Ne yapicam bennn ??

Gücü anca karıya yeter. Patrona, mahalle kahvesinde Haydar abiye de dayılansa ya böyle, 2 dk da amel defterini kapatırlar.
Sıkıyorsa yapsın, yemez işte.
Bi de ortak hesaptan klavye delikanlılığı yapıyor. Yok babasını tehdit ediyor, yok asarım keserim bilmem ne. Hem karaktersiz hem korkak hem işe yaramaz

Girmemeye çalışıyorum bu saatten sonra da girmem zaten..
Arkadaşlıktan çık, engel atma. Bu onu sinirlendirir ama bilendirmez. Senin oraya girip durduğunu bal gibi biliyor, sen arkadaşlıktan çıkınca o da şifre değiştirecek. Resimleri kalsın, mahkemede öne sürerse ben o profili uzun zamandır kullanmıyorum dersin. Tehdit mesajı görürsen elin ayağın titremesin, hemmen ss al. Yeni fotoğraflar yükleyemiyor beraber olmadığınız için, resimlerin tarihinden onu affetmiş olmadığın sonucu çıkacaktır, tehdit etsin bırak, etsin ki elinde delil olsun.

Benim ortak hesaba girdigimi bilme ihtimali yok ki..dediğim gibi bildirimler kapalı,giris yapılan yerlerden de temizliyorum telefon bilgilerini ..bildirim gitmez yani

Sizin isminize ait sahte hesap olduğunu söyleyip hesabı kapattırın.
Ne paylaşmış, ne yazmış ilgilenmeyin. Karısının kafasını patlatıp hala kendini haklı gören adamın paylaşımları sinir harbi yaşatacak tarzda olur zaten. Ne bekliyorsunuz ki.
Eskide olan her şeyi ardınızda bırakıp geleceğinize odaklanın

Cok sacma oyle yapsam böyle yapsam yapin iste silin engelleyin zaten bosanma davasi acmissiniz adamin oyle cokta zannettiginiz kadar umrunda degil bence. Oyle olsa arar sorar karsiniza cikardi

Cok sacma oyle yapsam böyle yapsam yapin iste silin engelleyin zaten bosanma davasi acmissiniz adamin oyle cokta zannettiginiz kadar umrunda degil bence. Oyle olsa arar sorar karsiniza cikardi
Bana ulaşma şansı yok hattımı herseyimi değiştirdim.babama yazmış wp üzerinden bir kere yüzünü göreyim sesini bari duyayım diye.babamda sen kızımı haketmiyosun gelme demiş. 3 ay oldu görüşmüyorum..gelse de bu saatten sonra aileme saygısızlık yapan bir adama kocam demem ben ...

Şikayet ettim olmadı kapanmadı

Kapatın hesabı.

Boşanın ve çocuk için nafaka talep edin, neyi bekliyorsunuz hala...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…