ne yapıcağm ben

95duran

***Hayata Bakakaldım Öylece Geçip Giderken***
Kayıtlı Üye
15 Temmuz 2014
191
38
38
Daha öncede bi çok konu açmştm ehliyete yazldm. Her gün dersler var yarın geline bayramlık gidicek dedi kv. Sende gel dedi e benim dersim var kaçırmamam lazm gitsem nasl gidicem zaten çocuğu kv. Me bırakyorum kaynm bıraksn bayramlığı dedim. Eşimde bu nişanı hayırlısyla sağ salim atsatsak iyce gerildik dedi bende sanane sen niye geriliyosun dedim bana annedi babası yannda sesini yükseltti o benim kardeşim gibisinden (esim iyidir hastır ama sinirliyken bambaşka biri olur) bu halleri beni çok üzüyo sonrada hiç bisey olmamş gibi davranıyo

Bu duruma tavrını açıkça belli et. Eşler sadece başkalarının yanında değil her zaman birbirine saygısını korumalı. Ailesinin yanında sana sesini yükseltmesi hoş değil bu tür anlaşmazlıklar başbaşa çözülmeli..

Erkekler.... yani sinirli olmasina bisey diyemem ama anladigim kadariyla baska sorununuz yok esinle. Uyar yaptığının yanlış olduğunu soyle . Kirildigini dile getir belki ise yarar.

Geline bayramlik gidior onada eltiyi mi götürüyorlar?? Bizim adetlerde bi garip valla. Kiz kendi alsin hadi olmadi damat götürsün hadi o da olmadi kaynanasi götürsün tamm yahu. Simdiden hayir demezsen sonra ecisi var gel bücüsü var gel derle. Siz uzulceginize onlar uzulsun boşverin. Isinize nasıl geliorsa oyle yapin

Adamın kardeşi nişan telaşında haliyle onun telaşı sizi de germiş olacak ki adam atlatsak şu nişanı demiş. Sana ne sen ne geriliyorsun dersen adam da sana çok rahat sesini yükseltebilir. Ayrıca niye bu kadar abartıyorsun ki bu ehliyet mevzuunu program boyunca yalnızca 2 derse gittim ama takılmadan geçtim. 1 derse gitmezsen bişey kaybetmezsin.

Esin iyice gerildik demisse ben altinda bisey arardim. Acaba senin kv alttan dolduruyor mu esini, bu gelin hic bi seye yardim etmiyor diye

ailenin ilk gelini misin?
biraz kıskançlık hissettim senin eşine söylediğin sözlerde...

İnternetten de dersleri takip edebilirsiniz. İlla kursa gitmeniz gerekmiyor. Benm is yuzunden kursa gitme olanagim yoktu. Video indirdim internetten. Hoca anlattı dinledim takildigim yerleri tekrar tekrar sardım. Ehliyetimi tek sinavda aldim.

Hic gitmedim derslere inanir misin, ilk girisimde de hepsinden 90 aldim cikmis sorulara baktim hep

Hic gitmedim derslere inanir misin, ilk girisimde de hepsinden 90 aldim cikmis sorulara baktim hep

Doğrudur inanırım benimde zaten iş çıkışı yetişmek problem oluyordu. Kursun sahibi babamın arkadaşıydı gelsin demiş ayıp olmasın diye ilk derse gittim, sonra ikinci gittiğim dersi de benim sınıfım diye girdim meğer yanlış sınıfmış bahsettiklerinden hiç bişey anlamadım molada çıktım eve gittim.

Cok sikici dersler

adama sanane sen niye geriliyorsun dersen...
o da asıl sana ne o benim kardeşim der....

Sanane sana noluyo dersen kizar bende sinirlenirdim nasil tepki gormek istiyorsan oyle tepki ver sen hem tersleyim hem adam pussun istiyosun herkese olmaz iste o
Benim öyle dememin sebebi erilicek bi konu olmadğni anlatmaktı zaten kardeşi tabiki silemeZ bende bunu talep bile etmem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…