- Konu Sahibi sabahuykum34
Hikayenizi okuyunca bir kere daha icimden ne zor iliskiler var diye düsündüm. Simdi benim en cok sasirdigim, (kusura bakmayin bütün konuyu okuyamadim.) sevgilinizin ailesi kadar tutucu olmamasi. Tutucu bir aileye girmeniz zaten sizin icinde bir sürü zorlugu beraberinde getirirmis. Esinizin ailesinin tarafi sadece tutucu degil cimri de.
Tokalasamazsin, yok akrabalarin yaninda kapan vs. bunlar cok cirkin istekler. Bu insanlarin bir kere baskalarinin kimlik ve degerlerine saygilari yok. Bakin, pek cok evlilik ailelerle anlasamama sorunlari yüzünden bitiyor. Belki evlenseniz, esinizin ailesi ogullari icin bastan tamam bile dese pek cok seye, sonrasi nasil olacak? Kayinvalidemin, görümcemin, eltilerin vs. ignelemelerinden baskilarindan bunaldim diye bir konu acacak hale gelirsiniz diye tahmin ediyorum.
Sevgiliniz sizi cok seviyorsa, ailesine resti ceksin sade bir nikahla evlenin. Aileniz de en azindan kizlarinin baski görmeyecegine emin olur ve bu iki genci destekler.
Yok sevgiliniz ailesinden vazgecemiyorsa, yollari ayirmaniz en iyisi gibi. Zaten sevgiliniz ailesine su asamaya kadar söz gecirememis belli.
Sevgilim ailesine resti çekti bize geldi ama bu şekilde de babam kabul etmedi aile bırakılmaz aile olmadan olmaz vs.
Aile olmadan olmaz diyo, ama o aileyle de benim işim olmaz diyo işte çok karışık.