Bakıcı, Kreş, Oyun Ablası Ne yapıcam ben yardım edinnnnnnnn:((((

Çocuğunuzun bakıcı veya kreş deneyimleri, önerirler, tavsiyeler, karşılaşılan problemler, oyun ablaları ve oyun grupları

Ganajcikolat

Üye
Kayıtlı Üye
3 Nisan 2015
70
45
8
Benim 6 aylık bebeğim var.yakında işe döneceğim aralık başı veya sonu.Aslında annem bakacaktı çocuğa ancak 1 ay önce böbreği alındı.Uzun bi süre ağır kaldıramaz çocuğa da tek bakamaz.Eşim de annemin çocuğa tek bakacağını 1 aya iyileşceğini düşünüyo.Eve bakıcı almak istiyorum hem bebeğe mukayet olsun hem günlük iş görsün.Zaten annem de öyle başında olabilirim diyor.Ancak gel de bunu eşime anlat...Kreşe verme fikri bakıcıdan daha hoş geliyo ona ama her kreş iyi mi ayrıca çok küçük daha..eşimi ikna etmem lazım..Siz olsanız napardınızz??? Bu arada babaanne uzakta..

6 aylık bebek kreşe verilirmi canım bakıcı tutun annende yanında olsun daha güvenli bence küçücük bebeği getir götür zor olur

Sabah uykulu cocugu hazırla kalk götür bırak al yollarda soğukta kışta eziyet olur canım ya. Evinde olması en mantıklısı annende basında durur bakıcının gayet mantıklı ..

Kesinlikleee bakici kreste cook hasta olur daha cook minik bagisikl8k sistemi gucsuuz kocani ikna etmeye baak zaten 6 aylik bebek bakan kres zor bulunur

El kadar çocuk için kreş nasıl cazip geldi eşinize :/ bende kızım 4.5 aylıkken ise başladım. Aynı apartmanda oturduğumuz bi abla bakıyor suan kizima.

Benim 6 aylık bebeğim var.yakında işe döneceğim aralık başı veya sonu.Aslında annem bakacaktı çocuğa ancak 1 ay önce böbreği alındı.Uzun bi süre ağır kaldıramaz çocuğa da tek bakamaz.Eşim de annemin çocuğa tek bakacağını 1 aya iyileşceğini düşünüyo.Eve bakıcı almak istiyorum hem bebeğe mukayet olsun hem günlük iş görsün.Zaten annem de öyle başında olabilirim diyor.Ancak gel de bunu eşime anlat...Kreşe verme fikri bakıcıdan daha hoş geliyo ona ama her kreş iyi mi ayrıca çok küçük daha..eşimi ikna etmem lazım..Siz olsanız napardınızz??? Bu arada babaanne uzakta..
kocan pintilik yapmasın bence canım. bebeğinizden daha önemli değil ya üç beş kuruş

Back
X