en başta belli etmiş niyetini boşver. Sende iki küfür et sinirini çıkar engeli bas.

Cinsellik istemesi normal.. siz de istemeyebilirsiniz bu da normal.. istekleriniz doğrultusunda başka birilerini bulursunuz.. Sakın değişir uyarırsam falan diye düşünmeyin saygı duyar falan.. anlamıyolar o istek gelince beyin falan kalmıyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…