- 12 Mart 2015
- 44
- 8
- 6
Nasıl baslamaliyim bilmiyorum 1 yillik 1 sevgilim var doğru adımlarla yürüyen saygılı seviyeli taki ben bu adamın Doğulu olmasina rağmen kürt olduğunu öğrenene ve seçimde bu pkklara oy verene kadar ona karşı tavrim da bakış acimda deisti annesi namazinda niyazinda kendi halinde bir ailesi var ama bu değişik çıkmış oy vermesin diye o gün onlara düşünün kızlar o gün bişeyler uydurdum yanımda kalmasını sağladım o derece. Suan belki ayril diceksiniz ama cok alıştık birbirimize e haliyle sevdikte onu böyle kabullenmeye çalıştım ama sehitlerimiz her öldugunde üzüntümü dile getirdigimde beni takmamasi beni sinir ediyor bugün onu tutarsız beni iplemeyen davranisindan dolayı bitirme kararı aldım ama nasıl ? Burda sizin fikrinize ihtiyacım var lütfen
dün 2 arkadaşıni hastaneye kaldırmislar (bu insanlarda polisle kavga eden bomba atan tipler yani vatan haini beni gözümde) istanbulda gazi mahallesini bilen bilir ordaki pisliklerden yani. Herneyse uzun oldu farkındayım ama biri ölmüş digeride yogun bakımdaymis bugun aradm onu uyandığımda dedimki böyle aynı hayırdır nerde Günaydin msji ne oluyoruz dedi askm arkaslarmi bole bole hastaneye kaldırdık biri oldu diğeri yogn b. Dedim ay çok üzüldüm ne yapablrm dedim uzulmemi bekleme onlara dedim snn her halukarda bana haber vermen msj atman gerekirdi dedim sn neyin derdindesin dedi yüzüme kapadı.. cok sinir oldum bana ufack bir fırsat yaratıp haber vermesi gerekmezmiydi benmi kuruntu yapiyorun ( bu arada bu adam aferdersiniz sctgnda haber veren biri ve bu konuda takintiliyim ) vesselam uyuz oldum konuşmanın ardindan attigi msji harfiyen kopyaliyorum. Burda bi can gitmis dostum ölmus digeri agir yarali senin bana yaptigin tavira bak yazik ya yazik kendi egolarindan baska hic bisi dusunmuyosun sana bi anlayisli olmayi ogretemedim sen benden daha tas kalplisin yazmış. Hani bu kimki bana öğretick bunu ne sanıyor kendini ülke hainlerinemi uzulcem ben bundan snra msjlarna aramalarna cwap vermicem bana böyle konuşan insana bisey ogretemedim falan insann bmm hayatmda isi yok ben şimdi buna ne demem gerekiyor hatasini anlamasi için hep şimdi biseyleri one sürecek senn baska biseyin varda bunu bahane ediyosun saclarmi yeni sariya boyattim siyahti sn saru sacli yapinca kendini beni bgenmiyosn sıkildin benden falan saçma konuscak benm iste nedemem lazım lütfen yardm edin bana hep kendini haklı çıkaran hata kabullenmeyen bi tip bu arada :