Ne yapicagimi sasirdim yardim edin

4 yıllık evliyim esim 2015de araba kazası yaptı 1 ay hastanelerde kaldım geçen yaz kafa yapıcı maddeler kullandığını fark ettim eve para getirmiyor faturalar yatmyr 1,5 yaşında oglu da var 1 defa gittim geldim duzelicem dedi ama duzelmedi ailesi de biliyor ama bişey yapmıyorlar su ana kadar faydası olmadı zaten ailesinin de beni sucluyolar sen duzeltcen diye yalvardim yakardim olmadı yine aynısı yapıyor boşanmayı düşünüyorum ama karmakarisigim

Sağlıklı bir ailen ve çocuğuna rahat bir hayat sunacak maddi imkanları varsa,çocuğuna ozentili davranacaklarını dusunuyor san hiç düşünme ayrıl. Çocuk büyüdükçe dahada zorlaşıyor ayrılmak. Ama dediklerimin aksiyse,gittiğinde çocuğuna suanki imkanların üstünde yetistiremeyeceksen konuşarak çözmeye çalışacaksın esinle ki bu seni yoracak. Ne diyelim canım allah yardimcin olsun. Cocuk olunca hayat ona gore sekilleniyor işte. Cocuk olmasa bir dakika sabretmene gerek yoktu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…