Ne yapicagimi bilmiyorum bi akil verin kizlar

Verilen bütün mantıklı akılları olmaz canım cicim diyerek reddetmişsin...Sürekli ben sizden akıl istedim diyorsun. Bekara karı boşamak kolay demişsin..Senin tabirinle bazı kendi bilmezler yaptığın yanlışları göstermeye çalıştı burda.

E çalış diyenlere de Çocuga ailem bakmaz canım çalışamam..

Ne aklı istiyorsun peki? Geriye kocanı hoş tut kalmış onu da yapıyormuşsun...Adam ne yaparsa yapsın kabulünken, nasıl bir tavsiye bu durumu düzeltir sence? Hayır işin ilginci 23 yaşındasın ama burdaki tecrübeli insanların tavsiyelerine zerre kulak asmayan, kendini ezdirmeyen, kendini bilmezler diyebilen bir usluba sahipsin ve bu karakter anlattıklarınla çelişiyor yani. Burda aslan eşinin yanında kuzu mu yani?

Başka biryle takiliyor olabilir
Başka ne yapacaktı ki evinde bekleyen bir karısı var öyle yada böyle boşanmayan karısı istediğini yapar adam özgür sonuçta her gece alemlere daliyodur çünkü adamın karakteri bu 90 yaşında da olsa bu böyle olacak bu kızda ömrünü buna heba edecek... herkes kendi seçimlerinin sonucunu yaşar...

Sabretmelisin. Sabır yeleğini üzerine giyin ve bekle. Seni anlaması değerini bilmesi zaman alacaktır. Daha soğukkanlı olmaya çalışmalısın. Yoksa hep mutsuz olur hayattan zevk alamazsın. Ömrün yeterse bir gün sana eş olacak. Böyle giderse Uzun zaman alacak.

Yaşın daha çok küçük. Her türlü zorluğuna katlanmışsın. Alttan almışsın. Yazdığım seni kırsın istemem ama bazı insanların dertten sorunlardan beslendiğini düşünüyorum. Israrla mutsuzluğun peşinde diretirler. Onu değiştirmek yerine kendini değiştirmekle başlamalısın. Eğitimine yatırım yapmalısın. Kitaplar okuyup ufkunu genişletmelisin. Profesyonel bir görüşme kendin için veya aile terapistide öneririm. Hayat sadece evde kocanı beklemekten ibaret değildir. Onun ütüsünü yemeğini kusursuz yapmak değildir. O kendi hayatını yaşayıp kendi zevklerinin peşinde giderken sende yetersizlik piskolojisi oluşmuş. Kocan için dört dörtlük olma yolunda zirve yapabilirsin. Ya kendin için ne yapıyorsun? Adamı evden at demiyorum. Geri gelecek ve kabul edeceksin. Önce kendini bul.

Bu evlilik düzelmez canım. Adamın gözü dışarda belli ki. Başka bir çocuk yapma. Olabildiğince kendini geliştirmeye çalış. Belediyelerin kurslarına falan katıl. Bi meslek öğren. Bebeğini bırakabileceğin bir yer varsa çalışmaya başla ayaklarının üstünde durunca da boşan. Ama şimdi boşansan ve çocuğa mümkünse annen baksa sen de çalışıp onlara destek olsan daha iyi olur tabi

Olan olmuş geçmişinizi sorgulayıp "neden yaptın" demek bize düşmez. Ama lütfen cocugunuzu öne sürmeyin. O cocuğu ileride dövmeyecek mi zannediyorsunuz ? Veya cocugunuz babasından nefretle büyüyecek ses çıkarmadiginiz icin size de kızacak. Sadece kendi geleceğinizi değil cocugunuzunkini de mahvediyorsunuz. Zaten elinizden gelen her seyi yapmışsınız daha da yapacak bir seyiniz kalmamş. Çocugunuz da cok da küçük değilmiş Allah ömür versin bence boşanmayı düşünün daha kücüksünüz gencsiniz güzelsiniz her sey cok güzel olacak

Ailem bosanmamizi pek istemiyor yaslilar haliyle calismak istesem bile cocugu birakacagim bi yer yok canm
Anne baban ne kadar yaşlı olabilir acaba sen 23 yaşındasın daha.
Sen doğduğunda annen maksimum 40 yaşındadır ki o kadar bile yoktur eminim şu an 63 yaşındadır. Benim annem 73 yaşında mecbur kalırsa gayet de bakar çocuk.

Anne baban ne kadar yaşlı olabilir acaba sen 23 yaşındasın daha.
Sen doğduğunda annen maksimum 40 yaşındadır ki o kadar bile yoktur eminim şu an 63 yaşındadır. Benim annem 73 yaşında mecbur kalırsa gayet de bakar çocuk.
Yahu diğer konusunda ailem sen bilirsin diyor yazmış.
Burada da ben çocuk istemiyorum bazı kendini bilmezler öyle sanmış yazmış ama yazıları hiç öyle demiyor.
Bi oglum var fakat korunmamama ragmen olmuyo
Ogluma hamile kalmam cok kolay oldu fakat suam ne yapsam olmuyor

Senin yaşındaki kızlar cıvıl cıvıl üniversite okurken yarın ne giysem kombinlesem diye düşünürken senin konun benim canımı acıttı. Bi insan kendine daha nasıl kötülük yapabilir ki...

Back
X