Ne yapıcağımı bilmiyorum

Alara1739

Üye
Kayıtlı Üye
15 Mart 2016
13
1
6
37
Öncelikle herkese buradan iyi günşer diliyorum
Nereden başlıcağımı bilmiyorum 12 senelik evliyim iki çocuğum var ama şuan kafam eşim üstünde çok karışık
Beni aldatmadı ama çok ilgisiz bu bir iki senedir aynı ayrılmak istiyorum sizlere konuyu anlatayım lütfen bana yardımcı olun inanın buradan başka akıl alıcağım hiç kimsem yok
Biz fransada yaşıyoruz bundan 4 sene önce türküyeyi denedik eşimle yapamadık eşim ve çocuklarım yapamadılar buraya alıştıklar için sonra döndük geri herşey iyiydi sonra evimizde çıkan bir problem yüzünden bütün eşyalarımız yandı şükürler olsun rabbime bize bişey olmadı sonra kayımvalidelerimde kalmaya başladık eşim ve çocuklarım için tekrar yeniden başlamak için herşeyde sustum problem yapmadım evin temizliğini bulaşığını hatta kayımpederimin restaurantını herşeyi çekip çeviriyorum buda eşime olan sevgimden sesimi çıkarmıyorum ama şuan öyle karmaşığım ki beni sevmeyen biri için bunlara katlanmalımıyım anlamadım bana hiç ilgisi yok sadece yatakta özür dilerim ama sadece yatakta benle iyi kalktığında suratıma bile bakmıyor konuşmuyoruz bile nezaman işi düşücek bana işte ozaman başlıyor işini yaptırana kadar sevgi gösterilerine ama biliyorum ki hissediyorum ki beni sevmiyor şimdi ben napıcam fransızcam çok süper değil daha 28 yaşındayım iki çocuğum var çok kötüyüm ayrılmayı düşünüyorum ama hayatta tutunabilirmiyim nasıl yaparım türkiyeyede dönemem çocuklarımla neolur yardım edin bana hiç kimsem yok konuşacağım bilmiyorum ne yapıcam sanki düşüp bayılacak kadar yorgunum ve bitkinim

Aileniz türkiyede mi? Hayata elbet tutunabilirsiniz daha cok gençsiniz.

Kendini yipratirsin bosuna seni bi hizmetci bi seks objesi olarak gormesini hazmedebiliyosan (ki bu konuyu actigina gore hazmedemedigini dusunuyorum) bu evlilige devam et

Yasin daha cok gencmis aslinda hicbisey icin gec degil

Kendini yipratirsin bosuna seni bi hizmetci bi seks objesi olarak gormesini hazmedebiliyosan (ki bu konuyu actigina gore hazmedemedigini dusunuyorum) bu evlilige devam et

Yasin daha cok gencmis aslinda hicbisey icin gec degil
İşte fransızcam çok iyi değil iki çocuğuma bakabilirmiyim yalnız başıma yabancı yerlerde yalnız yapayalnız yapabilirmiyim bilmiyorum güvenemiyorum kendime

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…