• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ne yapıcam simdi ben

prmll

Üye
Kayıtlı Üye
12 Mart 2015
44
8
6
Nasıl baslamaliyim bilmiyorum 1 yillik 1 sevgilim var doğru adımlarla yürüyen saygılı seviyeli taki ben bu adamın Doğulu olmasina rağmen kürt olduğunu öğrenene ve seçimde bu pkklara oy verene kadar ona karşı tavrim da bakış acimda deisti annesi namazinda niyazinda kendi halinde bir ailesi var ama bu değişik çıkmış oy vermesin diye o gün onlara düşünün kızlar o gün bişeyler uydurdum yanımda kalmasını sağladım o derece. Suan belki ayril diceksiniz ama cok alıştık birbirimize e haliyle sevdikte onu böyle kabullenmeye çalıştım ama sehitlerimiz her öldugunde üzüntümü dile getirdigimde beni takmamasi beni sinir ediyor bugün onu tutarsız beni iplemeyen davranisindan dolayı bitirme kararı aldım ama nasıl ? Burda sizin fikrinize ihtiyacım var lütfen :( dün 2 arkadaşıni hastaneye kaldırmislar (bu insanlarda polisle kavga eden bomba atan tipler yani vatan haini beni gözümde) istanbulda gazi mahallesini bilen bilir ordaki pisliklerden yani. Herneyse uzun oldu farkındayım ama biri ölmüş digeride yogun bakımdaymis bugun aradm onu uyandığımda dedimki böyle aynı hayırdır nerde Günaydin msji ne oluyoruz dedi askm arkaslarmi bole bole hastaneye kaldırdık biri oldu diğeri yogn b. Dedim ay çok üzüldüm ne yapablrm dedim uzulmemi bekleme onlara dedim snn her halukarda bana haber vermen msj atman gerekirdi dedim sn neyin derdindesin dedi yüzüme kapadı.. cok sinir oldum bana ufack bir fırsat yaratıp haber vermesi gerekmezmiydi benmi kuruntu yapiyorun ( bu arada bu adam aferdersiniz sctgnda haber veren biri ve bu konuda takintiliyim ) vesselam uyuz oldum konuşmanın ardindan attigi msji harfiyen kopyaliyorum. Burda bi can gitmis dostum ölmus digeri agir yarali senin bana yaptigin tavira bak yazik ya yazik kendi egolarindan baska hic bisi dusunmuyosun sana bi anlayisli olmayi ogretemedim sen benden daha tas kalplisin yazmış. Hani bu kimki bana öğretick bunu ne sanıyor kendini ülke hainlerinemi uzulcem ben bundan snra msjlarna aramalarna cwap vermicem bana böyle konuşan insana bisey ogretemedim falan insann bmm hayatmda isi yok ben şimdi buna ne demem gerekiyor hatasini anlamasi için hep şimdi biseyleri one sürecek senn baska biseyin varda bunu bahane ediyosun saclarmi yeni sariya boyattim siyahti sn saru sacli yapinca kendini beni bgenmiyosn sıkildin benden falan saçma konuscak benm iste nedemem lazım lütfen yardm edin bana hep kendini haklı çıkaran hata kabullenmeyen bi tip bu arada :

gazi mahallesinde olay mı var?
biz malesef cok yakın oturuyoruz
ben normalde kürktür türktür ayırmam ki bende bir yunanım
ama insan olmak önemli insana insan oldugu için tüm insanlıkla saygı duyulmalı
duymuyorsa ayrıl
bundan öte vicdansızlık yok çünkü

Bence de ayrılmalısın, ileride buyuk sorun olacak. Boyle konularda fikir Ayrılığı buyuk sorun bence

Bu konu kapanır benden söylemesi.

Sizin iş olmaz. Onlardan ölünce ah vah askerler şehit olunca umrunda değil. Bu senin zoruna gider. Annen baban kabul edecek mi?

