Ne yapicagimi bilmiyorum bi akil verin kizlar

Cimcimem33

Üye
Kayıtlı Üye
24 Nisan 2019
173
64
13
Merhaba hanimlar suan gercekten sinir krizi gecirmek uzereyim tutamadim kendimi yazayim dedim evliyim bi oglum var 2 bucuk yasinda bende 23 yasindayim daha..
Esimle evliligimiz 6 yil oldu bana ne kadar sure mutluydun deseniz inanin tas catlasin 6 ay derim o bile cok.Bu zamana kadar yasatmadigi rezillik kalmadi aldatmasimi desem ickisimi desem siddetimi desem bilmemedim ve bunlarin hepsini anlatmaya kalksam sabahlariz o derece yani. Ve hepsini cok agir bi sekilde yasadim yoruldum hemde cookk...
Bu aralar sikinti pek yok ama bi derdim var eaim eve cok gec geliyor. Bu saat oldu adam ortada yok tel kapali ulasabilecegm bi arkadasida yok kafayi yemek uzereyim son 1 aydir boyle ne yaptiysam olmuyo eve gec gelmesine ragmen yemeginden tut ilgisine kadar eksiksiz karsiliyorm belkide bundan kaybediyorm ama tutmaya calisiyorum olmuyo ne olur bi akil verin..😐

Merhaba hanimlar suan gercekten sinir krizi gecirmek uzereyim tutamadim kendimi yazayim dedim evliyim bi oglum var 2 bucuk yasinda bende 23 yasindayim daha..
Esimle evliligimiz 6 yil oldu bana ne kadar sure mutluydun deseniz inanin tas catlasin 6 ay derim o bile cok.Bu zamana kadar yasatmadigi rezillik kalmadi aldatmasimi desem ickisimi desem siddetimi desem bilmemedim ve bunlarin hepsini anlatmaya kalksam sabahlariz o derece yani. Ve hepsini cok agir bi sekilde yasadim yoruldum hemde cookk...
Bu aralar sikinti pek yok ama bi derdim var eaim eve cok gec geliyor. Bu saat oldu adam ortada yok tel kapali ulasabilecegm bi arkadasida yok kafayi yemek uzereyim son 1 aydir boyle ne yaptiysam olmuyo eve gec gelmesine ragmen yemeginden tut ilgisine kadar eksiksiz karsiliyorm belkide bundan kaybediyorm ama tutmaya calisiyorum olmuyo ne olur bi akil verin..😐
Canım iş işten geçmiş ama yaşıtların okulunu yeni bitirecek. Yeni tanışcaklar birileriyle. Lütfen kendin için birşeyler yap. Okula devam etmeye çalış ve işe gir. Ne ilgisi ne yemeği. Saati olur bunların:((

Toplasanız 6 ay mutlu olduğunuz evliliğe neden çocuk?
Sizi aldatan adama neden ilgi?
Size şiddet uygulayan adama neden hizmet?
Sizi takmayan, çocuğunu umursamayan adamın evinde neden durmayı seçiyorsunuz?

Eşinin de yaşı kucuk galiba? Kucukse boyle olmasi normal olgunlasmasini bekle...
28 yasinda canm
Canım iş işten geçmiş ama yaşıtların okulunu yeni bitirecek. Yeni tanışcaklar birileriyle. Lütfen kendin için birşeyler yap. Okula devam etmeye çalış ve işe gir. Ne ilgisi ne yemeği. Saati olur bunların:((
Cok haklisin

Anlattığınıza göre ortada bir evlilik yok. Adam kafasına göre yaşıyor siz de her ihtiyacını karşılayan birisiniz sadece. İmkanınız varsa kendinize ve kuzucuğunuza yazık etmeyin bence. Bu saatte telefonu kapalı eşimin ya da çocuğumun acil bir durumu olur ne olur ne olmaz diye düşünmeyen birini neden çekiyorsunuz? Hayat kısa ve giden bir daha gelmiyor. Bu yüzden kıymetinizi bilmeyene ömrünüzü feda etmeyin lütfen.

Anlattığınıza göre ortada bir evlilik yok. Adam kafasına göre yaşıyor siz de her ihtiyacını karşılayan birisiniz sadece. İmkanınız varsa kendinize ve kuzucuğunuza yazık etmeyin bence. Bu saatte telefonu kapalı eşimin ya da çocuğumun acil bir durumu olur ne olur ne olmaz diye düşünmeyen birini neden çekiyorsunuz? Hayat kısa ve giden bir daha gelmiyor. Bu yüzden kıymetinizi bilmeyene ömrünüzü feda etmeyin lütfen.
Cok tesekkur edrm guzel yorumunuz icin

Hersey cocugum icindi
Çocuğunuz içkici, annesini döven, eve gelmeyen bir babayla yaşamayı hakkediyor evet.
Boşanıp çok güzel bir hayat kurabileceğini, yeniden mutlu olabileceğini biliyorsun değil mi? Lütfen bunu yap, kendin için olmasa bile çocuğun için yap.

17 yasinda evlenmissin, derdin neydi bu yasta evlendin? diye sorarlar insana...Bu yasta yapilan bir evliligin cokta saglam temeller uzerinde atilmis olma olasiligi yok gibi birsey.Gencligini yasayamadan ,muhtemelen kendi ayaklarinizin uzerinde bile durmana zaman kalmadan evlenmis,cocuk yapmissiniz.Ayrilin desek,o yasta kacarak evlenme olasiliginiz varsa "ailem sahip cikmaz" diyebilirsin,yada meslegin yoksa eger gecinemem diyebilirsin dimi?ne diyelimki,sunu yap da kocan eve gelsin diye bir formul cikmaz burdan.Ya bu deveyi guduceksin yada bu diyardan gidiceksin...Alti senelik evlilikte mutlu gunun sayiliysa duzelme olasiligi ne bileyim,yoktur sanki.

Çok üzülüyorum sizin gibi hayatta hiç bir şeyi tanımayan, iyiliği- mutluluğu deneyimlemeyen, yanındaki adamı eşi olarak kabul edip, dünyayı onun gözünden gören kadınlara.

Lütfen bırakın ipini, salın. Meslek kursuna veya sınavlara hazırlanın hayatınıza başka bir yön verin. Kendinize yetin, böyle adamlara böyle temiz kalplerinizi vermeyin. 23 yaş küçük bir yaş. Kaç tane kadın var 40-50 sinden sonra okuyan, meslek edinen. Mutlu olmaya hakkınız var. Aşağıdaki videoyu izleyin lütfen.

Back
X