Ne yapcam biliyorum?çıkmaza girdim sanirim

Sadece sarılmak öpmek istese bişey Demicem inşallah dayanirim diyo

Kurban olayım ya, en azından meramınızı anlatacak kadar Türkçe öğrenin. Lütfen!
Bu nedir, altı üstü bir paragraflık yazı yazacaksınız. Olay örgüsü yok, bir sürü yazım hatası, kip ekleri hak getire zaten. Anlamak için kibar üyeler, ekstra soru sormak zorunda kalmış resmen.
30 yaşında bir kadının da böyle bir adamın niyetini anlayamaması daha da garip zaten. Adam kaba tabirle "elleşmek" istiyor, duruma göre de sevişmek istiyor işte. Bu size gelmiyorsa görüşmeyin tabi. "AQ" dediği için değil, beklentileriniz uymadığı için görüşmeyi kesmelisiniz.

Burda yazı olayını beceremiyorum evet insan sevince belki düzelir diyosun 4 yıl oldu onu unutamadım içinde yarım kaldı ama defalarca denedim şans verdim olmuyor

Burda yazı olayını beceremiyorum evet insan sevince belki düzelir diyosun 4 yıl oldu onu unutamadım içinde yarım kaldı ama defalarca denedim şans verdim olmuyor
Seviş gitsin bari ya, gelmişin 30 yaşına, daha neyi saklıyon, yazık değil mi ya canına?

Öylede adam net değil ki bi öyle bir böyle

Adama ayda bir başbakan kalalım ben yalnız kalmadan insanları tanıyamam diyorsun sonra test amaçlı gittim diyorsun. Söyleme şeklin bana çok değişik geldi. bundan sonrasını cinsellige baglamayan adam sorunludur zaten

Hayır yaş da 30 muş nerede büyüdün fanusta mi anlamadım ki. kendini ifade etme şeklin sıfır, adamın niyetini anlayana kadar küfür yemişsin

Eminim o adam da senin için bir öyle bir böyle diyordur. Neden çünkü kendini ifade edemiyorsun.

Sadece sarılmak öpmek istese bişey Demicem inşallah dayanirim diyo
Ya tamam işte sana sinyal veriyo dayanamıcam diyo alt metinde sen dayanır yaa diye gidicen bi şekilde işi ilerletecek çakal cinsellik istemiyorsan sakın gitme.
Bi de bana göre cinsellik istemesi normal kafana uymadıysa devam etmezsin olur gider. Ha bu arada kendisi bekarken herşeyi yaşayıp evlenirken de hiçbişey yaşamamış kız isterim kafasındaysa ona hiç bişey normal değil

Rosa sende 30 yaşındaydın dimi ddd bak konu sahibide ottuss olmuş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…