Hep olaylar var orda polisr saldırilar vs insan olsun dediğiniz gibi ama bu ülkeye hain düşünce icine girmesin yanlismiyim ? Ayrilmak istiyorum ama baska seyleri bahane ediyorsun diyip arkasına birsürü saçma sapab şeyler sıralayip beni kötü ilan edicek benim bu pkka yandasina bundan rahatsızlık duyup bundan sebeb ayrıldigimi nasil anlatmam lazim iste ?

Ne diye mesaj bekliyordunuz? ''Aşkım şuan arkadaşım ölüyoooor!'' diye mi? Allah korusun biz 3-4 arkadaş hastanede olup birisi ölürken diğeri mesajlaşacak alır o telefonu gırtlağına kadar sokarım. Neyin haberini bekliyorsunuz ki? Madem haz etmiyorsunuz bir senedir nerelerde kimlerle takıldığını hiç fark edemediniz mi? Valla onsuz yapamıyorum edemiyorum yok. Onunla doğmadın ya alt tarafı 1 senedir tanıyorsun. Ayrılmak için mükemmel bir bahanen var zaten. Düşüncelerimiz çatışıyor bunu sürdürmek istemiyorum hadi yallah. Bu kadar.

Bu konu kapanır benden söylemesi.

Sizin iş olmaz. Onlardan ölünce ah vah askerler şehit olunca umrunda değil. Bu senin zoruna gider. Annen baban kabul edecek mi?
Iste kabul etmezler onuda geçtim ben kendi icimde kabullenemiyorum hala bu adama ne desem de bundan dolayi rahatsız olduğumu ve bitmesi gerektiğini anlatmam lazım aksi halde ben yalandan ayrılıyor olucam bana akil verin bunu nasıl anlatmam lazım

Bence kendisine boyle derin fikir ayrılıklarında mutlu olamayacağınızı söylemelisin.

Ne diye mesaj bekliyordunuz? ''Aşkım şuan arkadaşım ölüyoooor!'' diye mi? Allah korusun biz 3-4 arkadaş hastanede olup birisi ölürken diğeri mesajlaşacak alır o telefonu gırtlağına kadar sokarım. Neyin haberini bekliyorsunuz ki? Madem haz etmiyorsunuz bir senedir nerelerde kimlerle takıldığını hiç fark edemediniz mi? Valla onsuz yapamıyorum edemiyorum yok. Onunla doğmadın ya alt tarafı 1 senedir tanıyorsun. Ayrılmak için mükemmel bir bahanen var zaten. Düşüncelerimiz çatışıyor bunu sürdürmek istemiyorum hadi yallah. Bu kadar.
Dogru diyosunuz böyle demeliyim beni kötü ilan etmez inşallah anlayışla karşılar. Dun aksamdan beridir o hastanede ufack bi msj atmasi gerekirdi diye düşünüyorum merak etmemem için yad belkide sizin dediginiz gibi hakli olabilirsiniz bilmiyorum :(

Kusura bakma ben bu konuda çok netim.Benımde 5 yıllık bir erkek arkadasım var kendisi ile tamamen zıt partilere oy veriyoruz ve aramızda kesinlikle siyasi tartısma yapmıyoruz.Ama evde gözü yaşlı anaları beklerken o zavallı cocuklarımızın canına kıyan canileri destekleyen biri ile birlikte olmana şuan şok olmuş durumdayım.Hatanın neresinden dönersen kardır.
Bunu öğrenmişsin ve sen bu ınsandan nasıl vıcdan beklıyorsun.Ayrılma ıcınde bır bahane bulmana ıhtıyacın yok.Bana bu sekılde davranan bırıyle bırlıkte olamam de kapat konuyu.İster ilk sevgilin olsun ister son her insan zamanla unutuluyor.Yeni asklara yelken acıyor.Hayatına yenı gıren bırını de gayet cok sevebılıyorsun.Öluyorum bitiyorum olayları bana gore gercekten hikaye. prmll prmll

Konu siyasiye kayacak ve kapanacak.
Ayrıl demeyin demişsin de bariz FİKİR AYRILIĞI varken aranızda ne yapmayı düşünüyorsun?

