• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ne yapıcam bilmiyorum

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Sözlendim yabancı bir damat adayiyla kursta tanıştık ülkesine gitti 2.5 yıldır iş arıyor fakat bulamiyoru tek tük danismanlik hizmeti yapıyor sürekli ailevi sorunları parasizligini bana anlatıyor sozlenmeden önce bu şekilde değildi söz takıldı söz aşamasında bikac ödemeyi ben kendim yaptım işi olmadığı için ama sürekli parasizligindan bahsetmesi ki ben yüzük takılmadan önce maddiyat önemli zor bir donemdeyse olmasın şuan bu durum deneme rağmen babası rahatsız sigortası yok adamı hastaneye goturcek para yok sebepse işsizlik bende işten ayrıldım bir süre evde kalmak istiyorum söz yaptığım masraflari bana ödemek istedi istemedim ama sürekli parasızlık ve işsizlik süreçleri beni yolun basindayken yordu .37 yasindayim anksiyete var ve strese gelemiyorum en başında biliyor kendiside benden parami istiyor bu geliyor aklıma nasıl gecindigini dün sorduğumda ise arkadaşından borç.aldigini ve eşyalarını sattığını söyledi.
Tutulacak yanı yok ki.Siz 37 yaşındaysanız karşı taraf da o civardadır diye tahmin ediyorum,ama kendisi hala bir çocuk gibi.
Ben staj yaparken büroya gelen bir müvekkil bana "Sakın unutma kızım,iyi adamın evi olur." demişti.Yani mutlaka tapusu onun üzerine bir ev şart değil de bu yaşta hala bir birikimi,bir yatırımı,hayat planı olmayan biri bundan sonra da yapamaz bunları.Zamanınızı israf etmeyin.

iste yapmis etmis, villasi varmis bilmemne
dogrulugundan nasil eminsin?
gorgusuz gibi parayi bulunca villa kiralayana kadar normal bir dairede yasayip dar gunleri icin para biriktirseymis keske.
hos ben erkeklerin zenginlik hikayelerine asla inanmam. guzel bir isi vardiysa da abartiyordur.
ayrica senden onceki zenginlikten sana ne? seni ilgilendiren kismi su an.
6 ayda ne oldu da nisan karari aldin? kac defa gorustunuz yuzyuze?
iyi cesaret valla.
evlensen sen mi tasinacaksin ingiltereye? orada is bulabilir misin? adam yedi ceddiyle beraber mi yasiyor?
bir kadin vardi kkda ingilterede yasiyordu esinden ingiliz diye bahsediyordu. bir sure sonra adamin anasi danasi sacma sapan şeyleri cikti, dayak yedi falan herkes "bu nasil ingiliz" diyordu ki ingiliz vatandasi pakistanli cikti. kendini cok baska tanitmis, ailesine hizmetci yapmisti kadini. cok dikkat et.
Villa işyeri vermis anne vefat etti babası rahatsız kız kardeşinin yanında kardeşlerin hepsi evli

Tutulacak yanı yok ki.Siz 37 yaşındaysanız karşı taraf da o civardadır diye tahmin ediyorum,ama kendisi hala bir çocuk gibi.
Ben staj yaparken büroya gelen bir müvekkil bana "Sakın unutma kızım,iyi adamın evi olur." demişti.Yani mutlaka tapusu onun üzerine bir ev şart değil de bu yaşta hala bir birikimi,bir yatırımı,hayat planı olmayan biri bundan sonra da yapamaz bunları.Zamanınızı israf etmeyin.
Evi var arabası da sorun işi yok

Adam üst yöneticilik yapmış villa ve altında soforu vardı İngiltere'nin en üst okulunu bitirmiş Master yapmış Arap ülkesinde sonra işi sözleşme sonlandırılır ıssız kalıp orada kalması için ödediği para var iki yıldır yüklü para elinde kalmadı şimdi bekliyoruz Allah büyük bir kapı acilicak diye umarak biz tanisali 8 ay oldu 2 aydirda sözlüyüm
Ay tam müge anlılık konu bayılırım 😍

Sorularım ektedir:
  • yüzyüze ne kadar vakit geçirdiniz?
  • bahsi geçen villaya / arabaya kendiniz bizzat oturdunuz mu?
  • adam ingiltere’de mi yaşıyor şu anda? İngiltere vatandaşı mı?

İngiltere’de büyüyen IT’de tıpta çalışan çok iyi eğitimli Pakiler vardır ama 2.5 yıl işsiz kalmaz bunlar, bir şirketten ayrıldıklarında havada kapılırlar.

Dikkat edin Netflix belgeselinizi yapmasın :((

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X