ne yapıcağımı bilmiyorum lütfen yardım edin..

yok canım eve döndüğünü biliyorum hatta erken dönmüş herkesin ağzını aradım..
evet dönene kadar ne olduğunu bilemiyorsun ama,bünyesinin tek ihtiyacı içki içmekmiymiş,hemde senin bu durumdan hoşlanmıyacağını bile bile gözünü karartıp gitmiş
bu bir nevi seni gözden çıkarmış olması demek
farkındamısın canım

Ben bu konuda alkol almıs olmasına yada ortamda baska bı kız olmasına takılmadan once Size yalan soylemıs olmasını ve sızı ezıp gecıp yine ıstedıgını yapmasına,bı nevı kandırmıssınız.Bu net olarak aldatmaktır.Bencesi bu! Bazen aşk mantıgı devre dısı bırakır..Sizde farkındasınız aslında ama kendınıze soylemek zor geliyor..Gittiği ortamdakı kişi buna ızın vermedıgınız gerekcesıyle boyle davranmış olmasını haklı olarak one suruyor.Ha dersenız aynı seyı yasamıs olsak bu erkek arkadasıma gore sorun degıl o zaman ammenna cek sıneye!Hanı tavrınızı baskı olarak gormustur.Cok gıtmeyı ıstemıstır ama bı yandan sızı kırmamak ıcın bole bı yola basvurmustur dersınde Ama herhangı bır acıklama bıle yapmadıgına gore umrunda degıl..Oda sızın umrunuzda olmasın.

Yalan söylemesi sizin bunu öğrenmiş olmanız ve dururm iiçin açıklama gereği duymaması, özür dilememesi ve de aramaması sizce bir şeyler ifade etmiyor mu?
Bak canım bu vatandaş ya sizden ayrılmak istiyor ya da o sizin burnunuzu sürtmek istiyor (sizin ona karşı zaafınızı bildiğinden ki bunuda ayrılalım gibisinden kullanıyor))....İnan bana hiç bir erkek vazgeçilmez değildir.
Bence ilişkini bir gözden geçir.

evet resmen ezdi geçti beni.. eğer kendime itiraf edebilseydim herşey daha kolay olur ama olmuyo işte olmuyo lanet olsun!!

mesaj atmıcam, aramıcam..

ilişkimi gözden geçirmeye ihtiyacım var..

affetmeyi istiyorum ama yeniden nasıl güvenicem ben..

herşey dahada zorlaşıyor herşey herşey...

Sen neden gitmedin sevgilinle. Ortak arkadaşlarınız değil mi? İçmesen bile gidip yanında olurdun.
Bana sen kızacaksın diye yalan söylemiş gibi geldi ama sonrasında hatasını telafi etmemesi hoş değil tabi.
Sen tavrını sürdür o da görecektir mutlaka hatasını.

Sen neden gitmedin sevgilinle. Ortak arkadaşlarınız değil mi? İçmesen bile gidip yanında olurdun.
Bana sen kızacaksın diye yalan söylemiş gibi geldi ama sonrasında hatasını telafi etmemesi hoş değil tabi.
Sen tavrını sürdür o da görecektir mutlaka hatasını.

canım gidemezdim çünkü gece kalamazdım, gecede eve dönsem ailem laf edecekti...

Eğer senden bir gecede soğuyabiliyorsa senin onu sevdiğin kadar sevmiyordur seni. Bu çok net görülüyor zaten. Bende senin gibi düşünüyordum onsuz yapamam diyordum ama noldu? paşa paşa yaşıyorum hiç de üzülmüyorum. Düşünsene sürekli ya benden soğursa korkusuyla yaşayacaksın bu çok kötü..

Bence hiç mesaj atma tut kendini ondan gelecek mesaja göre hareket et ve sakın fevri davranma. Sonunda suçlu duruma sen düşersin bunu çok iyi başarıyorlar çünkü..

Bencede saliver gitsin cnm ama once kendini sout ve onun bi hic oldugunu goster kalbine sorasinda zaten umursamicaksinn heleki sevebilecegin birini buldugunda hatirlamazsin bile... Böyle yapan biri bunu tekrarlar ve sendenn soumus olup terketmeside onda bi rahatlik saglamistir yani sunu diyim eger birini bulursa senden cok rahat ayrilacaktir ona firsat vermee Sen yap bunu o da anlasin vazgecilmez olmadigini eger gercek sevgiye sahipse birakmaz zaten pesini...

Eğer senden bir gecede soğuyabiliyorsa senin onu sevdiğin kadar sevmiyordur seni. Bu çok net görülüyor zaten. Bende senin gibi düşünüyordum onsuz yapamam diyordum ama noldu? paşa paşa yaşıyorum hiç de üzülmüyorum. Düşünsene sürekli ya benden soğursa korkusuyla yaşayacaksın bu çok kötü..

Bence hiç mesaj atma tut kendini ondan gelecek mesaja göre hareket et ve sakın fevri davranma. Sonunda suçlu duruma sen düşersin bunu çok iyi başarıyorlar çünkü..

evet canım haklı durumdayken beni haksız düşürmeyi çook iyi yapıyor. bekliyorum...

Back
X