Konunun başında sorununuz oyunu size zıt bir partiye vermiş olması sandım ama sizin derdiniz başka.
Bence yolları ayırın, ikinizde çok uçlardasınız.

Konuyu hiç uzatma. Sebebini açık açık söyle. Kürt falan neyse de provokatör ve terör yanlısı bi adamdan ne bekleyeceksin? Yarın öbür gün evladını dağa gönderdiğinde çok ah vah dersin.

kürt olması mühim değil ama pkk yı desteklemesi kan uyuşmazlığı sebebidir... benim kürt ama pkk ya karşı arkadaşlarım var hepsini aynı kefeye koymak doğru değil... Türk olupta Özgecan ın katili olanın da pkk lı dan bir farkı yok benim gözümde.... yani onun fikri değişmez, zannımca seninde değişmez... bence bu iş yürümez... ben Atatürk e dil uzatılmasına bayrağıma dil uzatılmasına askerime şehidime gazime dil uzatılmasına ülkemin ayrıştırılmasına şahsen tahammül edemem kavga edecek gücüm yok ama o ortam beni gerer huzursuz olduğum ortamda da duramam.... eee bu gerginlikte sevgi de kalır mı bilemedim..... yooo yooo kalmaz.....

ileride aşk bitince onun bu tür düşünceleri yüzünden nefret edeceksin ondan.
şimdi bile soğumuşsun ki insan nasıl soğumaz.
ayrıca bu insan merhametsiz ve vicdansız ileride sana da göstermez mi sanıyorsun bu yüzünü

Dogru diyosunuz böyle demeliyim beni kötü ilan etmez inşallah anlayışla karşılar. Dun aksamdan beridir o hastanede ufack bi msj atmasi gerekirdi diye düşünüyorum merak etmemem için yad belkide sizin dediginiz gibi hakli olabilirsiniz bilmiyorum :KK43:

Bir laf var. Sevdiklerinizle siyaset yapmayın, arkadaşlığınız biter ama siyaset yine devam eder.
Bu durum 1-2 günlük bir şey değil bir ömür çekebileceğin bir şey. Düşünceleri çatışan insanlar hiç bir zaman mutlu olamaz bana kalırsa. Uygun bir dille söylemen gerek ama ''benim arkadaşım öldü sen ayrılma peşindesin'' laflarına hazırlıklı ol.

Kusura bakma ben bu konuda çok netim.Benımde 5 yıllık bir erkek arkadasım var kendisi ile tamamen zıt partilere oy veriyoruz ve aramızda kesinlikle siyasi tartısma yapmıyoruz.Ama evde gözü yaşlı anaları beklerken o zavallı cocuklarımızın canına kıyan canileri destekleyen biri ile birlikte olmana şuan şok olmuş durumdayım.Hatanın neresinden dönersen kardır.
Bunu öğrenmişsin ve sen bu ınsandan nasıl vıcdan beklıyorsun.Ayrılma ıcınde bır bahane bulmana ıhtıyacın yok.Bana bu sekılde davranan bırıyle bırlıkte olamam de kapat konuyu.İster ilk sevgilin olsun ister son her insan zamanla unutuluyor.Yeni asklara yelken acıyor.Hayatına yenı gıren bırını de gayet cok sevebılıyorsun.Öluyorum bitiyorum olayları bana gore gercekten hikaye. prmll prmll
Evet çok haklisiniz :(

Bir laf var. Sevdiklerinizle siyaset yapmayın, arkadaşlığınız biter ama siyaset yine devam eder.
Bu durum 1-2 günlük bir şey değil bir ömür çekebileceğin bir şey. Düşünceleri çatışan insanlar hiç bir zaman mutlu olamaz bana kalırsa. Uygun bir dille söylemen gerek ama ''benim arkadaşım öldü sen ayrılma peşindesin'' laflarına hazırlıklı ol.
Ne dicem ozman peki bunu kesin söyleyecek bana

Back
X