Sadece sarılmak öpmek istese bişey Demicem inşallah dayanirim diyoCinsellik istemesi normal.. siz de istemeyebilirsiniz bu da normal.. istekleriniz doğrultusunda başka birilerini bulursunuz.. Sakın değişir uyarırsam falan diye düşünmeyin saygı duyar falan.. anlamıyolar o istek gelince beyin falan kalmıyo
Var diyecek hali yok. Keşke dese. Keşke az dürüst olsa.Evet söyleyince öyle bişey yok diyo tüm yollar cinselliğe çıkıyor bir adımı neden 2 edeyim
Öylede adam net değil ki bi öyle bir böyleNee yaş 30 mu? Yok artık ya.
(dayanamadı)Sadece sarılmak öpmek istese bişey Demicem inşallah dayanirim diyo
Sadece sarılmak öpmek istese bişey Demicem inşallah dayanirim diyo
Ben anladım Allah'a şükür safta değilim duygum var belki düzelir dedimCidden niyetini anlamayıp başlık mı açtınız ya. Ne saf kadınlar var
Burda yazı olayını beceremiyorum evet insan sevince belki düzelir diyosun 4 yıl oldu onu unutamadım içinde yarım kaldı ama defalarca denedim şans verdim olmuyorKurban olayım ya, en azından meramınızı anlatacak kadar Türkçe öğrenin. Lütfen!
Bu nedir, altı üstü bir paragraflık yazı yazacaksınız. Olay örgüsü yok, bir sürü yazım hatası, kip ekleri hak getire zaten.Anlamak için kibar üyeler, ekstra soru sormak zorunda kalmış resmen.
30 yaşında bir kadının da böyle bir adamın niyetini anlayamaması daha da garip zaten. Adam kaba tabirle "elleşmek" istiyor, duruma göre de sevişmek istiyor işte. Bu size gelmiyorsa görüşmeyin tabi. "AQ" dediği için değil, beklentileriniz uymadığı için görüşmeyi kesmelisiniz.
Aqu demişEnişte ateşliniyeti belli işte cinsellik istiyor
Bacım, yalnız cinsel istek düzelebilen bir şey değil. Çünkü bir hata ya da hastalık değil. Her sağlıklı erkek bireyde bulunur. Saygılar.Ben anladım Allah'a şükür safta değilim duygum var belki düzelir dedim
Seviş gitsin bari ya, gelmişin 30 yaşına, daha neyi saklıyon, yazık değil mi ya canına?Burda yazı olayını beceremiyorum evet insan sevince belki düzelir diyosun 4 yıl oldu onu unutamadım içinde yarım kaldı ama defalarca denedim şans verdim olmuyor
Belki düzelir mi? Saf değilim mi? Emin misin?Ben anladım Allah'a şükür safta değilim duygum var belki düzelir dedim
Kadında da bulunur. Mesela bende fazlasıyla var.Bacım, yalnız cinsel istek düzelebilen bir şey değil. Çünkü bir hata ya da hastalık değil. Her sağlıklı erkek bireyde bulunur. Saygılar.
Öpüşünce böyle bir abaza ın her yeriiii ayyy ölcemmmmmmmSadece sarılmak öpmek istese bişey Demicem inşallah dayanirim diyo
Dünya 1 gün o da bugün demiSeviş gitsin bari ya, gelmişin 30 yaşına, daha neyi saklıyon, yazık değil mi ya canına?
Öylede adam net değil ki bi öyle bir böyle
Ya tamam işte sana sinyal veriyo dayanamıcam diyo alt metindeSadece sarılmak öpmek istese bişey Demicem inşallah dayanirim diyo
Len ne solucanıÖpüşünce böyle bir abaza ın her yeriiii ayyy ölcemmmmmmmkız adam solucan gibii kımış kımıl zaten agahahhahahahah
Rosa sende 30 yaşındaydın dimiKurban olayım ya, en azından meramınızı anlatacak kadar Türkçe öğrenin. Lütfen!
Bu nedir, altı üstü bir paragraflık yazı yazacaksınız. Olay örgüsü yok, bir sürü yazım hatası, kip ekleri hak getire zaten.Anlamak için kibar üyeler, ekstra soru sormak zorunda kalmış resmen.
30 yaşında bir kadının da böyle bir adamın niyetini anlayamaması daha da garip zaten. Adam kaba tabirle "elleşmek" istiyor, duruma göre de sevişmek istiyor işte. Bu size gelmiyorsa görüşmeyin tabi. "AQ" dediği için değil, beklentileriniz uymadığı için görüşmeyi kesmelisiniz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?