- 1 Şubat 2017
- 1.104
- 610
- 123
- Konu Sahibi Miraclessss
Herkese iyi geceler.foruma bakıyorum da benim gibi kocamdan muzdarip olan okadar çok ki.Allah cümlemizin yardımcısı olsun.kocalarımızda hidayete erdirsin.eşim sert mizaçlı olduğu gibi sinirlidirde.benim dışımda herkese merhamet eden biri.bana karşı fiziksel bir şiddeti olmadı bugüne kadar.küfürüde yok ama gün gelir öyle ağır konuşırki.parça pincik olursun.yine o günlerden birindeyiz işte.maddi konulara dayalı alım satım mevzusu var o konu hakkında fikir beyan ediyorum sinirleniyor tamam bildiğini yap diyorum onada sinirleniyor.aradan zaman geçiyor belki siniri geçmiştir diyorum şaka yapıyorum tepki vermiyor cilve yapıyorum el şakası filan uflayıp pufluyor.benim oturduğum yerde aynı ortamda durmuyor çokluğu çocuğu bırakıp ben yatıyorum diyor yatak odasının kapısını kapatıp kaçıyor filan.en son dayanamadım daldım odaya ya senin derdin ne neden bunları yapıyorsun bana dediğimde üfff sen kavga etmekmi istiyorsun salak salak konuşma mıncıklarken canımı yaktın napsaydım bilmem ne al mıncıkla heryerimi acıtan hoşuna gidecekse al dedi.çarpıtma kapıyı çıktım yanından.çok sindirim bozuldu.geçenlerde yine görümcemin kayınvalidemin yanında beni bozdemir.saygısızlıkta sınır yok napıcam ben bu adamı nasıl hizaya gelecek.eski konularımın çoğunluğu eşimle alakalı ama boşanın gibi yorumlardan ziyade yapıcı yorumlar almak istiyorum vaktiyle benim yaşadıklarımı yaşamış ama odun gibi olan eşini istediği gibi yontabilmiş kimselerin hayat tecrübelerinden faydalanmak istiyorum.