- 13 Eylül 2014
- 647
- 363
- 88
Kibarca dersiniz olduğunu söyleseniz anlamaz mı? Gerçi sizin gitmeniz bence de iyi olur ama sanki biraz da gitmek istemiyor, dersi bahane ediyorsunuz gibi geldi.Daha öncede bi çok konu açmştm ehliyete yazldm. Her gün dersler var yarın geline bayramlık gidicek dedi kv. Sende gel dedi e benim dersim var kaçırmamam lazm gitsem nasl gidicem zaten çocuğu kv. Me bırakyorum kaynm bıraksn bayramlığı dedim. Eşimde bu nişanı hayırlısyla sağ salim atsatsak iyce gerildik dedi bende sanane sen niye geriliyosun dedim bana annedi babası yannda sesini yükseltti o benim kardeşim gibisinden (esim iyidir hastır ama sinirliyken bambaşka biri olur) bu halleri beni çok üzüyo sonrada hiç bisey olmamş gibi davranıyo
Benim evde çalşma imkanm olmuyo çocuk uyudugnda ev isi gecede zaten saat geç oluyo olmuyo yaniBen ehliyeti kursa gitmeden aldım. Yani sadece kaydım vardı, hiçbir derse katılmadım. Sadece bir kere direksiyon dersine katılmıştım.
Tatlım ben de hiç çalışmadım ki inan sınav çok kolay. Sadece son hafta internetten çıkmış soruları indirip onları ezberledim hepsi bu. O dönem çalıştığım için ben de vakit ayıramıyordum derslere. Bence sen kayınvalidenle git bu bayramlık işine. Bir dersten bişey olmaz. İnan ki başaracaksın hiç korkma sınavdan.Benim evde çalşma imkanm olmuyo çocuk uyudugnda ev isi gecede zaten saat geç oluyo olmuyo yani
gittik geldik dün bugün kursun son günü yarında olmycak bayram arifesi sebebiyle ban morel verdiniz.icin teşekkür ederim ben sebepsizce geriliyorum bu duruma :) :)Tatlım ben de hiç çalışmadım ki inan sınav çok kolay. Sadece son hafta internetten çıkmış soruları indirip onları ezberledim hepsi bu. O dönem çalıştığım için ben de vakit ayıramıyordum derslere. Bence sen kayınvalidenle git bu bayramlık işine. Bir dersten bişey olmaz. İnan ki başaracaksın hiç korkma sınavdan.
evet oan ağzmdan çıkıverdi daha başka türlüde söyleywbilirlimGitmek istemeyebilirsiniz, haklısınız. Eşinizin tavrı da hoş değil. Ama siz de söylediklerinizde hatalısınız. Kardeşinin düğünü nihayetinde, yabancı değil. Üstelik ailesinin yanında ve hoş olmayan bir üslupla söylemişsiniz.
Demenin sebebini burda acikladigin sekilde soyleseydin ona oda sana bagirmazdi :) bende bunu diyorumBenim öyle dememin sebebi erilicek bi konu olmadğni anlatmaktı zaten kardeşi tabiki silemeZ bende bunu talep bile etmem
Gittiniz geldiniz mi şimdi baktım konu bugünün konusu değilmiş.gittik geldik dün bugün kursun son günü yarında olmycak bayram arifesi sebebiyle ban morel verdiniz.icin teşekkür ederim ben sebepsizce geriliyorum bu duruma :) :)
Bence demesi gereken şeyi demiş.Kız kardeşi nişanlanan adamın stresini anormal mi buluyosun. En yakını yani,tabi streslenir.Daha öncede bi çok konu açmştm ehliyete yazldm. Her gün dersler var yarın geline bayramlık gidicek dedi kv. Sende gel dedi e benim dersim var kaçırmamam lazm gitsem nasl gidicem zaten çocuğu kv. Me bırakyorum kaynm bıraksn bayramlığı dedim. Eşimde bu nişanı hayırlısyla sağ salim atsatsak iyce gerildik dedi bende sanane sen niye geriliyosun dedim bana annedi babası yannda sesini yükseltti o benim kardeşim gibisinden (esim iyidir hastır ama sinirliyken bambaşka biri olur) bu halleri beni çok üzüyo sonrada hiç bisey olmamş gibi davranıyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?