ne yapıcam bennn...

kxuxbla

Guru
Kayıtlı Üye
23 Mart 2008
104
66
298
kızlar 3,5 aylık hamileyim ve herşey üstüme geliyo sankki.iuyi görünmeye çalışsamda iyiy olmadıgımı be biliyorum.canm hiçbişey yapmak istemiyo işe gitmek istemiyorum çalışmak istemiyorum...vs vs... eşimin güzel bi işi vardı 1 ay öncesine kadar.kendine ait işlek bi yerde bi işletmesi vardı.ve bayrmın 3, günü yangın çıktı.herşey alt üst oldu.tamda işten çıkmayı düşünürken.psikolojik olarak ne eşim ne de ben hiç iyi degiliz.hamileligimden dolayı sıkıntılarım var herşey kokuyo sanki bana.eve hiç gitmek istemiyorum çünkü aşırı kokuyo.çok bunaldım nefes almak istiyorum artık.ve geride birsürü borç.daha bebegime sevinemedim bile.arabanın taksidi kredi kartları.ama maaaşım birine bile yetmiyo.ne yapıcam ben ((( eşim akşama kadar evde.artık oda bunalmış durumda.hiç ileri gidemiyoruzz(((

borç ödenir yeterki sevginiz saygınız bir olsun eşine destek ol ki oda sana olsun istemesende birazdaha calısman lazım esinide evde oturtma canım iş bulsun ve girsin siz birbirinize kenetlendikten sonra hersey düzelir kolay değildir ama inan bana siz yan yana olduktan sonra hersey düzelir

eşiniz iyi bir iş nulana kadar iyi kötü demesin günlük yevmiyeli 10-20 liralık işlere de gitsin. sigortalı iyi bir iş bulana kadar günlük harçlığınızı çıkarabilir.

sizde güzel günlere odaklanın bol bol dua edin herşeyin hayırlsı.

bebek kısmetiyle gelir inşallah arkadaşım.sen canını sıkma herşey düzelir inşallah.Arkadaşın dediği gibi yeter ki birbirinize kenetlenin.

Arkadaşım, hamileliğinin başındasın bu kokular, hissettiklerin çok normal. Senne kadar sıkıntılı, kaygılı olursan bebeğin de o kadar rahatsız olur. O yüzden rahat ol, olumlu düşün, olumlu bak herşeye. Hamileliğinin tadını çıkar. Bir-iki aya kadar bebeğinin karnında hissedeceksin, sabınsızlanacaksın bir an önce kucağına almak için... Eşe dosta haber salın iş için, gözünüz kulağınız açık olsun. Dünyaya yeni bir hayat getirmek üzeresin, onun herşeyden önce sağlıklı olması için senin sağlıklı olman gerek. Bardağın boş tarafına bakarak karamsarlığa kapılıp bebeğini de strese sokma. Güzel düşün, güzel olsun...

Bardaga dolu tarafindan bakmaya calis, unutma her zaman beterin beteri var canim..
Burda ne kadar vahim seyler okuyoruz degilmi, oncelikle sagligin yerinde, calisabiliyorsun, isin var iyi yada kotu bu kadar sikayetci olmamalisin, cocugun olacak yakinda bunun kiymetini bilmelisin, ne kadar cok isteyipte cocuk sahibi olamayan var bende bunlardan biriyim, kendindeki artilari lutfen gormeye calis...
Ikinci olarak esinle aran iyi, iyi giden bir evliligin var ,buda ayri bir sansin, bunuda dusun, nice aldatilmalar, aile sorunlari okuyoruz burda...

Dunya mali gelirde giderde, dogan cocuk zaten nasibiyle gelir, aldirma o kadar ise guce, esininde ustune gitme, eminim oda farkindadir bir sure icinde kendine gelecektir , birseyler dusunuyordur, is veren olupta , tekrar calisan olmak kolay psikoloji degil, yuksekten dusmek gibi bir sey, onuda anlamaya calis..

Zor bir surec atlatiyorsun, hamilelik psikolojisi ayri bir durum, is hayati, olumsuzluklar ama inan saglik, huzur olduktan sonra hersey asilir,Cocugun icin mutlu olmaya calis zor olsada polyanna olmayi basar,,Allah kimseye kaldirabileceginden cok yuk vermez, sen bu imtihani gecmeye bak, sukret ve calisabildigin surec kadar calis derim ben..

Allah saglikli olarak bebegini koynuna almayi nasip etsin canim...

Canım bu yaşadıkların hiç kolay değil
Ama şanslısın çünkü hamilesin bu açıdan bak birde
Herkesin bir derdi var işte
Parada bulunur borçlarda ödenir siz yeterki birbirinize destek olun
Aranızdaki saygı sevgi bitmesin umarım
Elinden geldiğince eşine destek olmaya çalış
Hem bebek rıskıyla gelir dünyaya unutma
İnşallah size şans getirir minik meleğiniz
Kendini fazla yıpratma çünkü bebeğin etkilenir
İnşallah aydınlığa çıkarsınız bir an önce
Ve bebeğin sağlıklı ve hayırlı bi şekilde dünyaya gelir
Sıkma tatlı canını Her şey olacağına varır...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…