ne yapıcağm ben

Kibarca dersiniz olduğunu söyleseniz anlamaz mı? Gerçi sizin gitmeniz bence de iyi olur ama sanki biraz da gitmek istemiyor, dersi bahane ediyorsunuz gibi geldi.

Ben ehliyeti kursa gitmeden aldım. Yani sadece kaydım vardı, hiçbir derse katılmadım. Sadece bir kere direksiyon dersine katılmıştım.

Ben ehliyeti kursa gitmeden aldım. Yani sadece kaydım vardı, hiçbir derse katılmadım. Sadece bir kere direksiyon dersine katılmıştım.
Benim evde çalşma imkanm olmuyo çocuk uyudugnda ev isi gecede zaten saat geç oluyo olmuyo yani

Benim evde çalşma imkanm olmuyo çocuk uyudugnda ev isi gecede zaten saat geç oluyo olmuyo yani
Tatlım ben de hiç çalışmadım ki inan sınav çok kolay. Sadece son hafta internetten çıkmış soruları indirip onları ezberledim hepsi bu. O dönem çalıştığım için ben de vakit ayıramıyordum derslere. Bence sen kayınvalidenle git bu bayramlık işine. Bir dersten bişey olmaz. İnan ki başaracaksın hiç korkma sınavdan.

Gitmek istemeyebilirsiniz, haklısınız. Eşinizin tavrı da hoş değil. Ama siz de söylediklerinizde hatalısınız. Kardeşinin düğünü nihayetinde, yabancı değil. Üstelik ailesinin yanında ve hoş olmayan bir üslupla söylemişsiniz.

gittik geldik dün bugün kursun son günü yarında olmycak bayram arifesi sebebiyle ban morel verdiniz.icin teşekkür ederim ben sebepsizce geriliyorum bu duruma :) :)

evet oan ağzmdan çıkıverdi daha başka türlüde söyleywbilirlim

gittik geldik dün bugün kursun son günü yarında olmycak bayram arifesi sebebiyle ban morel verdiniz.icin teşekkür ederim ben sebepsizce geriliyorum bu duruma :) :)
Gittiniz geldiniz mi şimdi baktım konu bugünün konusu değilmiş. Neyse sorun yok o zaman. Eşinize ailesi hakkında bu tarz konuşmayın hele onların yanında. İnsan dayanamıyor ama işte huzursuzluk çıkıyor. Frenleyin kendinizi.:)

Bu olaydan beri esime.kırgınm dün aksamda ona bişey söyledim bana bisey söyleme senin her lafn bana batyo dedi bugnde aramş sanki hiç bisey yokmus gibi konusuyo bende tepkili konustum bana bulunmaz hint kumaşımsn dedi ne yani başkasını mı alıcajsn dedim eve geldi bağrdi çağrdi çekti gitti bu adam beni sevmiyo belkide hayatnda biri var Zaten daha öncede beni aldatmşti eski.konulara bakan bilir....

Etkiye tepki...

Adamin kardesi nisanlanacak , haliyle gerilmis . Sende sanane dersen oda sesini yukseltir.
Nasil cvp istiyorsan ona gore konusmalisin.

Bayramliga gelince , damat gotursun yada kaynana gotursun sen niye gidiyosunki...

Bence demesi gereken şeyi demiş.Kız kardeşi nişanlanan adamın stresini anormal mi buluyosun. En yakını yani,tabi streslenir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…