Ne yapıcam ben böyle..

Lyd_____

Hiç Umudum Kalmadı.
Kayıtlı Üye
27 Haziran 2012
657
2
26
Ankara
meraba kızlar
içimi dökmek istiyorum yine
çünkü delircem artık,belki kimine göre saçmalık bu ama bana dert oldu işte,üzüntüden hastalanıcam diye korkuyorum
bi süredir sürekli sinirli ve gerginim huzursuzum mutsuzum,ne kadar etrafımdakilere belli etmemeye çalışsamda olmuyo işte
sebebine gelince
sevgilimin okuldaki bayanlarla sohbet etmesini istemiyorum oda itiraz etmiyo zaten buna ama ben huzursuzum,iş dışında kesinlikle konuşmasını istemiyorum sadece selam ver geç diyorum o da zaten öyle davrandığını söylüyo ama ben huzursuzum işte emin olamıyorum bi türlü ben bu huzursuzluktan nasıl kurtulcam bilmiyorum.
okulda asistan bayanlar var işte,bende önce sohbeti varmış onlarla ben hayatına girdikten sonra konuştuk bu konuyu sadece selamın olsun dedim gerektiğinde konuşursun dedim oda tmam dedi.öylede oldu bi çok kez şahit oldum nasıl davrandığını gördüm.ama bazen o kızlar yine geliyolar gereksiz konuşmalarla hani bi olay olurya o tarz şeyler işte işle ilgili olsa sorun etmem kesinlikle ama değil .
sonra kavga ediyoruz,sen yüz veriyosun hala konuşuyosun diyorum oda itiraz ediyo neredeyse bütün kavgalar burdan çıkıyo,artık bunları düşünmekten uyuyamıyorum ben başıma ağrılar giriyo,ben mi bu kadar takıntı yapıyorum sizce?

Evet, sanki biraz takıntı gibi olmuş seninki.
Daha önce seni aldatmış mıydı? Şu an böyle davranmanın sebebi nedir?

Evet, sanki biraz takıntı gibi olmuş seninki.
Daha önce seni aldatmış mıydı? Şu an böyle davranmanın sebebi nedir?

hayır aldatma gibi birşey olsa şu an hayatımda olmazdı zaten,ama bi keresinde benim kızacağımı düşündüğü için en samimi arkadaşının düğününe benden habersiz gitti(söyleseydi asla izin vermezdim) bana arkadaşının eşi söyledi kıyamet koptu tabi.
sebebini bende bilmiyorum,o kadar kötüyüm ki artık hayatıma devam etmekte zorlanıyorum.sürekli aklımda bu konu var

Ama sanki çok fazla sıkıyorsun, sıkılabilir bu durumdan.
Zaten erkekler çok sıkılgan böyle konularda.

Gereksiz olduğunu bile bile bu tür kıskançlıklar insana çok zarar veriyo ben de biraz senin gibiyim engel oluyodum en başlarda ama sonra yalnızlaştığını söyledi bana ve ben de yaptığımın saçma olduğunu gördüm şimdi bişey dememeye çalışıyorum ama bi kızla en ufak konuşmasının hayalini kuruyorum acayip bi kıskançlık var ve çok rahatsız oluyorum kendime zarar verdiğimin farkındayım sen de veriyosun hem kendine hem ona hem ilişkinize, özgürlüklere çok dokunmamak lazım insan doğasına aykırı ve bence bi yere kadar gider o yüzden kendi kendini tedavi etmeye çalışmalısn

evet katılıyorum sana
ama elimde değil
geçen gün bi bayan gelip konuştu diye büyük bi kavga ettik ve ben hala çok kötüyüm sürekli gözümün önüne geliyo

Son düzenleme:
Bence bu kadar sıkma sevgilini. İnsanların işyerlerinde sohbet etmeleri çok normal yeter ki kötü niyet olmasın. Ben de okulumdaki bay bayan hocalarımla konuşuyorum , yeri geliyor espri yapıyoruz birbirimize.Başka türlü zaman geçmez ki. Önemli olan sınırları bilmek ki sevgilin biliyorsa bu kadar bunaltma. Hem kendin huzursuz olursun hem sevgilin.

Son düzenleme:
Bir an karşımda nişanlımı gördüm sanki oda senin gibi erkeklerle konuşmamı asla istemez sen yine ondan daha iyisin sanki en azından selama izin veriyormuşsun bizde oda yok , senin yazdıklarından sonra en azından neden böyle yaptığını anladım biraz da olsa... Bu arada ben rahat biriyim öyle şeylere takılmam yani ona sınır koyduğum falan yok tabi canımdan bezdirdiği durumlar dışında Hee her dediğini yapamıyorum çalıştığım ortamda her zaman onun dediklerini yapıyor olsaydım bay bayan hiç fark etmezdi kimse yüzüme bakmazdı buda çalıştığım yeri çekilmez kılardı

Son düzenleme:

evt ama o sohbet sadece işle ilgili olsun istiyorum zaten birileriyle espri yapıp güldüğünü görsem büyük bi kavga çıkar kıyamet kopar:)

senin nişanlın daha katıymış bu konuda:)
bende sanırım kimse onun yüzüne bakmasın istiyorum işte dediğin gibi:))

azcık sabretmeye çalış emin ol ki oda çok üzülüyordur kendini çaresiz hissettiği durumlar oluyordur biraz alttan almaya çalış takmamaya uğraş yada iş yerine git gör oradaki insanları kendini belki böyle daha rahat hissedersin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…