- Konu Sahibi sabahuykum34
Söylemek bitir demek çok kolay. Benim ailemde aynı şeyi yaptı bitir dedi iki hafta sonra hayat onlar için normale döndü. Benim neler yaşadığım kimsenin umrunda değil aynı şekilde arkadaşlarım da bunu yaptı. Neler düşünüyorum yanlızlık beni nasıl etkiliyor vs.
bitir demek kolay diyorsun ama bundan sonra hayatın iyi olamayacaksa öyle bir bitiriliyor ki bende uzun süreli ilişkimi bitirdim ağladım mahvoldum aylarca ondan başkasıyla yapamam dedim ama yaşam tarzımız seninki gibi bambaşkaydı, arkadaşlarım gülerken ben ağladım ve iyiki de o hastalıklı koldan kurtulmuşum şuan çok sevdiğim ve her şekilde yanımda olan ailesinden çok beni düşünen ve mutlu etmek için elinden geleni yapan bir eşim var. Ben diğer adamı deli gibi sevdiğimi düşünürken asla ondan başkasını sevmeyeceğimi düşünürken şuan ondan kat kat daha sevdiğim bana değer veren adam yanımda. İyi ki de bişeyler bahane olmuş ve ben ayrılmışım. O aralar asla onun gibisi karşıma çıkmaz onun gibi kimse beni sevmez derken ondan çok daha fazla seven nişanlılık dönemimizde bile onla konuşan onun söylediği sözlere rağmen hep yanımda olan bi adam var yanımda. Şimdi senin dediklerini okuyunca eski günlerim aklıma geldi.
Öyle bir bitiyor ki eğer olmayacaksa ve ailesini bu kadar işin içine karıştırıyorsa, babası yok şunu bunu yapamazsın derken o da babasına sen kim oluyorsun da benim sevdiğim kıza karışıyorsun diyeceğine ailesinin yanında tırsıp kalıyorsa bence bu ilişki çoktan bitmeli. İnan evlenmeden önce ailesinin dediğini bu kadar önemsiyor bişey diyemiyorsa evlendikten sonra ailesi öyle herşeye burnunu sokar ki illallah dersin. Bir erkek anasının babasının ağzına bakıyorsa dediklerine cevap veremiyorsa seni sahiplenemiyordur.
daha evli bile değilken yok evine amca hala oğlun gelmicek düğünde onlarla oynamıcaksın diyen bir kayınpeder var ve hiçbişey diyemeyen oğlu var illa ben bunu çekerim diyorsan da Rabbim sabır versin. Şimdiden bunu diyen adam evlenince nelere karışır. Benim kayınpederim böyle bişey diyecek de kocam da sus pus oturcak yani inanamıyorum. Hele annesinin düğünlerde kapanacaksın falan demesi oğlunun ağzını açıp laf edememesi... yani bol bol sabır gerek. böyle bir yuvada deli gibi aşık ol yine de huzurun olmaz.
Son düzenleme: