• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ne yapıcam bilmiyorum

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
İyi bir insan culsuz derken evi arabası var

Yarın ona soylicegiz git kasiyerlik yap paranı Kazan bana para yok deme
Yada bu şekilde yok ben devam ederim dersede bitsin diyicen ben kendi kazandigimi kazanıp harcıyorum çalıştığım zaman

Merhaba arkadaşlar fiktinize ihtiyacım var gezi amacıyla gittiğim bir ülkede bir bey ile tanıştım niyeti ciddi biaydir konuşuyoruz ay sonu Türkiye'ye gelmek istiyor ailemle tanışmak için fakat bir sorun var aşırı ilgisiz günde sadece bikez msjlasma nasılsın iyimisin o kadar kendisinden bu yüzden 2 kere ayrılmak istedim ilgisizliği beni soğutuyor fakat duzelicegini ve özürünü diledi ama yine ayni çok çalıştığını yorulduğunu vs ve eski kafalı olduğunu söylüyor sizce siz olsanız ne yapardınız yaslariniz ikimizinde orta yaa

Sozlendiginiz kişi bu konudaki kişi mi?

Bende böylemi yapsam diye düşünüyorum sözlendim en başında dedim ben stres kaldiramiyorum zaten strese bağlı agrilarin oluyor maddiyata önemli ben 37 yasindayim babam dedi neden sözlendim madem bu adamın durumu böyleydi
Babanız hakli bide yani daha yolun başında size bir hayrı dokunmamış evlenince düzelir diye düşünüyorda olabilirsiniz ama olmaz daha en başındasnz belli aileniz de anlayışlı bir aile ayrılın gitsin inanın aşk bile bir yere kadar hayat öyle bir noktaya gelmişti mutluluk bile maddiyata bağlı he bide belli asikta değilsiniz.
Kötü bir insan değil ama parasızlık ve işsizlik kız kardeş erkek kardeş baba vs sorunlarida var
O hoo bunun derdi bitmez ki size yazık

Gelecek çok ta sürpriz gibi durmuyor beklentiniz nedir ki ayrilmiyorsunuz? Yaşınız 19-20 lerde olsa aşık olsanız gözünüz maddiyat görmez düzlüğe çıkar diye beklersiniz de bu saatten sonra culsuz adamı ne edeceksiniz Allah aşkına..
İyi bir insan ve olur diye işi bekliyorum çok zengin insanlarda çıktı karşıma ama iyikide olmamış dedim

Babanız hakli bide yani daha yolun başında size bir hayrı dokunmamış evlenince düzelir diye düşünüyorda olabilirsiniz ama olmaz daha en başındasnz belli aileniz de anlayışlı bir aile ayrılın gitsin inanın aşk bile bir yere kadar hayat öyle bir noktaya gelmişti mutluluk bile maddiyata bağlı he bide belli asikta değilsiniz.

O hoo bunun derdi bitmez ki size yazıkd

Kötü bir insan değil ama parasızlık ve işsizlik kız kardeş erkek kardeş baba vs sorunlarida var
Tamam iyi bir insan olabilir iyi hoş ne güzel ama evlilikte para ve iş önemli bir etken biliyorsunuz dimi? Adamla gelecek düşünüyorsanız o da ciddiyse evlenmeden önce işe gir çalış diyeceksin. Yoksa evi arabayı da satacak duruma gelirsiniz. Adam 2 senedir totosunu kaldıramamış. İyi düşünün evlilik için.

Tamam iyi bir insan olabilir iyi hoş ne güzel ama evlilikte para ve iş önemli bir etken biliyorsunuz dimi? Adamla gelecek düşünüyorsanız o da ciddiyse evlenmeden önce işe gir çalış diyeceksin. Yoksa evi arabayı da satacak duruma gelirsiniz. Adam 2 senedir totosunu kaldıramamış. İyi düşünün evlilik için.
İşi bulmak için didiniyor görüşüyor ama olmuyor

Sözlendim yabancı bir damat adayiyla kursta tanıştık ülkesine gitti 2.5 yıldır iş arıyor fakat bulamiyoru tek tük danismanlik hizmeti yapıyor sürekli ailevi sorunları parasizligini bana anlatıyor sozlenmeden önce bu şekilde değildi söz takıldı söz aşamasında bikac ödemeyi ben kendim yaptım işi olmadığı için ama sürekli parasizligindan bahsetmesi ki ben yüzük takılmadan önce maddiyat önemli zor bir donemdeyse olmasın şuan bu durum deneme rağmen babası rahatsız sigortası yok adamı hastaneye goturcek para yok sebepse işsizlik bende işten ayrıldım bir süre evde kalmak istiyorum söz yaptığım masraflari bana ödemek istedi istemedim ama sürekli parasızlık ve işsizlik süreçleri beni yolun basindayken yordu .37 yasindayim anksiyete var ve strese gelemiyorum en başında biliyor kendiside benden parami istiyor bu geliyor aklıma nasıl gecindigini dün sorduğumda ise arkadaşından borç.aldigini ve eşyalarını sattığını söyledi.
İş bulamıyor değil iş beğenmiyordur

Sizce onu denemelimiyim beklentisi olsa bana ısrarla fermi sözde harcama yapmıştım gönderim die
Tam anlayamadım yazdığınızi.Size sözde yaptığınız harcamaları geri mi gondermek istiyor yani? Açık açık konuşun istediği gibi bir iş bulamazsa bu süreç daha da uzayacak mi mesela. Erkekler bence de ne iş olsa yapmalı geçici de olsa.Siz iş te bulmuşsunuz ama beğenmiyor demekki.

Doğru mu anladım 37 yaşında adam işi gücü yok. Sürekli sizden para istiyor. Siz de işe girerse evlenirim mi diyorsunuz? Ne diyeyim kendi düşen ağlamaz konu sahibi.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X