Eşinizi asla haklı bulmuyorum. Yontma taktigi sordugunuz icin nacizane ben kendi dogrumu soylemek isterim. Anahtar kelime "uslup"
Nasil biliyorsan oyle yap demek, bence hakaret gibi birsey. Ne soylediginiz degil, nasil söylediğiniz onemli. Biri kizginsa, karsi taraf alttan almali. Kizginlik illa bir yerde bitecek, o zaman sakince ve yapici olarak konusmak gerekli diye düşünüyorum.
Gecen gun alisveris yaptik, herseyi eve getirdik. Dut yok! Arabada kalmis alir misin dedim. Gidip almadı. Ve 3 gün her sabah dutu at bak kokar dedim. Atmamid oyle 3 gun 3 gece ise o arabayla gidip geldi ve atmamış. Bagajda bebek arabamiz da vardi hep ona akmis rezil olmus. Araba fil kusmuş gibi kokuyor, tarif edemem ceset gibi bi koku. Bagaji bi temizler misin falan dedi. Temizlerim canim dedim, bebek arabasını aldim eve cikardim yikadim. Cocugu uyuttum falan. Olay sogudu yani.
"Tuh ya bagaj oyle kaldi ne olacak simdi cok yoruldum ama dur hemen gideyim 2 saat surmez temizler gelirim" dedim. Kiyamam bu saatte gitme yoruldun, ben yarin ic dis yikatirim dedi. Aaa canim kocam arim.balim.petegim dedim ve mutlu son.
Arabanin basında " ben sana 3 gundur dut diyorum, ne laftan anlamaz adamsin, bu kokuyla nasil durabildin arabada, bebek arabasi da rezil olmus" diye dirdir etseydim ele ne gecerdi?